157

ivo

преди 10 години

Все сам виждал гадории,ама като тези американски гадове не сам виждал.Просто усещат краят на тяхната изгнила империя и се опитват по всякакъв начин да вредят и на другите народи.

156

Анонимен

преди 10 години

S Mistralite na Franciia ne uspiaha, ama s gadzhalite v Bylgariq niama nachin da ne uspeiat.

155

Честито роби

преди 10 години

Вчера САЩ ви показа, че България е робска и тяхна васална държава. Показа също че за тях интересите на Турция са на първо място. Показаха и че нашето ДПС е чисто и просто турска партия, която играе за Турция и нейните интереси. За доказателство вижте и ГЕРБ които хем искат 100% задължително гласуване, ама не сега на изборите. ЗАЩО? Защото и те са САЩ *** и веднага се снишиха, че ДПС пак да играе в Парламента. Е, освободихме се от комунизма, че да станем РОБИ на САЩ и Турция. ЧЕСТИТО!

154

Анонимен

преди 10 години

Дойдоха трима американски сопаджии и Орешарски сложи вазелина и се надупи !

153

Анонимен

преди 10 години

Турция иска Южен поток да мине успоредно на Син поток по морското дъно а после по турска територия ! Така Турция ще държи ЕС за топките, както с азерския така и с руската газ . Ама къде акъл у българските плебеи, та да загреят . При това Сорос плаща само ако плюят .

152

Анонимен

преди 10 години

Американците щели да изкупят украинската газопреносна мрежа и не искат бедна България да ги конкурира и да си намалят печалбите от преноса ! За това и американски ястреби и акули щъкат като *** из Източна Европа, задължително с тояги .

151

луд умора няма

преди 10 години

Наско,ти акъл имаш ли,или,не си чувал за такава дума.Цял свят разбра,че американците се озъбиха и нашите *** веднага клекнаха.Така,както клякат и пуделчетат от ЕС.Щом американците им скръцнат със зъби и те веднага преизпълняват нормата по пълнене на ***.ЕС практически е един слуга на американците и не смее да им противоречи във всичко,а ние в рамките на ЕС сме техните ***,които се ползват за тоалетна хартия.Това е реалността,а как си я интерпретирате е друг въпрос.

150

АНТИ ЕС

преди 10 години

До АнонименА ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ КИТАЙ И ЯПОНИЯ И КИТАЙ И РУСИЯ ВЕЧЕ ЩЕ ИЗВЪРШВАТ СДЕЛКИТЕ СИ С НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ВАЛУТИ ,А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ БРИКС СЪЩО ЗАПОЧВАТ ДА ОПРЕРИТАНА ТЪРГОВСИТЕ СИ ПАЗАРИ В НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ВАЛУТИ ,СЪЩО ТАКА ЩЕ НАПРАВЯТ И ЕВРАЗИИСКИЯТ СЪЮЗ .ХАЙДЕ СЕГА СЕ СЕТИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТВОЙТЕ АМЕРИКАНСКИ МАЙМУНИ И С ТЕХНИЯТ СКАПАН ДОЛАР

149

Киро

преди 10 години

Интересно с какво му хванаха мъдете на Ореха,че клекна? Аман от политически *** в последните 23 години!

148

Анонимен

преди 10 години

На война ,като на война.Тъй,че да му мислят защитниците на руските интереси в България.Било каквото било,вече не ви чака нищо добро."Когато атовете се ритат магаретата страдат",магарета с магарета.

147

Анонимен

преди 10 години

"Бумератга" на Путиин срещу Украйна -"Южен поток"се завръща ! ...и това е най-изгодният момент за България да се възползва не само да има сигурни доставки на газ/със или без "Южен поток"/, но и по добра цена.

146

Анонимен

преди 10 години

ЮЖЕН ПОТОК няма да се изгражда.-----------------------Ти луд ли сииииииииииии

145

Анонимен

преди 10 години

До БобиБългария е член на ЕС и е длъжна да спазва Европейските закони. Колкото и да са неустойките, ги поема САМО БЪЛГАРИЯ. ЮЖЕН ПОТОК няма да се изгражда.

144

Анонимен

преди 10 години

Само по времето на ГЕРБ България постигна колкото за 45 години комунизъм.------------------Не знаех че ГЕРБ управляват от 89-та ...

143

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 218Само по времето на ГЕРБ България постигна колкото за 45 години комунизъм. През комунизмът никой нямаше право да пътува зад граница, не се позволяваше на можещите и знаещите да печелят добре. Имаше само една тв програма - съветска телевизия. НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ, НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСНАЦИТЕ

142

Анонимен

преди 10 години

САЩ не искат руска тръба да минава през ТЯХНАТА територия.

141

остин

преди 10 години

Мали , русначетата плювнаа баластра че им батисаха схемата за прибиране на десетки милиарди по трасето от България Сърбия и тн. А така хубаво си беха намърдали изпълнителите в проекта и така искаха да ни загробят и да лапат да лапат. Оня ненормалник Путин му требват пари да се прай на господ и те сега скапаните европейци му дръпнаха едни милиарди , тц тц тц тц тц . Лошо Седларов , лошо. Са ше подгони наще русначета да си му върнат комисионните и кво ще правят родните продажници ??? Не знам ...

140

Nasko

преди 10 години

"Оповестяването на това решение на Орешарски след среща с трима американски сенатори само по себе си е публична провокация: "Вижте ги, американците ме накараха да спра "Южен поток". На практика американците могат да имат само косвена връзка с този проблем. България е член на ЕС по своя собствена воля и това членство изисква припознаване на европейското законодателство като част от националното. Орешарски не може да взема решения в разрез с Третия енергиен пакет на ЕС, защото за нарушаване на закона се налагат определени наказания - според провинението. Това, че премиерът, Станишев и Стойнев се

139

jane

преди 10 години

Забележете, че цялата истерия на ЕС не е срещу газта изобщо, няма някакви гигантски лобита за зелена или ядрена енергия, която би направила ЕС наистина независим от Русия до голяма степен. Не, цялата история е САЩ да скара Европа с Русия, и да се опита да си осигури пазар за скъпата, *** и нежлена в ЕС шистова технология. Защото каквото и да си говорим, САЩ не могат и няма да могат в близко бъдеще да изнасят достатъчно втечнена газ към Европа. Просто физически е невъзможно!

138

jane

преди 10 години

Иронично, но приказките на ЕС и САЩ в момента в Европа много напомнят за ситуацията в Atlas Shrugged и нейният пост-комунистически свят. Енергийна независимост, Южен Поток изграден без Русия, тинтири минитири. Кой има и продава газта? Русия. Кой плаща за тръбата, проекта и т.н.? Русия (всъщност не само - участват и европ. компании). Кой друг в ЕС има евтина и достъпна газ? Никой. Тогава от кой да зависи Европа,от Марс ли? Като нямаш от къде да вземеш един ресурс си зависим. И се съобразяваш.