80

българин

преди 9 години

посмотрите:)))))) това сме ние в очите на русия,жалко,много жалко

79

Анонимен

преди 9 години

винаги заставаме на грешната страна/ русия е вечна а америка скоро ще изчезне от лицето на света и ще се разпадне а ние ще им сърбаме попарата,америка никога не е обичала или уважавала друга държава,гледа си само интереса и за това ще бъде наказана може би много скоро

78

Шоп

преди 9 години

Чест и достойнство е когато някой ти се натрапва с "освобождението", което неизвестният му пра-пра-пра-пра-дядо бил извършил и на базата на това иска да ти бръкне в джоба, да го пратиш по дяволите. Путин не си знае рода по-далече от дядо му - готвач във вилата на Сталин, седнал да ми предявява претенции...

77

Анонимен

преди 9 години

Знаеш ли какво е чест и достойнство?Погледни сенаторите - идват говорят и става тяхната - това е ЧЕСТ! Орешака им отдаде чест!

76

Анонимен

преди 9 години

За освобождението на България са загинали толкова руснаци, колкото и украйнци, защо трябва да се кланяме на руските жертви и да пренебрегваме останалите----------------------------Ти си безроден и няма да разбереш дори и да ти обяснявам какво е чест и достойнство - на теб и другите *** явно ви липсва! Някой сенатор ви ги е взел без да разберете!

75

Анонимен

преди 9 години

Ела, господарю Путин и ми скъсай Г3, че си позволихме да оспорим височайшите Ви печалби!------------Не викай дявола!

74

Анонимен

преди 9 години

До Руски филЗа освобождението на България са загинали толкова руснаци, колкото и украйнци, защо трябва да се кланяме на руските жертви и да пренебрегваме останалите

73

Анонимен

преди 9 години

явно Китай е използвал ситуацията и е договорил приемлива за него цена------------------------------------Със сигурност. Но по-важното тук е, че САЩ и техните служители/колонии( ЕС, Турция, Япония и т.н. ) действаха изключително агресивно, арогантно и без всякаква дипломатичност, което значи, че вече са във война! Това си е 3-та световна, но още няма оръжия, само пари! Затова и Русия се съюзи неизгодно(вероятно) с Китай. От което ние само ще загубим един сериозен партньор на изток.

72

до руски фил

преди 9 години

'Мразя янки! Любя руски!'Внимавай да не забременееш.

71

Руски фил

преди 9 години

Ние сме едни предатели, ужасни неблагодарници, затова ли ни освободиха, да им го набием по такъв коварен начин! Срам ме е, че съм българин! Дано чумата ни тръшне! Ела, господарю Путин и ми скъсай Г3, че си позволихме да оспорим височайшите Ви печалби! О, не, не искам да живея в този несправедлив русофобски свят! Мразя янки! Любя руски!

70

Анонимен

преди 9 години

"А некой да се сети защо беха тука сенаторите???"Сенаторите бяха тук,набиха Орешарски,заплашиха го с джобните си ножчета,откраднаха зкатния резервна БГ и избягаха.

69

Анонимен

преди 9 години

'"Че за какво и е на Русия "Южен поток" нали ще продава газ на Китай и ше върти юани!!!Капацитетът на газопроводите Русия-Китай е 1/3 от капацитета на Южен поток.Години наред двете страни не се спорзумяваха за цената-сега явно Китай е използвал ситуацията и е договорил приемлива за него цена.Все още никой от правителството не е отговорил защо 1 км газопровод на Ю.поток в БГ е два пъти по скъп от този в Сърбия и три пъти по скъп от Словения.Спрямо Германия разликата е 5 пъти.

68

Анонимен

преди 9 години

За пореден път нашите политици показаха,че каквото им поръчат от САЩ това ще правят!От "южен поток" можеше да спечели само България,но е по- важно да спечелят американците!

67

!

преди 9 години

За пръв път от много време се гордея,че съм българин!

66

???

преди 9 години

Че за какво и е на Русия "Южен поток" нали ще продава газ на Китай и ше върти юани!!!

65

Анонимен

преди 9 години

youtube/watch?v=Mqd-3Tvvvqs

64

До 71

преди 9 години

Той и Наполеон се е мислил за велик, ама де деееее.....кога ли ще видят кон боб яде ли.

63

Анонимен

преди 9 години

Е нали Русия не зависеше от ЕС, и си имаше всичко и беха супер яки :) пък ореваха севта за едно замразяавне на ЮП

62

nekoj

преди 9 години

Файненшъл таймс": България нанася удар на Русия за Южен потокShell, ExxonMobil и Chevron преговарят за украинските газопроводи, съобщи "Комерсант"Е по-добре е американски компании да прибират транзитната вноска отколкото некакви си там Бьлгари. Още вьпроси кой какви орьжия има и използва? А некой да се сети защо беха тука сенаторите???

61

Лолчо,

преди 9 години

Когато истината не ти изнася, биеш под пояса, типично американско копойче, жалък си.