113

Анонимен

преди 10 години

Вместо да махнем ***,ще се разправяме с разни ,,референдуми,,На бойко какво му пречи да направи референдум след предсрочните избориУзурпирал е дясното пространство,ама се целува с руснаците и дава непрекъснато път на станишевАман от мекерета

112

Анонимен

преди 10 години

*** от Герб не искат Бсп да си отидеСета си имаме 2 бесепетаБсп1 начело със станишев,което иска да ни върже към русия иБсп2=герБ,което иска да се прави на европейско,ама дава път на проруските партишНай-европейската партия се оказа ...Дпс

111

Анонимен

преди 10 години

Сега вече се вижда,че Герб е опора за комунистите в странанаГерб + Бсп= вечна дружба и любов

110

ПРОКЛЕТИ ДА СА ГЕРБ

преди 10 години

НАЙ-ОТРОВНАТА КОМБИНАЦИЯ Е КОАЛИЦИЯ/ЯВНА И ЗАКОННА МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС/. И ДВЕТЕ "ПАРТИИ" СА ПРОВОДНИЦИ НА ДЪЛБОКО ЧУЖДО НА БЪЛГАРИТЕ ВЛИЯНИЕ-НА САЩ И ТУРЦИЯ. ГЕРБ И ДПС СА МАФИОТСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ,КОИТО В ИМЕТО НА ПАРИТЕ ЧРЕЗ ВЛАСТТА СЕ ЛЕГИТИМИРАТ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.НА ДОГАН И НА БОКО ТИКВАТА БИОГРАФИИТЕ СА КЪСИ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ НА ЦАРЯ И СТАНИШЕВ.ИКОНОМИЧЕСКАТА СИТУАЦИЯ В СТРАНА ДНЕС,ПРИ ЦАРЯ И СТАНИШЕВ БЕШЕ НАЙ-ДОБРА ЗА БИЗНЕСА И НАРОДА.ДПС И ГЕРБ СА СТРАНИ НА ЕДИН И СЪЩ МЕДАЛ

109

до бб

преди 10 години

Хей Боко мисли хубаво кви ги вьршиш!!Хората които гласуват искат задължителен вот за да разкарат ДПС. Ако има референдум активността няма да е достатъчна и той ще се провали. Тогава с Герб ще стане същото като с БСП. Силен наказателен вот. И току виж ти изчезват 70% гласове като нищо. А дъртата вещица я реанимираш. Или действително си им съучастник. Аааа????

108

Анонимен

преди 10 години

Прави си 129, еничарите са партията на бойко и росенчо

107

127

преди 10 години

хабиш се напълно напразно- дпс вечно отсега нататък ще бъде на власт ! Така е в еничарска Мутрария ! Да те попитам- кои са еничарите в тази " държава " ?

106

Анонимен

преди 10 години

Българите сме изключително *** народец - всички плоят против дпс, но никой нищо не прави. Идват избори, знае ***, че ако всички гласуват дпс няма да има нито един депутат. И какво прави ***? Ами пие си ракийката и не гласува. После дпс влиза в парламента и си назначава министри, областни управители и т. н. *** се дърви и крещи: "Ууу, дпс, как не ги е срам, преядоха с власт!" Идват избори, *** пак кисне по домовете, пие ракия или отива за рибе и му е през оная за България, а дпс печели

105

Анонимен

преди 10 години

126, не съм ли прав? Не оглупява ли *** от чалга? Оглупява? Гледа ли турски сериали? Гледа? Допуска ли с негласуването си дпс в управлението? Допуска? Добре ли сме като държава и народ? Не сме добре! Това имам предвид, но и ти си *** ганьовец, щом не разбираш! Стой си у вас, щом ти харесва да живееш в свинщината ганьовска.

104

до 125

преди 10 години

ти си най- тъпият от всички " *** " *** !

103

Анонимен

преди 10 години

Този референдум ще пропадне, защото тъпият *** няма да си развали рахата да си дотътри мързеливия *** да гласува, поради което няма да има нужния процент за признаване на референдума. А че *** е изключително ***, се вижда от това, че всички европейски държави се оправиха, само ганьовата държава затъва все повече, щото *** предпочита да пие ракия, да слуша чалка и да гледа турски сериали, вместо да гласува и да решава в полза на България! Еми тъпият *** сам си избира ганьовската съдба.

102

и за 400 000...

преди 10 години

швейцарски франка, никога, ама никога вече няма да ви дам моя глас, за да ви узаконявам блажения, райски живот ! Забравете, завинаги !!!p.s.- това се отнася за всички *** от т. нар. политическа " класа " !

101

правилното е

преди 10 години

Да се въведе задължителното гласуване с поправка в конституцията.Нека "чуем" мълчаливото мнозинство. Българина ще проумее само с глоба!

100

анонимен

преди 10 години

По добре е всеки който гласува да получи 30-40 лв. по легален път .Тогава активността ще е повече от 150 процента

99

Анонимен

преди 10 години

Нека да има референдум за задължителното гласуване аз ще гласувам против напук на герберите

98

възмутен

преди 10 години

Уплаши ли се и ти, Бойко, от вота на всички хора в тази държава? Не излизай с номера! Искате ведно с ДПС да си напазуравате гласове и да си дерибействате! Защо се обърна на 180 градуса, нали уж подкрепяше? Или след заседание на групичката ви, се оказа, че няма да можете да си издалаверствате вота?

97

Анонимен

преди 10 години

От новините току що:ББ е декларирал влог от 40 000 от ОБЕЩЕТЕНИЕ от натрупана отпуска докато е бил Премиер! Е защо не си е ползвал отпуските нали прие закон за това? Или за ББ може за нас простите българи не може?

96

7

преди 10 години

Айде, и на тия им лъснаха ибриците

95

stoian79

преди 10 години

GERB GI E STRAH OT ZADALJITELNO GLASUVANE.ZA ZADALJITELNO GLASUVANE!.BULGARIA-MONARHIA!.

94

Анонимен

преди 10 години

Колко СЕ НАИВНИ!!!!!!Подпалиха на четвърт и вече коментари,задължителни гласувания,ЛОКУМИ,ДЪВКИ,ЛОКУМИ,ДЪВКИ!!!!!!ЕНП/Европейската народна партия/ ОСРЕБРИ СЪС СИГУРНОСТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ДПС, А ПЪК вие си мислете,че с вашия глас решавате нещо!!!!РЕШАВАТЕ-ГРЪНЦИ!!!!!ИГРАТА Е МНОГО,МНОГО ДЕБЕЛА МАФИОТСКИ КЛАНОВЕ ВОДЯТ ВОЙНА В ЕВРОСЪЮЗА И ЕВРОПАРЛАМЕНТА!!!ПАРТИИТЕ НИ СА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА МОКРИТЕ ПОРЪЧКИ НА ЕВРОПАРТИИ И ЕС ЗА БЪЛГАРИЯ,НАИВНИЦИ!!!!ВЪН ОТ ЕС!!!ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ!!!!