13

Казал, че казал да..

преди 10 години

Дколкото разбрах, Орешара казал на некви посраници, че е казал да се спре ЮП, *** тези на които казал не разбрали и т.н. Аз лично съм за изграждането на Южен поток, но това правителство ми е безкрайно противно - с магариита да се натиска изкуствено цената на тока, пък парното да се повиши,натиска и върху свободния пазар - Търговските вериги, пък и за пушенето се вдигна толкова празна пушилка, сега просто не се спазват забраните. Вън! Но, лошо ако пак дойде Тиквун.

12

РОССИЯ

преди 10 години

ПОМИСЛЕТЕ ВИЕ Г-ДА БГ ЧЕ СПРЯХТЕ ЮЖНИЯТ ПОТОК КАКВО ЩЕ ЯДЕТЕ.ОТ ЮЖ.ПОТОК ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ БГ И РУС.А НА ЕС ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО.ЗАТОВА НАТИСКАТ НАЩЕ ДА СПРАТ ЮЖ.ПОТОК МНОГО ВИ СЪЖЕЛЯВАМ Г-ДА БГ КАК ГЛАДУВАТЕ И ЩЕ ГЛАДУВАТЕ ГЛАДЪД ЩЕ ВИ ПРОДЪЛЖИ.ТЕКА БЕЗКРАЙ ЗАРАДИ ТЪПИТЕ НИ ПОЛИТИЦИИ ТОВА АЗ ВИ ГО КАЗВАМ ПАЗАРДЖИШКИЯТ РУСНАК.РУСНАКА Е ВИНАГИ ЗА НАС А НИЕ ВИНАГИ БЯГАМЕ КЪМ ЗАПАДА.ЗАЩОТО СМЕ ЕВРОПЕИСКИ ГЕЙЧЕТА

11

do4

преди 10 години

Neka vratne krancheto Putin , ama evrakes za vili vav Francia otkade? Da ne go slojat nabarzo do Lenin v mavzoleya

10

Анонимен

преди 10 години

E kak sveti Putin shte se sreshta s fashisti? Ili za pari shtom e si zaslujava

9

Анонимен

преди 10 години

До Бънди9 абе има :) Май Ec и на Украйна ще плащат масрафа и ще им дойде множко.

8

Бънди

преди 10 години

Какво има да се срещат? Да плащат масрафа, щото безплатен обяд няма. Русия тоя газ да не го лови от въздуха.

7

Peshonizer

преди 10 години

"Йотингер посочи, че това е въпрос на споразумение между компаниите и че тя ще бъде над 268,5 долара, но по-малко от 485 долара."Смотлингер да не бърза да "съобщава" колко "ще бъде" цената на газта, за да не остане неприятно изненадан ;)

6

Дойн

преди 10 години

Добре де, къде беше ЕС когато ние си договаряхме цената на газа!?Какво общо има ЕС с цената за страна, която дори не е кандидат-членка?Мама му стара, аз си мислех, че само на нашите политици хигиената им е под санитарния минимум и не се свенят да целуват зад...ци, в случая американски!

5

Татко Реза

преди 10 години

Нали в буркани газ имахте,и в балони от САЩ щехте да внасяте сега се замолихте нещо

4

Кончита

преди 10 години

Защо ще преговаряте бр ЕС нали нещо санкции,кво стана сега на молби ще го ударите май ?

3

LJ

преди 10 години

Южен поток е изгоден както за Русия, така и за нас и ЕС.Не е изгоден за САЩ, и Украйна.САШ, да си дупчат в Тексас, да се тровят на воля, и да оставят Европа да се развива както намери за добре.Да не си слага гагата където не и е работата.

2

Анонимен

преди 10 години

Стане ли цената на газа известна и "тръбата" през Украйна сигурна - сбогом "Южен паток" !

1

564

преди 10 години

Тия хохли какво искат, не може купувача да определя цена за каквото и да е.Като не ти е изгодно не купуваш това е.Те са свикнали все на отстъпки но ще видят в ЕС как е, ще вкусят от европей-ските "ценности".