599

Анонимен

преди 9 години

Viktor ORBAN za Bulgarski premier !Oresharski klekna pred US-senatorite i PREDADE Bulgarskite nacionalni interesi.OSTAVKA !!!

598

Анонимен

преди 9 години

Това, което искам да знам аз е: Защо не ни пратиха Сара Пейлин ами тоз дъртак Маккейн. С нея поне щяхме да се посмеем на воля. А и както казва самата бивша вице-мис Аляска, тя е експерт в дипломацията с Русия понеже можела да види Чукотка от брега на Аляска. На това му викам аз дипломатичен опит. Освен това искам да успокоя всички путинофили и хомофоби. Маккейн е член на най-консервативната и християнска партия. Те преподават креационизъм и забраняват аналния секс със закон. Значи ваши хора.

597

Махай се

преди 9 години

Орешарски, аре махай се оттам, че само излагаш хората от катедрата с твоите глупости. А уж "Инвестиции" водиш. Все едно хамериканците ще ни пуснат газ от Вашингтон. Мислех те, че си кадърен, ама си *** и тотално ***.

596

Анонимен

преди 9 години

Затова БСП ще загуби изборите.Защото не удържа на натиска на янките и еврогейския съюз

595

ognyanz

преди 9 години

Проектът стана инструмент в геополитически игри. Вече нищо друго няма значение, особено като трябва да го отстояват послушковци като нашите политици. А началото го положи тоя *** Бойко Борисов. Първо отиде в Брюксел и след това комисарат по енергетиката заяви "Беше ми докладвано че...", а преди дни летя и до САЩ със сложени наколенки.

594

Az

преди 9 години

Ами ако са му показали истинската цена и са цъфнали комисионните на наште сладури .....

593

real

преди 9 години

Навлизаме в етап на бавна и мъчителна политическа криза с неясен изход.........

592

Бади

преди 9 години

На тази снимка са идеални за реклама на дурекс :D

591

Анонимен

преди 9 години

Ердоган пък разпореди увеличаване на вноса на ханъми и кадъни в България с цел да се диверсифицира етническото разполождане в БГ.

590

Анонимен

преди 9 години

Абе какъв евтин газ? Потока не е наш, а остава собственост на Русия! Само Турция със синия поток, който е 100% нейна собственост на територията и, може да претендира за евтин газ. Южен поток трябваше отдавна да е спрян, но глупавите комунисти не могат нищо сами да решат. НАБУКО беше най-добрият за България, но го изпуснахме вече и то безвъзвратно. Стига с тези детински наивности, че Русия ще ни дава евтин газ. Русия си гони интересите.

589

Анонимен

преди 9 години

няма ли вече да се усети този народ и да се заслуша в това което казват от АТАКА и да погледа малко тяхната телевизия, или ще си остане народ от промити мозъци, индианци, на които белите господари от сащ скоро май наистина ще посочат пътя към резерватите, след като има спряха тока и газта-АЕЦ Белене, 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй и син и южен поток.

588

Зет

преди 9 години

До Орешарски американски сентори тъй че ще трябва незабавно да станем колония на америкашките !

587

Анонимен

преди 9 години

Много наши предприятия имат нужда от "Южен поток" с цел ползването на евтина газ! Това е престъпление да се спира работата. Видяха се рогата на ЕС - веднага взеха да спират необосновано парите по програмите, за да ни извият ръцете!!! Сега какво ще ни предложат услужливите американски компании - шистов газ! В Англия измениха закона така, че собствениците на земята нямат право на глас и на обезщитение при добиване на шистов газ на тяхна територия.

586

фире

преди 9 години

Тази дърваша е един фарс! Предлагам незабавно да се присъединим към Руската федерация.

585

Злият

преди 9 години

Комунистите донесоха един хубав ден за българската демокрация днес. Мисля че изпиканата от русофилите газ ще ни свърши работа за една-две години, а пък после Южен поток може да няма идея. КГБ-ското джудже може вече да се е гръмнало в бункера под мавзолея на Ленин.

584

ИВАН

преди 9 години

До Анонимен БОЙКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ,КОГАТО БАТЕ МУ КОСТОВ ГО ХВАНЕ ЗА УШИЧКИТЕ И ЗАЕДНО ИЗПЪЛЗЯТ ОТ *** НА СМЕТИЩЕТО ,КЪДЕТО ГИ ИЗРИТА НАРОДА ! А , ОРЕШАРСКИ ,СЕГА СИ ГО ИЗКАРВА НА БСП И ДПС ,ЧЕ МУ ПРЕКЪСВАТ МАНДАТА И СЕ КАНИ /КАТО ДПС / ДА ПРЕМИНЕ НА ДРУГА ЯСЛА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ! ЗАТОВА ТОЛКОВА СМЕЛО СПРЯ ЮЖЕН ПОТОК ,НО БЪЛГАРИНА НЕ ЗАБРАВЯ *** !

583

vesko02

преди 9 години

Докарахме нещата дотам ,американците да ни предпазват от грабежи.

582

Do 718

преди 9 години

До ЕвроамериканецБългарите никога не сме били читав народ.Никога не сме си отстоявали собствените интереси, защото политиците ни са продажници и предатели.Но, ако ще трябва да слушаме някой, предпочитам това да са САЩ и ЕС, а не *** от Москва.

581

Анонимен

преди 9 години

Брилянтно изграно, теглиш заем за ЮЖЕН ПОТОП от 500 млн.лв с лихва съобразена с инфлацията в Русия, после подписваш договор за изграждане на газопровод на стойност 8 млрд.лв с неустойка 20% от сума. След което спираш проекта и си подаваш оставка - без съмнение по банковите сметки на Орешарски и Стойнев са постъпили поне 40 млн.лв.

580

555

преди 9 години

Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО което окончателно ни турцизира!