23

От избирател

преди 9 години

От яд му излезли два цирея на челото и незнайно колко на дупето.Нека свиква Първанката, така ще бъде занапред.от избирател

22

Анонимен

преди 9 години

Агент Гоце не разбрал и не вдянал !Абе Гоце, ами питай твоя колега агент Павел фон ДПС, та да те светне .

21

Goran

преди 9 години

Че на кой му дреме, дали ти си разбрал?

20

Еди Койси

преди 9 години

Агент Гоце ще бъде уведомен допълнително.

19

мичиту

преди 9 години

Че кой ще гласува за тебе веее Първанов за какво ти е да знаеш кога са .

18

Анонимен

преди 9 години

Не ти трябва и да разбираш, другарю Гоце, питай другият доносник, Будата, той обикновено разбира....от хранене на кучета и футболче със себеподобни хубавци! И в предателството, освен в доносничеството си приличате, тънка е границата между престъпниците, прикрита или не!

Аз пък не разбрах Първанов каква работа има да коментира БСП, след като вече дори не членува в партията? Кой е искал мнението му за комунистическата партия? Този човек хем напусна БСП, хем говори за тях под път и над път. За своето АБВ и дума не обелва и после се чуди защо взел само 3 %. Дори онзи съсел Сергея, макар само да плюе Бойко и ГЕРБ, поне говори за партията си. Този като едно изхвърлено куче скимти отстрани и дава мнения, които никой не е искал.

16

Анонимен

преди 9 години

И какво като не си рабрал бе другарю доносник?На тебе ти е все едно,кога ще са изборите,няма вече с крадени от бедните българи пари да ходиш на лов и няма повече да раздаваш ордени на крадци и престъпници!Капиш?Стигнал си до там да си *** и патерица на банкянската мутра,а народа не обича предателите!

15

TTT

преди 9 години

Ииииии като че ли това е едно от многото неща които не си разбрал от много време насам , *** продажник!!!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Бе те за изборите всички разбраха, само Гоце не бил вдянал. Сигурно трябва да има специално обръщение лично до него. По важното е, че до момента никой не е разбрал, какви решения за управлението на България предлага Първанов. Няма такива, за съжаление.

13

Анонимен

преди 9 години

А Бъ Въ Гъ Зъ.

12

Анонимен

преди 9 години

явно не си разбрал г-не,че след като предаде 97г. тези които ти повярваха-ти просто нямаш никакъв шанс.напъвай се,строй си новата партия,изказвай се все по-жлъчно.ще дойде момент когато ще разбереш,че просто те презират.

11

reostat

преди 9 години

Aз пък съм за България че ми е само една и съм за калашник че да не остане нито една партия и да останат законите де ще са за всички и правата ще са за БЪЛГАРИТЕ а не за малцинствата

10

Млад социалист БСП

преди 9 години

Скрий се, Трипер.

9

Рали1

преди 9 години

До Скачаща ГЪСКА,Едва ли 3.5 г. са проблем в държавата ни!Както и сега,който дойде след тази тройна ламя,няма да се справи.Не вярвам да мръднат доходите ни след тази 1 година безвремие,липса на инвестиции,липса на нови работни места!Но привлечени"чужденци-емигранти",за които от Европата дават пари!Европейски проекти за малцинствата-да им строим жилища и интегрираме!Със социални помощи детски и майчински икономиката ни няма да тръгне!Това са пари само за оцеляване!Кой да е в затвора- има съд.

8

Към партията

преди 9 години

Води ме, Партийо, води ме, под строй зад Серговия флаг! Мъждукай с неговото име, докато те погълне мрак !

7

Анонимен

преди 9 години

Специално за Първанов, избори повече няма да има!АБВ - ЮЯ (точка)

6

Скачаща ГЪСКА

преди 9 години

Ех РАЛИ1наистина:назад е да свалят цените на токаназад е ЦвЦв да е в затворанонапред е:да надигнат поне малко пенсии, майчински, минимална заплата и други дребни нещада тръгне икономикатаи други дребни работиПри условие, че 4 години ГЕРБ ги държаха във фризера - доходите де?

5

УТОЧНЕНИЕ от ......

преди 9 години

Г-н Георги Първанов, не е бивш президент?Той е биш комунист и бивш член на БСП и настоящ предател в БСП?!ТОй не разбра ли, че изборите ще бъдат когато президента Плевнелиев ги определи/насрочи и когато парламента се разпусне?

4

Анонимен

преди 9 години

Първанов не е цвете за мирисане, ама в сравнение със Станишев и Местан е доста по-морален и достоен. За такива недоразумения като Бокен и Бюреков изобщо не говоря. Колкото до мен, аз съм за десните партии и най-вече за Реформаторския блок в лицето на Радан Кънев (макар Кунева да ме дразни).