43

AZ

преди 10 години

Този предател няма ли срам и да се скрие? Ега ти психолумпена.

42

Анонимен

преди 10 години

Южен поток трябва да го има.Въпросът е защо не се направи търг според търговския закон. да играят по-голям брои фирми .Така ще се избере наи-изгодната за стратата ни оферта.Например вместо 3.5 милиарда възможно е да бъде 1.5 милиарда.Не без значение е да се предвиди възможноста по тръбата да се транспортира и Българска газ която до 2---3-.год.ще започне да се извлича от черно море.Това е проблема но никои не го обяснява.

41

Анонимен

преди 10 години

Ало 44---Марш у психото и по-вече хапчета.Дозата ти е малка.

40

7

преди 10 години

за съжаление ние българите сме между *** и наковалнята около нас има три империи турска долна,англосаксонска гадна и братска руска ще става все по трудно

39

Луд за връзване

преди 10 години

Орешарски си вкара огромен личен автогол с това решение което братушките няма да му простят. Той вече е бита карта. Дано не го сполети съдбата на един друг герой на прехода - Луканов!

38

H8er

преди 10 години

До всички АМЕРИКАНСКИ И ЕВРЕГЕЙСКИ К**ОСМУКАЧИ - ИДВАМЕ ЗА ВАС - СЪС БРАДВИ , НОЖОВЕ И ПУШКИ - ДАНО ВСИЧКИ ДА ИЗМРЕТЕ , ЦИОНИСТКА *** ТАКАВА

37

Анонимен

преди 10 години

До ИванВЛОШЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ С НАШИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН ПАРТНЬОР РУСИЯ------------ Хахахаха! Партньор, който винаги ни играе отзад, как ще ни обезщетите, че вече няма да ни го слагат!

36

До уродите

преди 10 години

Определено е по-добре да сме задокеанска колония на САЩ, отколкото губерния на миризливите алкохолизирани руснаци. "Live is a good in Americaq I want to live in America". Хубаво се пее в Уестсайдска история.

35

прав си кривчо

преди 10 години

До *** на махоркаПрав си! българия не е задунайска губерния! България е задокеанската колония на САЩ!

34

От днес

преди 10 години

...земята на Ботев и Левски,отново е робска земя! Колонията на САЩ - РъБъ!

33

койчо

преди 10 години

Южен поток - да, но не на всяка цена! В досегашните пазарлъци не видях къде ще е ползата за България и българския народ! Шепа хора щяха да оберат каймака от сделката, още няколко да се хванат на работа покрай газопровода и нямаше да видим скоро пари от транзитни такси и по евтин газ. Като сме в европейския съюз нека той да води преговорите и да се погрижи и за нашите интереси!

32

Анонимен

преди 10 години

Вече и за децата стана ясно какво и защо беше това разцепление БСП-АБВ: БСП, начешо със Станишев, са си ***. Некадърни и меркантилни са, но са си за Европа. Станишев го е грижа само за кариерата му там.АБВ, обаче, са големите гадняри! Те искат да ни продадат на Русия!

31

dan

преди 10 години

Откраднахте каквото можахте от Белене ама с Южен поток не ви се върза зара

30

Голяма работа

преди 10 години

АБВ-Путин и Сидер ага-Ленин са голямата работа на русия в БЪЛГАРИЯ.То и Станишевци не са малка работа,ама първите са си руска чифутска работа.

29

Only in Bulgaria

преди 10 години

Правителството избра фирмите на Пеевски да строят без обществена поръчка - а както винаги чрез схема. Сега остава да подпишат договори с огромни неустойки, така че фирмите да си получат парите независимо дали ще се строй или не. Разбира се фирмите ще върнат в куфар по 15% на БСП и 15% на ДПС за да захранят партийните каси за да могат да си купят гласове на следващите избори.

28

Иван

преди 10 години

Така е Калфин ТОВА Е ПОЗОРНО РЕШЕНИЕ, вместо да отстояваш НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ти ГИ ПРЕДАВАШ !!! Идват няколко сенатори и ти казват какво да правиш и ТИ ИМ ПАДАШ НА КОЛЕНЕ И БИЕШ ЧЕЛО В ЗЕМЯТА. Алооо НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗАСРАМЕТЕ СЕ, ОТСТОЯВАЙТЕ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! Като дойде накой да иска нещо му кажете - ГОСПОДИНЕ ТОВА НЕ Е В НАШ ИНТЕРЕС, АКО ВАШАТА СТРАНА ДЪРЖИ НА ТОВА КАК ЩЕ НИ ОБЕЗЩЕТИТЕ ЗА ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ И ВЛОШЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ С НАШИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН ПАРТНЬОР РУСИЯ, а не да им козирувате !!!

27

Майкави Еврогейска

преди 10 години

До АнонименПредсказано е,че отбора на нашите днешни поробители САЩ ще загуби от отбора на Йеллоустоун с 2на нула:-) То и един на нула им е напълно достатъчно:-)

26

Ванга?

преди 10 години

До ШопКакво имаш против пророчицата Ванга?

25

до № 25

преди 10 години

Анонимния *** за кого се мисли, че да праща някого някъде си? *** си е тъпо.И такива нещастници като него си представят, че някой им обръща внимание. Анонимния *** е глупав слуга на чужди интереси. Кой е той, че да праща хората където и да било? Жалко соросоидче, ти просто си слуга на чичо Сам.

24

Шоп

преди 10 години

А дали пък не им е дошъл акъла в главата и не се опитват да изнудят ***? Това би било ювелирно изпълнение.