25

анонимен

преди 9 години

следващата година ги пребъркайте и им вземете всички джиесеми! и ОТ ПЪРВОТО МЯСТО, ДИРЕКТНО ЩЕ ОТИДАТ НА ПОСЛЕДНО!

24

Анонимен

преди 9 години

По добре министърката ,да обясни как троши народна пара всяка седмица ,като лети до Варна и обратно ,а същевременно служебната кола пътува празна до Варна за да я вземе и да я закара в околностите, е това на какво прилича,егати и министърката от 5 дни ходела само 3 на работа ,тая си е построила комунизма.

23

Учителка по English

преди 9 години

Днес най-сетни успях да погледна поне есетата на моите ученици. Всичко друго по теста вече се написа и затова няма да се спирам на него. От пет години нямам 12 клас, но картинката хич не се е променила. Масово се подчертават и съответно санкционират правилни конструкции и изрази и познайте оценките накъде отиват. Бясна съм! ЦКОКО ли е там или какво не знам, но заслужават разстрел! Всякакви некадърни и *** "специалисти" да определят бъдещето на децата ни... Боже, пази България!

22

6996

преди 9 години

А тая, на снимката, недоумявам колко още време ще я гледаме да се хили неадекватно и да заема пост, от който интелектуално и професионално е на светлинни години.

21

6996

преди 9 години

У нас постигнатото на матура за който и да било клас не може да се вземе като критерий за качество на образованието.Причината е проста и ясна- няма никакви гаранции за обективност при провеждането и оценяването на националните изпити. Редовно се правят грешки, гафовете не се изправят, изпитът е на тестове с готови отговори предимно, яко се преписва и подсказва и няма наказани за това. Затова и кой къде се бил класирал на матури е информация, която не навежда на определени изводи за качество.

20

Анонимен

преди 9 години

Авторът на тази статия също трябва май да поработи върху правописа и пунктуацията - "На изпита по "География и икономика" има близо..." Откога предметите се пишат в кавички и с главна буква? Колкото до Кърджали, всичко е политика. Дават им да препишат и после да се мазнят на този, който ги е сложил там. Нали те командват всичко?

19

Анонимен

преди 9 години

Napuk na nqkoi u4iteli koito ne iskat decata ot malcinstvata da sa u4eni tiya u4enici im pokazvat kak se u4i pri tova 4e tehniya may4in ezik e drug parvo se nau4avat da govorqt na may4iniya ezik i posle u4at i balgarski ,bravo deca u4ete i kasmeta shte e svas

18

Анонимен

преди 9 години

Поздрави на всички успешно представили се. Дано поколенията, които идват след нас загърбят отровното делене на религиозен, етнически и тн. принцип. Трябва да сме единни и да се радваме на успехите на всички.

17

майка

преди 9 години

Няма нищо случайно в това ,че децата от Кърджали са на първо място едно време там имаше Учителски Университет който подготвяше много добри кадри ,а и съм забелязала ,че дори и между децата да има и малък процент турчета важна е средата и ценосттите.

16

Нико

преди 9 години

До 555Първо виж какви са учениците в ГПЧЕ Христо Ботев в Кърджали и после пиши за турци, гърци или виетнамци !

15

Razgrad

преди 9 години

FC LUDOGOREZ RAZGRAD SAMPION I NOSITEL NA KUPATA NA BULGARIA.levski cska ili litex I botev da duhat supata....daje Arda Kirdjali sa sisto slabi.Da prepisvas na izpit e lesno....no v realnia jivot ne e taka....prepisvacite sa dolni I nagli....Nie v Razgrad ucim seriozno. Moje da sa slabi ocenkite ni no sme umni dostaticno za da imame nay silniya otbor v Bulgaria. I sme nay bogatite mejdudrugoto.

14

до 555

преди 9 години

Ама убеден съм, че са по-умни от децата в Немската. ГПЧЕ-то в Кърджали - стожер на науката в СВЕТОВЕН мащаб!

13

морално отговорен

преди 9 години

Странно е, наистина! Повечето пасмона там е с ниско ниво на интелигентност (изключение правят коренните тракийци), а тези учудващи резултати!!! Не би ли могла да се състави комисия, за разследване на това?

12

мнение

преди 9 години

Третото място е за ГПЧЕ "Христо Ботев" в Кърджали, чиито 174-*** зрелостници имат среден успех 5,721. Следват 91-ва Немска езикова гимназия в СофияДелигирани пищови! Учителко любима ...

11

мнение

преди 9 години

Ако имате познати учители ще разберете защо са най-високи резултатите в Кърджали ... все пак в Луковитско лично директорката разнася листчета с отговорите на матурата по география, да не би случайно някое от децата да има под 5. Великата образователни реформа направи педагогическия персонал съучастник в грандиозни преписвания, машинации и измами.

10

Учител

преди 9 години

Браво на българчетата от гр. Кърджали! Заслугата е изцяло тяхна! Турчетата могат само да се похвалят с успешно преписване от фалшивите айфони, дето им изпращат агите от Капалъчаршъ Истанбул!

9

Анонимен

преди 9 години

"седмокласничката Селин Ахмет за отличното представяне на националната олимпиада по български език и литература."- -> че то излиза, че турчетата знаят по-добре нашия "роден" език, бе. Срамота!!!

8

Аси

преди 9 години

При това масово преписване и ниската скала за оценяване тези резултати са предварително ясни. Важното е да се отчитат резултати. А колко са грамотни, знаещи и можещи е друг въпрос. Хора , които не стъпиха в училище две- три години, изкараха матурите и то с одобри оценки.

7

Анонимен

преди 9 години

А в батак каса резултатите със лъжливата комунистическа история!

6

Мохамед

преди 9 години

Аллах е бил с тях явно.