16

Анонимен

преди 9 години

Ами то не е лошо и обучени епо оказване на "първа помощ" да се учи още по-задълбочено, защото няма нищо по-ценно от чов. живот.

15

БАНсМизернитеЗаплати

преди 9 години

Проучване на задлъжнялостта на домакинствата е възложено на БАН?!Ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!Имате ли представа как са задлъжнели самите хорица, които работят в БАН? Повечето изплащат по 1-2 кредита, отделно от това са разсрочили плащането на парното си у дома, да не говорим как си позволяват покупки - ако им се повреди 35-40-годишният хладилник или перална, купуват на изплащане! Задъхват се, докато си изплатят данъците смет и сгради! А във връзка с плащането на разните такси за децата истерясват!

14

ОСТАВКА

преди 9 години

ОСТАВКА!!! ТОВА ЧУДО И ИНАТ ДА НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ПРОСТО Е НЕНОРМАЛНО,НЕМОРАЛНО НЕРЕАЛНО.....НАГЛО!

13

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да отворим Народната банка и да си оправим живота...

12

До клошарски

преди 9 години

Пари се печелят без финанси!

11

Анонимен

преди 9 години

"Брошура ще подобрява познанията на пенсионерите по финанси"ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ХОРАТА БЕ? ТЕ НЯМАТ ПАРИ С ТЕЗИ СМЕШНИ ПЕНСИИ ТРЯБВАЛО ИМ ФИНАНСОВА ГРАМОТНОСТ. КОЛКОТО НА КЬОРАВ МУ ТРЯБВАТ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА.

10

тцЪ

преди 9 години

Каква финансова грамотност, като българинът няма финанси, а вие - цялата политическа ***, дето се редува от 25 години, му крадете и последните стотинки?

9

Циганин

преди 9 години

Как можем да останем безразлични към съдбата на хората, които губят дома си, защото не са разбрали някаква информация или не са прочели нещо, написано с най-дребния шрифт, попита риторично той."- И какво общо има това с финансовата грамотност ,че не са прочели дребния шрифт !?Истината е другате и тя е в управата (всички правителства),че не излязоха и не "просветиха" хората ,че банките давайки кредити за имоти имат дребен шрифит и тъй и тъй .... ама и те са свързани с банките .

8

?!

преди 9 години

До АнонименTupak tova e vic za finansov konsultant!

7

Анонимен

преди 9 години

Izpit za vakantno mesto finansov ministarVliza parvi kandidat- Kolko e 2+2 ?- 4 - bez da se zamislia otgovaria kandidata.Vliza vtori kandidat- Kolo e 2+2Kandidata vzema list pisalka i pishe 2+2=4Vliza treti kandidat- Kolko e 2+2 ? - pita komisiata- 2+2 da vzemame ili da davame ? - popital kandidata- Bravo ! Nai setne, tochno ot takav ministar se nujdaem.

6

Анонимен

преди 9 години

Само в *** кютуци провалили се като премиери обучават. Мъка! Жан Виденов сега обещарски

5

?

преди 9 години

Информационната брошура за пенсионерите ще дава указания как да се живее месечно със 100-200 лв месечно и ще порицава възрастната жена,изтеглила 1000 лв огромен кредит от банка за "шопинг"-искала да си купи дрехи втора употреба.Осъдили я ,защото излъгала че пенсията и е по-висока от стоте лева,които взема Престъпницата е наказана от справедливия съд,но кога ще накажат истинските виновници за мизерията на пенсионерите,работили по 40 год с жалките 100-200 лв.,които са само дневните за кафе на граб

4

Анонимен

преди 9 години

Баба ми взима 200 лева! К` ви брошури, к` ви 5 лева?! И какво ще я ограмотявате? Дали да предпочете да умре от студ или от глад? ***!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Да, ще учат и финансова отговорност -- съдебна отговорност.А, този е преподавател благодарение на Ченгето Ректор в УНСС.Те ченгетата се поддържат.А интелектуалния потенциал на Орешарски е на нивото ноа неговите градски Тризначките!

2

анонимен

преди 9 години

Така де, за да няма неграмотни премиери и финансови министри, като теб Орешарски!

1

Дио

преди 9 години

Е то в школото отдавна се учи финансова грамотност. Казва се математика, разделена на Алгебра и Геометрия. Алгебрата засяга не само финансова, но и инженерна и управлнска грамотност. Тоя къде е учил?