31

krass

преди 9 години

партията избирателите на атака са най голямата *** на място българия

30

Nasko

преди 9 години

Задължително е образованието - ДА!Ама, някой да постне коментар...;- Да сте виждали *** в Учебен автомобил????Ама имат книжки, нали?:)))Цялата държава е ИЗГНИЛА! Атакистите се перчат, било им приоритет, ама сега...НЕ, защото им секнаха приходите:)) И пак ще се пазарят за мангизи - ***,/не избирателите им/, а Шайката им по върха!!

29

Анонимен

преди 9 години

Не само задължителен вот но и да се търси образователен ценз- конституцията е записано черно на бяло образованието до 16 г е задължително!Ако нямаш поне 8 клас да си аут от избори в държавата това означава че щом нямаш акъл да учиш нямаш акъл и да преценяш обстоятелства и ситуации

28

Анонимен

преди 9 години

Най голямата *** от обществото подкрепя атака.

27

Анонимен

преди 9 години

Ще си платите всичко с лихвите и ще си носите полумесеца смешници сидерасти.

26

Временно навън

преди 9 години

Емигрантите ще се приберат в България, когато се гарантира, че БСП и ДПС никога повече няма да дойдат на власт. Това може да стане само чрез електронно гласуване. Ние гласуващите от чужбина ги пратихме на 5-6 място. Все пак сме над 2 милиона и можем да гарантираме, че никога повече турци и комунисти няма да грабят изстрадалата ни Бъглария. Стане ли това връщаме се.

25

реостат

преди 9 години

Те се атакизираха, извадиха го и го размахват. моите коментари с такова съдаржание се трият

Станилов е единственият мислещ и разумен човек в Атака. Не съм сигурен дали изобщо е член на партията. Но в компанията на пълни *** и ненормалници този човек просто няма как да се покаже.

23

Анонимен

преди 9 години

Турците били ГЕРБ, ДПС не били турци. Атака ни спасила от турците като махнала ГЕРБ. БУХАХАХАХАХАХАХАХА кой *** ги измисля тези глупости? Само човек който може да гласува за Атака

22

france

преди 9 години

за бг-мафията това е без значение Купува си готови депутати Това е поредната порция прах в очите на клетия българин

21

Анонимен

преди 9 години

Край на платения *** вот.

20

васко

преди 9 години

Момчета, не сте в час. Истинските турци бяаха ГЕРБ, те се слагаха на Ердоган директно, докато ДПС просто търгуваха с Ердоган. Така че Атака ни спаси от турците като изгони ГЕРБ от властта. За съжаление пък влезе ДПС, ама само наполовина. Все е по-добре. Но сега ДПС се канят да управляват с ГЕРБ и ако това стане, вашите плювки по Атака ще ги забравите за миг. Помислете за това. И разгледайте във фейсбук групата "Турска ли е партия Герб ?" Фактите са събрани там. Вижте истината и тогава плюйте !

19

Анонимен

преди 9 години

koe pak tova mekere otkade go izkopaxte

18

Анонимен

преди 9 години

Факт от един умен човек.Все пак остават доста въпроси.Сега Атака да каже,защо любовницата на Волен беше втора в листата.Защо Волен казва, че е християнин, но не успя да опази брака си.Публично да скъса с *** Гаджева.Волен да отиде при съпругата си Капка и да я моли за прошка.Гаджева,скоро идва и твоя ред.Волен ще разбере, че ти си една обикновена служителка от тип-ПОЛИЦЕЙСКА К*.Волене,още имаш време.Избирай, монах или Капка.Няма трети път.

17

Анонимен

преди 9 години

До АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ 23Лесно е , вместо по 12лв/глас, ги правим по 2лв/глас !

16

Nasko

преди 9 години

Кои бяха тия Атака ?

15

Анонимен

преди 9 години

Кой кой кой каза задължително гласуване?! Казаха го 500 000 българи или имате склероза ?!!!Днес журналистите се разбучаха, за задължителното гласуване, а защо не се ужасиха, не обявиха , че се унижава ДПС, от президента?! Трите въпроса, постави за референдум президентът: за което има събрана подписка : да се организира допитване за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, МАЖОРИТАРНО И ЕЛЕКТРОННО гласуване, което стои на дневен ред Мажоритарното гласуване се постига , вече се изпробва. Остава, да се подготви референдума за задължителното и електронно гласуване, а може и Парламенът да го реши.

14

Анонимен

преди 9 години

Всички или фесове по главите.

13

офф

преди 9 години

На този дърт русофил-кукуригалник защо му давате думата?!? Продажен и изперкар нагляр,мнение ще дава. Чак професор бил-и като погледнете-професор по археология-политик?! Смешна история,да пускат водата и да кариват болния дпс проект батака!

12

Анонимен

преди 9 години

до 25Те и миналата година андрей райчевци даваха май месец 2% на Атака, а то на изборите с цели 7%, а Кривогледия Райчев се чудеше к'во става. Ей така ще се учдиш и ти, защото половината от избирателите на Атака не са гласували на тия скапани *** избори които нищо не определят впрочем за състоянието ни в държавата.