6

До философите долу

преди 9 години

Ако някой си мисли че се прави това с добри намерения много се лъже! Идеална вратичка за търговията с органи, отърваване от неудобни политически опоненти и много много други екстри. На кой му дреме за обикновените бедни и болни хорица кажете ми? А да и както каза Финансовия пънкар да се отърват и от пенсионерите, че ядат пари- срам че тези хора са работили за държавата си по 40 год., а и вие ще дойдете на тяхното и за вас така ще говорят!

5

до 5 и 6

преди 9 години

Какво му обяснявате на този едеот,не виждате ли,че е *** като партиен секретар!?

4

do 4

преди 9 години

Един прикован на легло човек, който може само да си мърда очите и да си отваря устата КАКВО ВИЖДА ОТ ЖИВОТА?!?! Има много такива, които искат просто да се приключи. До тоалетна не могат да ходят. Цял живот са на памперси по малка и голяма нужда. Хранят ги в устата. Не става дума за 90 годишни старци, а за 40 годишни, които са парализирани. След като няма лечение и те трябва да прекарат следващите 40 години от живота си по този начин, какво си мислиш, че ще изберат?

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4 Когато изтърпиш *** да свърши от рак след няколко месеца безсмислени мъки, тогава можеш да си отваряш лай*яната уста.

2

Анонимен

преди 9 години

Съргей като неизлечим *** ще е първи, още днес!

1

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Направо ако е удобно да се насърчават тези процедури защото ние държим пенсионните фондове!Плащаме милиарди на хора които се мъчат да живеят ...да не ни вкарват в излишни разходи!