21

Дая

преди 9 години

ЕС е най-лошото нещо,което ни се е случвало в новата история. Завлечени сме в един империализъм, където националната идентичност се губи.

20

Ниа

преди 9 години

Не коментирам лошо или добро е членството ни в ЕС,въпреки че имам мнение по въпроса. Но нито тогава,нито при приемането ни в НАТО някой ни пита искаме ли или не. Сега сърбаме попарата на тези,които се облажиха от членството ни. На нас ни остава само да си страдаме.

19

Левски

преди 9 години

Вярваи народе и ще успееш.Нека да гласувами задалжително,няма лошо но важното е първо Референдома за мажуретарни чисти избури,или по стария мафиотски начин партино.Значи зима ли партия във която и страна да е тя има корупция.За това мажуретарни избури да аравии и Личности да си избирами за управници и депутати които народа ги избира а не мафиотските парти.Забележете никои от весниците не препоръчва Личности,понеже всички весн.са на мафия та.Електрони изэбури по мажуретарен път,както във Франция.

18

дълбок сън

преди 9 години

Откакто ни напъхаха в ЕС,без да ни питат,ние сме най-верноподаническия слуга в империята.Какви ли не гадости и мерзости не си изпробваха върху нас и всичко мина.При това,с възторг.Нагаждахме се и продължаваме да се нагаждаме по всевъзможни начини,но каквото и да правим,ние си оставаме най-долнопробните слуги,окупирали твърдо последните места в положителните и първите, в отрицателните класации.Вече откровено се храчат върху нас,но промяна в поведението ни няма.Е,НЯМА ТАКЪВ ".НАРОД"-НЕ НАРОД А БОК

17

Анонимен

преди 9 години

Леле, тази статия е толкова зле откъм яснота и граматика, че в някои параграфи направо не се разбира. Но ви предлагам да помислите върху това: ако подкрепата за задължителното гласуване беше толкова висока, нямаше ли да гласуват повече хора? В крайна сметка, ако подкрепяш задължителното гласуване, подкрепяш гласуването и следователно гласуваш. Но гласуващите са много малко => подкрепата за задължително гласуване е ниска. А който иска да излиза от ЕС, терминал 2 е отворен за всички, посоки много.

16

Възмутен

преди 9 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО глупава, неграмотна и неориентирана статия!!! То е ясно, че по сайтовете е пълно с платени кумунярски ***, които зомбирано пишат простотии за излизане от ЕС и курс към издъхваша Россиа без да осъзнават какво правят, ама вече и по разни блогове започнаха да плещят простотии!Редакцията, вземете мерки, МОЛЯ!!!

15

do15

преди 9 години

Do- vi jdaneee!

14

Анонимен

преди 9 години

Вземете пример от Унгария!!!!!!!!!!!майната му на ес.....майната му и на борисов и всичката останала пасмина....С малки букви са написани имената осъзнато...

13

Анонимен

преди 9 години

Напускане на ЕС и НАТО!!!Нито съм комунист,нито русофил...

12

Анонимен

преди 9 години

Никой никога не е мразел турският етнос. Независимо кой какво говори, българските турци са хора като всички останали, при това работливи. Някога не бяха много ученолюбиви, но за сметка на това винаги са работели здраво. А ДПС Е НЕЗАКОННА. Винаги е била етническа партия, а ПО КОНСТИТУЦИЯ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИНЕ МОЖЕ ДА ИМА! Създаването и е извършено под натиска на Великобритания. Единственият нормален начин да поправим това зло е да има задължително гласуване. ДПС крадат повече и от БСП.

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"zagubihte swoqta nezawisimost" Независимостта си на 16-та реопублика , и СЛАВА БОГУ !!!

10

Анонимен

преди 9 години

До Мистър ХЩе си ходите в ЕВРАЗИЯ, А, как мислите само Вие, или всички пенсионери?Вървте : Ha bakalym !!!

9

Анонимен

преди 9 години

I oshte edin vapros Saglasni li ste parite okradeni ot Beseparskata varhuska da se konfiskuvat. Saglasni li ste vilite kolite im I smetkite im na Zapad da se zamrazat I da se varnat v Balgaria.Saglasni li ste vsicki komunyagi da idat da obrabotvat celinata v Kazahstan , novata Amerika

8

Анонимен

преди 9 години

A az predlagam I vtori vapros- Saglasni li ste na Beseparskata varhuska da se zabrani da patuva v Evropa I Amerika I da ide da se preseli da jive v Biskek Republika Kirgizstan I Muhosransk Rusia!

7

Анонимен

преди 9 години

I kakwo postignahme v EC.? - zagubihme swoata nezawisimost, zagubihme pazarite si, stanahme sluginska nazia, mladite zaminaha da rabotqt za drugi darjawi.

6

даммм

преди 9 години

Глад,мизерия,педофилия и постоянни санкции--е това ли му е хубавото на Е.С. Хубаво е само за големите и богатите страни--а ние сме само донори--и винаги ще бъдем такива.Евро-американската политическа класа,никога няма да ни позволят да живеем добре--никога....Ние сами трябва да се опълчим с/у тях и да се махнем много бързо от най-голямата измама на 21 век--наречена Евро Саюз...

5

Анонимен

преди 9 години

1. Авторът на статията (блог-а) е адски неграмотен. Цяло приключение е да му се четат тъпотийте!2. Ако България излезе от ЕС, това означава гладна мърт на 95% от населението ни! Представете си какво ще се случи като се затворят границите за свободно преминаване на хора и стоки!3. Всеки който мисли, че България трябва да напусне ЕС е или платен *** или нискоинтелигентен селски бек, който никога не е учил дори основи на икономиката!Приятен ден!

4

Мистър Х

преди 9 години

Сърбия не е вЕС, води войно и с два пъти по-висок стандарт от нас. Албания - също. хърватска изобощ не се натисакше да влеез в ЕС, опъваше се до последно, турпиця тръгна да прави Арабсик съюз с ИРан, Йордания и Катар и се отдалечаав от ЕС, гърция иска да напуска ЕВрозоната и да си печата драхми, само ние се бутаме да сме в ЕС? и каков толоква спечелихме? двойни цени?

3

Народен

преди 9 години

ЕС е абсолютно важен за България. Всякаква дискусия, всички предразсъдъци и съмнения нямат място. Това, което липсва е унизителното и слугинско поведение на нашите политици, тяхното раболепие, чуждопоклонничество, лакейство, тъпо смирение. Наследените ни нрави от византийците и турското робство, играта на два стола, Байганьовщината, днес трябва да се променят, за благото на родината ни и нашето добруване. Нека вземем пример от Стамболов!

2

Иво

преди 9 години

Моето мнение е същото,като на автора.Да напуснем Е.Съюза и тогава ще видите ,че много страни ще направят същото.И да допълня--НЕ съм русофил--напротив....но с тези евро-атлантически лъжи и интриги НЕ се живее вече....