6

Анонимен

преди 10 години

verno li ne mi razbirash glupako))))))

5

cecko2497

преди 10 години

Вземи поне пиши на кирилица, че не ти се разбира. Извинявай ако си от тия дето се дупят по 6 пъти на ден ти е простено иначе грозна картинка....Ама най-вероятно си от тях като гледам как яростно ги защитаваш.

4

Анонимен

преди 10 години

AX JALYK CECKO A BYLGARITE V STARA KUBRATOVA BYLGARIQ DETO SA MIUSIULMANI V RUSIQ KVI SA TI BRE GLUPAKO

3

двоен стандарт

преди 10 години

А така като са се събрали да обсъдят ядрената програма за мирни цели на иранската нация,чиито лидери открито обявиха,че нямат и не искат ядрена бомба,ще обсъдят ли и най-голямата заплаха за човечеството-опцията Самсон на ционисткия режим ,който КРИЕ НЯЛОКОСТОТИН ЯДРЕНИ БОМБИ И ХИМИЧЕСКО И БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ,бомбардира съседите си,окупира чужди земи и ги заселва с окупационно население и не допуска инспектори до средствата си за масово унищожение.

2

cecko2497

преди 10 години

Абе 1 ти нормален ли си бе? Какви братя са могат да ни бъдат тия *** бе? Как може мюсюлмани да са ни братя? Това мюсюлманина е една и съща миризлива *** навсякъде по земята, независимо на кой континент и по какъв флаг се крие. Стига тия глупости за Персия и т.н., персийците може и да си били близки до нас ама преди хиляда и повече години, днешната ислямска *** в Иран няма нищо общо с тях и са много далеч от нас и въобще не са ни "братя".

1

Анонимен

преди 10 години

DRYJTE SE BRATQ ARIICI NIKAKVI OTSTYPKI NA KRAVARITE GADNI.DA JIVEE PERSIQ!