341

Анонимен

преди 10 години

Хайл ББ, Зиг Хайл ББ

340

Анонимен

преди 10 години

Na Boko mu turixa chipa u glavata kravarite i sega shte go upravlqvat distancionno i lesno axaxax

339

BOKO

преди 10 години

AZ SEGA TUK V USA SYM NA PLENUM NA SENATA I SHTE VI DONESA NOVITE RESHENIQ I SYOBRAJENIQ NA USA SENATA KOITOO, KOITO VIE STE PRETVORQVATE V DELA SLEDVASHTITE 5 GODINI.URA DRUGARI GERBADJII

338

Анонимен

преди 10 години

Офф ...пак ли този плакалник53699

337

ха ха

преди 10 години

До БОЙКО БОРИСОВ - Ха ха ха, ами по думите му все едно ГЕРБ я е нямало изобщо в политиката! Все БСП са му виновни! Сега и за спрените еврофондове по негово управление /изявление на еврокомисаря/ - пак сегашните виновни! Абе те света вода ненапита! Такъв индивид не съм срещал! Той има рядко заболяване и е време някой лекар специалист да обяви истината за здравословното му състояние!

336

Пешо

преди 10 години

Айде бързо оставка и да тръгват пак Тиквата и дебелото Лиле по магистралата и да идва Дянков да ни затегне коланите че много сме се разпасали

335

Пешо

преди 10 години

Не е верно че е чел само Винету,чел е и инструкция за ползване кафеварка за турско кафе!

334

Анонимен

преди 10 години

Боце, я си остани в САЩ.

333

Анонимен

преди 10 години

Браво Генерал Борисов, мачкайте гнусните герберасти !

332

do 442

преди 10 години

IMA I DRUGO ZLO!MLAD CHOVEK S ZAPADNO OBRAZOVANIE PREDI DA VLEZE V POLITIKATA TRIABVA DA SE ZNAE NA KOI E BIL STEPENDIANT!AKO SOROS MU E PLATIL OBRAZOVANIETO POZNAITE NA KOGO SHTE SLUJI TSIAL JIVOT!

331

До Путин

преди 10 години

Не разбрахте ли най-сетне, г-н Путин, че раболепието не върши работа през 21 век? То е подвеждащо и не води до успех, а до провал ! Нали виждате в какъв капан Ви вкарваха слуги от рода на Янукович и Станишев ? Много по-продуктивно е да имаш честни и открити бизнес отношения с независим, но способен и коректен субект, отколкото със слуга !

330

БОЙКО БОРИСОВ

преди 10 години

ВСИЧКИ ДРУГИ СА МИ ВИНОВНИ, НО АЗ - НИКОГА !

329

Патриот

преди 10 години

Архангел, избирам по малкото зло и този, който строй и създава в България. Не ме интересува кой е милионер и от коя партия е...... Твърде кратък е земният живот за да сме злобни, крадливи и уродливи хора. Доброта е първото качество с което трябва да се започне за смяна на чипа.

328

do 433

преди 10 години

Ти да не живееш на луната бе ***? За 3.5 години този *** асиситиран от Цветанов, Дчнков,Фидосова,флоров и останалата *** ни разказаха играта. 400 000 фирми фалираха заради този неграмоотен, ал4ен и гаден за власт страхливец, които няма и капка достоинство и трепери от страх само зарди това, 4е като бандит предаде и продае бандитите с които бе в далавера.А те не прощават, не забравят, а и Сретан Йосич вече е в Булгария...На този булгароубиец единственото по-сигурно място е във властта.

327

Анонимен

преди 10 години

Не беше ли по времето на ГЕРБ когато Южен Поток беше спрян. Друг въпрос каква работа имат Американските сенатори да търсят в България засягащ Европески проек?

326

ум патки пасе

преди 10 години

Много сте ограничени кутевчетата... Станахте банални с тази книга "Винету". Борисов е прочел и други книги, ама се пита в задачата Станишка, какво е прочел, като дипломната му работа е да брои копчетата по генералската униформа на Борисов! Това, че каканиже безкрайни изречения като излезе на трибуна, не означава, че е много начетен. Просто кАмунистите сте си такива- бездарни,многословни, крадливи, лицемерни и алчни, а и ЗАВИСТЛИВИ!

325

seira

преди 10 години

"ДРУГАРЯТ" БОРИСОВ СЪВСЕМ "ИЗТРЕЩЯ"...

324

Анонимен

преди 10 години

433Ти си олицитворение на просташките поддръжници на Боко, прочел една книга - Винету. Знам как се става срещу пари кандидат на науките, професор и знам как един умен човек на може да стане такъв, защото простаците не го допускат.Та, на въпроса- пред "които" се пише запетайка;след минуси, също се пише запетайка; Омрете сигурно си искал да напишеш Умрете, както се пише на български. Ако това може да се нарече изречение, трябва точка.Уби ме с копелдацИИ - те.Просто нещо, като тиквата.

323

АРХАНГЕЛ до 429

преди 10 години

До Патриот - ама ти това, което го пишеш...ама сериозно ли го мислиш??? Мислиш, че има "комунисти"??? Ей, момче, комунисти отдавна няма! Ръководството на бсп са милионери. Да си чувал нещо за "хайверената левица"? Вземи почети малко! Стига гледа ТВ! Оттам те зомбират! Разбери, че има световна неолиберална система и всичко друго е прах в очите на такива като теб! Тази система се командва от големите баровци. Леви и десни политици има само в медиите. Иначе са еднакви крсдци и прислужници!

322

извод

преди 10 години

Орташката работа кучета я яли.А когато е с турци -и кучетата не я ядат.