71

pche

преди 9 години

s arogantnite kleveti za BG na 11. mai 2013 ste ostane v BG istoriata

70

Анонимен

преди 9 години

Изборите закъсняха прекалено много

69

Анонимен

преди 9 години

Станишев само шеф ли може да работи?

68

Анонимен

преди 9 години

Ако си спомня какво съм чел - май ни "работят" от Освобождението от турското робство насам. Преди това са ни "управлявали" анадолците, дето също са правили само маскарлъци тук.

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 75Кои са били тези? Аз не видях някой да направи нещо читаво. Само крадяха и убиваха. ВСИЧКИТЕ!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се дискутира по следните въпроси:1. Защо за който и да гласуваме, получаваме все едни и същи крадливи маскари?2. Защо умните, грамотните и читавите хора не искат да участват в управлението на България рамо до рамо с крадливите ни политици?3. Защо не ми дават фактите, а ми сервират готови лозунги и решения?4. Защо партийците ме уверяват, че ако не ме лъжат и крадат точно ТЕ, няма да се развивам правилно?......................

65

Анонимен

преди 9 години

защо манолова прилича на закъсала чалгаджийка

64

Анонимен

преди 9 години

щом тия двете патки ще решават съдбините ни бая сме я ЗАКЪСАЛИ.

63

smok

преди 9 години

parvo referendumite - za izlizane ot eu, nato, ot partiinite korupcionni bulgar mafiotski systemi.posle izbori - majoritarni razbira se.izmamite na narkoagentite ot dps za bulgar evrodeputati sa katastrofa za bulgariata.

62

Анонимен

преди 9 години

Между другото, как ще гласуват болни и инвалиди?Ще се ходи по къщите ли? И как там ще се запази тайната на вота?Не е ли там заложена бомбата на задължителното гласуване?Има ли идея да се гласува паралелно електронно? После всеки да може да си провери вота?Ще има ли СТРАШНИ наказания, ако някой е преследван заради вота му, ако по някакъв начин изтечее информация?

61

Анонимен

преди 9 години

Мая най сетне осъзна че преврата не води до нищо добро. Сега ще я назначим за чистачка в Кюстендилския съд защото ти не си юрист по душа. По душа си московски агент и крадец.

60

Анонимен

преди 9 години

Майче и алкохола няма да ти помогне да забравиш кошмара от изборите в Кюстендил.

59

Анонимен

преди 9 години

Майчеееее, Майчче,Що заложихте на Хамстера? (или по-добре ти звучи "сурикат"?)Той е добър да участва в гей-паради. Сега видяхте ли какви ви ги надроби... :(

58

Анонимен

преди 9 години

Сега, със задължителното гласуване, ще има да гласуват и отдавна починали хора...Т.е. нова схема на измама.Като са толкова велики ВСИЧКИТЕ партийци (до един клонинги на БКП=ДС), защо няма НИКОЙ, наказан за масовото купуване и продаване на гласове? Защото искат пак да пазаруват *** гласоподаватели...Да се забрани на неграмотните да гласуват. Така или иначе не гласуват те, а друг вместо тях.Също и на тези, които живеят на помощи и/или не плащат данъци.За ще го храня, той ще ме управлява?!

57

БББ

преди 9 години

Майо,каква я свърши с "Костинбродската афера", следващият парламент през крив макарон ще го гледаш.

56

днес

преди 9 години

БСП прави една основна грешка.Просто вземете в партията повече мутри-те могат да оцеляват,те са научени на гангстерски битки вършат я тази работа вече 25 години.Това да можеш да оцеляваш се учи на улицата и после се пренася в политиката.Затова Герб успяват да заблудят хората-та вожда им оцелява вече толкова години-мислите че му е било лесно-напротев доказателство е и тези бабаити които непрекъснато се въртят около него и му пазят скъпоценния животец.Страх го е налегнал,ама голям страх.

55

чугунена глава

преди 9 години

БСП ПРОМЯНА: КУТЕВ -СТАВА ПУТЕВ.ГЕЯ-СТАВА МОМА.ТАСКО -СТАВА ТАШКО -НА ДЯДО МУ ***.АНГЕЛ НАЙДЕНОВ-СТАВА АНГО МАИН.ДЪБОВ-СТАВА БУКОВ.+ДЪРЕВА =ПЪЛНА ПРОМЯНА

54

Анонимен

преди 9 години

ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ- ЕНП И ПЕС НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО НАПРАВИХА КОАЛИЦИЯ, А ШЕФЪТ НА ПЕС Е СТАНИШЕВ- ЗАЩО НА НАЦИОНАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ БИЯТ ДВЕТЕ ЕГОТА НА БОЙКО И СТАНИШЕВ ? ЩЕ ГИ НАТИСНАТ И ТУК И ТОВА НАИСТИНА Е НАЙ- ДОБРИЯТ ВАРИАНТ- НИТО СТАНИШЕВ, НИТО БОЙКО ПРЕМИЕР НА ТЯХНОТО ОБЩО ПРАВИТЕЛСТВО

53

Заклан

преди 9 години

Бззззззззззззззт ! - Еееееееее ама ти много хубаво го закла бе Братче, от едното ушенце до другото

52

Анонимен

преди 9 години

Как може да вярвате на нещо, което кърви всеки месец и не умира!