12

optimist

преди 10 години

чл. 64,ал.3: Избори за ново НС се провеждат най-късно до 2 месеца след прекратяване правомощията на предишното.Т.е. ако днес 6 юни НС се разпусне, до 6 август трябва да се проведат избори.

11

анонимен

преди 10 години

заради истерията на тиквата,турците гледат да си осигорят по голямо присъствие в следващия парламент,орешарски е добър министър председател,който не е оставян да работи нормално и считъм,че не правителството следва да подава оставка,а провалили се политици от всички партии,който омръзнаха на хората,и затова не отидоха да гласуват,а сега като им се отвориха очите какво означава перефенциален вот,дори тиквата не може да бъде спокоен.

10

Анонимен

преди 10 години

Орел, рак и щукапо някаква си слуказахванали седа теглят кола...

9

Стършел

преди 10 години

Специалиската по изборите Мая манолова да каже. Къде се скри това чудо на природата? Никаква не се показва от 25-ти Май.

8

политолог

преди 10 години

Всякакви коментари са възможни за изказването на Местан , но той се подигра на БСП и Станишев. Това става когато се целуваш и извиняваш на подлеци и ***. Този резил на Станишев никога няма да се забрави.

7

Дълг

преди 10 години

Изборите, ще са веднага след като се изтегли и разпредели поредния заем!

6

българин

преди 10 години

Предсрочни избори - ДА, НО, преди една седмица ДКЕВР тайно УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО в цялата страна с 12-19%. ВСЯКО ДОМАКИНСТВА С ПАРНО ЩЕ ПЛАТИ 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ИДНИЯ СЕЗОН. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО и ЗА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ, ДУШАТ НИ И НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО, ПРЕДИ ДА СА ГО ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА, ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО чрез ДКЕВР НЕ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА СЕГА! НЯМА ДРУГ ПЪТ!

5

Георгиев

преди 10 години

ОСТАВКАТА - ВЕДНАГА !!!Избори - възможно най-бързо, т.е. между 15 и 30 септември, за да може новосформираното правителство (каквоно и да е то) да си направи бюджета.Така се минимизира възможността сегашните крадци да опоскат възможно по-малко.

4

Анонимен

преди 10 години

"Кога да са предсрочните парламентарни избори?"-БарАкото знае най-добре.

3

Пламен

преди 10 години

Ако съм на мястото на БСП веднага подавам оставка заради долния номер който ДПС им извъртя.Турците с техния контролиран и купен вот се мислят за недосегаеми, а БСП понесе всички негативи заради Д.П. и съюза с ДПС. На всичко отгоре ДПС се подигра с тях и с всички нас като издигна Д.П. за евродепутат. Доказаха, че и едно магаре да предложат етническия вот ще го избере. Социалисти разтуряйте дослука с Местан и търсете нови съюзници.

2

нов подход

преди 10 години

Държавата да плаща на всеки подал гласа си по 20 лева. тогава ще има избирателна активност поне 70 %!

1

!

преди 10 години

Когато и да са, важното е да е имаме нормални управляващи, а не цоцалисти!