7

Атанас

преди 9 години

Найденов, колкото по-бързо изчезнеш, толкова по-добре за народеца ни!Русите имат дума "оборотень".Не, не си обратен, това значи нещо като таласъм, нещо, което се е превърнало в друго нещо, което от мъртвец се представя за жив. Те си политмъртвец! Разни умници анализират поражението на БСП. Ами това, което сторихте с мижото Вигенин е достатъчно да отвратят хиляди избиратели! Тичай бързо до US Embassy да питаш, няма ли да им потрябваш за някоя друга акция. А долното копче на сакото не се закопчава

6

Рали1

преди 9 години

"по повод радостта отбързото съставяне на кабинетамога само да си припомня поговорката Бързата ***, слепи ги ражда Горчиво!на новото правителство и на тези,които го избраха с гласовете или с негласуването си.За съжаление ще горчи на всички.А скоро ще започне и да боли."28.05.2013г.Сега за къде сте се разбързали пак,господа управляващи?До вчера щяхте да се събирате, консултирате,да анализирате.КОЙ ви спеши толкова,избори щеше да има догодина-един от вариантите,а от днес вече неотложно!!!

5

канибал

преди 9 години

До Гошо...*** Изобщо не мисли БСП за народа, а само как да лъже, краде и да седи вечно на власт. БСП е престъпна организация, която няма нищо общо с народа, а откакто съществува унищожава всичко.

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Бесепето няма да...загине,защото няма кой друг да помисли за...народа.Месии...много,но са с дървени...ножове;една ряпа не могат да...извадят и да я направят на...салата.

3

канибал

преди 9 години

Станишев уби бесепето, някога ше му издигнем паметник. Мда, усети се, че до септември ше се смъкнат до 10 процента и бърза, ама не може да попречи червените *** да бъдат изхвърлени на ***.Бсп и Атака под ръка в ***!

2

Анонимен

преди 9 години

не можем да се оплачем от липса на загриженост от бандата на серж

1

голю босев

преди 9 години

БСП бърза за среща с Атака.