29

jjij

преди 9 години

ami kato ne iska da se prebira v simitli

28

до 31

преди 9 години

Може и да си богат, но си остал същия *** като родителите си...и твоите деца ще бъдат същите...съзнаваш го добре и за това плискаш кал, това е всичко което можеш.

27

Peho68

преди 9 години

до 29:За последното, спред мен трябва да благодариш на съпруга си, Юлке, в противен случай и досега щеше да миеш стълбища...

26

Юлия

преди 9 години

1989. Бях на 12 когато имигрирах заедно с родителите. Тъгнахме от България с 3 куфара и малко пари. Наеха квартира в скъп квартал за да уча в пристижно училище. През деня ходех на училище вечер пазех бебе на богати съседи. Когато бебето спеше аз подготвях уроците. Родителите ми работеха денем а вечер караха курсове.Като студентка с прияталка миехме стълбища за да има пари за учение.Днес имам дом, семейство, кариера, майка съм на 3 прекрасни деца и благодаря на Бог че не останахме в България

25

Анонимен

преди 9 години

Само ми е интересно как точно студуват, при положение, че тук във Франция в момента е 30 градуса...

24

Анонимен

преди 9 години

Една от майките: Децата ни спят с дрехи и студуват,Все едно че в България спят без дрехи.

23

ebb

преди 9 години

До Батко вида така беше.изпусна само малката подробност че не ти взимаха по хиляда евро.то само с ядене не става

22

st

преди 9 години

Еми аз като състезател съм бил на много лагери и преди да се отиде на такъв особено с деца вие кординатор там нямате ли бря,никой ли не е отишъл ден два преди това да види условията еххехехехех все пак деца настанявате ехеххеххехех

21

Батко ви

преди 9 години

Доста са разглезени днешните деца. Не всичко в живота е цветя и рози, нека свикват с това. Навремето хората от моето поколение ( сега съм на 43) като ходехме на спортни лагери, ако за 10 дни престой имаше един ден хладка, не топла вода, бяхме на седмото небе. Спали сме по 15 човека в една стая и пак ставахме републикански шампиони. Кекаво поколение, вижда се и в спорта, и във всичко. жалко!

20

Анонимен

преди 9 години

еми ,така е , като сирийските бежанци

19

Сиси

преди 9 години

И Илияна Раева се беше оплакала от твърде лоши условия във Франция.Между впрочем, какъв ще е този почтен турнир, на който единият отбор е отпочинал и бодър, а другият - мръзнал и недоспал? Тук нещо неспортсменско има.

18

Gаньо

преди 9 години

нашенеца иска все да е на аванта да даде 100 Е да изяде и завлече за 200 Е и хавлиите с чехлите да му останат за спомен.....

17

Свирчо

преди 9 години

Французите са перфектен и разбран народ,но във случея организатора е виновен за всичко.Неграмотни хора стават депутати а какво да говорим за организатори и плебеи.

16

Тихомир Томов

преди 9 години

След напускането на Вермахта през лятото на 1944 г Франция не е Европейска , а маймунска държава .Спомнете си обикновения *** , дьонмнето Саркози ! Разни индивиди честваха скоро и десант в Нормандия !

15

Анонимен

преди 9 години

Просто някой не си е свършил работата. Или родителите не са изискали точна информация от лице или институция, която да носи служебна отговорност, или онзи, който е договарял условията, е направил това небрежно.Едно е сигурно - ако за всяко безобразие у нас се търсеше категорична отговорност и се налагаха адекватни наказания, до такива неприятности нямаше да се стига!

14

Спорт

преди 9 години

Най-вероятно получават това, което са си платили. Искали са на всяка цена да са там и сега недоволстват.

13

lyon

преди 9 години

Ela v frsncia Da vidish kolko klushariima mislite ve Fr e Super *** Super

12

Анонимен

преди 9 години

До varg 3Koe бре , има тук отношение към демокрация, или към диктатура ?Това, че некадърниците организират пътуван е с деца и ги обират. или го организират без да си имат хабер как се прави това ? Става въпрос, или за откровена некадърност, или за явен грабеж, но и вс двата случая- за простотия!

11

Алекс

преди 9 години

Нали имаме посолство там? Да се размърдат малко.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен9 - Сигуно щото така по йофтенку!