3

ДА АМА НЕ

преди 9 години

Такива статии само подхвърлят проблема, дават някаква идейка, и толкова. Може дори и да не е много вярно. Естествено, че ако водата мирише гадно и кафето ще е гадно. Основен фактор е и колоо е прясно кафето - дори да е пакет Лаваца, ако го пазите 1 година, после ще е средна работа.САШО е казал, че черпи приятелките на жена си - ама къде пише, че и жена му е в къщи в тоз момент!? Явно ги ухажва с евтино кафе

2

Анонимен

преди 9 години

Сашо!Значи ти не ухажваш приятелките на жена ти? Значи твоята булка е щастлива с верен мъж като теб!Авторката на статията,Да се поинтересува в кои райони на България чешмяната вода подобрява вкуса на кафето и къде е препоръчително то да не се вари с вода от чешмата. Може също така да ни информира кои български минерални води са добри за приготвяне на кафе.Тогава този материал цена няма да има!

1

САШО

преди 9 години

Глупости, сравнете кафе АРО за 9 лв. и кафе Lavazza за 40 лв . за 1 кг. на зърна .Едно кафе от Лавацата и цял ден си бодър , а вкуса е неповторим .Аро-то го правя на приятелките на жената, като дойдат на гости .