258

...

преди 10 години

Трябва да цедим едните и другите :)

257

HF

преди 10 години

ОТ ТОЗИ ШАНТАЖ ЩЕ ПОСТРАДА САМО БЪЛГАРИЯ!ВИДНО Е ,ЧЕ ЕВРОПА И САЩ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ,А САМО ДА ПОПРЕЧАТ НА РУСИЯ!

256

Dublin

преди 10 години

У америкосов появилась возможность наложить лапу на украинскую ГТС.Разговоры об этом давно ходят.А построй Южный Поток-то на фига козе баян?Вот и давят на болгар.А сидеть на украинской трубе-это диктовать условия и России,и Европе.

255

Брат

преди 10 години

Аз ако съм на руснаците, като им врътна кранчето, само за половин година...Това европейското никъде го няма, това вече е безобразие, безочие, нахалство, двойни или тройни стандарти, късогледство и буквално извращенство. Западни клошари, пълни откачалки! Но дай Боже да доживея Путин така да им го.....

254

емо

преди 10 години

нормалната по голяма част от българския народ е със русия;продажниците 'демократи 'и техния фашистки евросъюз лижат задниците на янките ;янки вън от българия

253

Анонимен

преди 10 години

Очаквам Русия да ни натисне като вдигне цените на газта... И отново сме до ушите в л***на в селския нужник, но пък плуваме в стил бътерфлай.

252

Анонимен

преди 10 години

Какъв шантаж на РУСИЯ????? и на децата е ясно,че тук играчите са "янките" дошли от въд океяна.....М Р Ъ С Н И Ц И, В ОЕННОЛЮБЦИ И ДАНО НЕЩО ВРЪХЛЕТИ НАД ТЯХ ЗА ДА СЕ УСПОКОИ СВЕТА....

251

предложение

преди 10 години

От утре цената на газта да стане равностойна със златото и то само за България.

250

ъъъъъъ

преди 10 години

В цялата работа има нещо положително и то е, че Топлофикация ще спре.

249

Анонимен

преди 10 години

Извода е, че у нас не могат да се реализират държавни проекти на обща стойност на 100 млн. лв тъй като корупцията в тях взима ужасяващи размери.

248

Анонимен

преди 10 години

До кога лицемерните западняци ще ни третират като *** прислуга в ЕС?!!! А наглите и алчни задокеански ястреби няма ли да фалират най-после и да освободят света от задушавашата си хватка?!!!

247

BG

преди 10 години

Сега са попитам тъпите комунисти, че и президента и всички поклонници на Бареков лелеещи за 100 хил армия, армията ли пази държавата и гарантира нейтата независимост или икономиката и парите ?!?!?Не виждам сега нито Русия, нито САЩ да ни нападат, но пък принуждават България да им играе по свирката ! Къде са *** фуражки на които плащаме по 300 евро/ден в Ирак и Афганистан - хайде сега, противопоставете се:)) Една държава е силна и независима когато има добра икономика и пари, а не армия !

246

Анонимен

преди 10 години

..USA ги притиска, както и в куп други сфери, за да се направи "сечено" на Русия. Русия се демонизира от запада зверски. Идеята е инищожаване на бившия СССР и господство в света. Запада е пред колапс. USA, UK и другата *** няма да понесат колапса и лидерството на Евразия и затова ще има трета световна война. Вупрос на време е. Ако все ощо ке разбирате някои неща, това видео ще помогне да разберете.youtu.be/VokyM3YFo3Q

245

Анонимен

преди 10 години

Голем кеф!Гражданинът Макейн се оказа майсторът на Южен паток.Направо стана шат на патката...главата.Браво.Поне кат е почнал да реже пипалата на октопода от Тошква да резне и наште дебелянчовци.Ще направи голяма услуга на народа.

244

Анонимен

преди 10 години

"USA в EU ли е, за да имат правото на претенции? Защо се месят във вътрешните работи на сърани от другата страна на планетата?"Американците ни подготвят за фракинга в Източна Европа. Първо в Украйна, затова и ни отсичат пътя до руския газ, за да може да си пласират добива от украинските находища. А после и у нас.Това е само хипотеза, но ако се окаже реалност само въоръжена борба и изколването на *** и герберасти ще ни оправят.

243

Добре де...

преди 10 години

Е ако Русия не може да се справи в тази ситуация, при положение че тя доставя горивото, ще е странно. Не може да не се построи Южен поток, въпросът е как ще се договори. България просто транзитира, в този случай и въпреки че е заинтересована от това, крайните получатели са заинтересовани най-много, а и Русия като доставчик.

242

До 360

преди 10 години

Не съм ъпстрийм специалист като тебе, но мислим, че хабер си нямаш за това което се опитваш да коментираш и пишеш.Сега ще питам моя комшия в Отава как стават тия работи.Той човеко цял живот е работил по дупките по цялото земно кълбо вкл шистовите дупки на шеврон в мианмар и бангладеш където се добива шистовият газ от поне 7 8 години,а той беше прожект бос на една от фирмите подизпълнители дупчещи там.

241

Анонимен

преди 10 години

"Цената на газта в земните ядра е точно 0 лв и 0ст"Пробвай се да купиш земя под която има газ, виж какви са цените на земя под която няма газ и тогава философствай колко струва природния газ докато е в земята.

240

Анонимен

преди 10 години

Боже... Чета и не вярвам.. Не съм компетентен по въпроса за Южен Поток тъй като не знам и не се знае с точност колко ще струва и колко полезен ще е за нас, но това е чиста западна пропаганда. Българина е и ше ди остане ***. Продажници, помислете защо американците ще ни казват какво да праеим с тръбите? USA в EU ли е, за да имат правото на претенции? Защо се месят във вътрешните работи на сърани от другата страна на планетата? Ще Ви кажа, прости народе. EU има голям интерес от проекта, но

239

Анонимен

преди 10 години

***-аллес ***!?Кат са прости мениджърите на държавата *** поне да питат швабите как така все успяват вместо да слушат Брюксел,Москва или янките.