149

Анонимен

преди 9 години

До 185 (По план сме) Много ви благодаря аз и всички четци,че ни разкрихте част от ,,Плана на Алън Дълес,,Нека човечеството да види откога и откъде ,,злото на земята води началото си и кой го пръска неуморно върху човечеството и днес. Благодарим, ще намерим целия текс на Дълесовото пророчество за съдбата на човека на земята, а империя на злото е Америка, а не Русия.Това го казва Дълес, а не Реигън- лъжеца.

148

Bulgatani

преди 9 години

Които могат да повлияят на президента Порошенко, който нарича народа си "православни ***"? Само един куршум!

147

Петкан

преди 9 години

И ние бяхме като украинците и сега го ядем. Какво правят САЩ на майната си в Украйна, чийх търсят те там ?

146

емо

преди 9 години

*** народ излязоха украинците ,има да реват ама ще е късно,а потрошенко нищо няма да свърши той е фигурант

145

Roskata

преди 9 години

До Боби/// Боби то това не е нищо бе . Това е малка част от манипулацията. Те нас ни показват навсякъде като ***. Иран ги изкараха най-големите фанатици и видиш ли ти правели бомба за да гръмнат света.Всичко е пропаганда , навсякъде , по всяко време. Даже в WWE кеча вкараха наш кечист и рускиня, която го командва. Сценарият е така направен, че ние мачкаме всички заедно с Русия и тя и той се кланят на Путин и го боготворат. По този начин те показват на американците колко са лоши руснаците...

144

ХАЙДЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ

преди 9 години

Хайде сега като го гледате тези двамата си изберете: Русия или САЩ? Може също да потърсите и снимка Обама/Путин.Русия +САЩ -Няма шега!

143

Анонимен

преди 9 години

Но иде Видовден, и за брюкселския слугинаж и за фашизоидната *** зад океана.-------------------------------Той за тях ще се нарича Путинден. :)

142

Анонимен

преди 9 години

Тези двамата да ги пускат на спаринг :)

141

Анонимен

преди 9 години

Тоя Лавров що изглежда все едно се е наакал?

140

Roskata

преди 9 години

Слагали му санкции бе! Абе той ако реши да продава петрола и газта вместо за долари за рубли или евро, долара ще падне до неузнаваемост. Нали им блокираха сметки на руски магнати в Америка и какво стана? Русия приеха закон, че VISA или Mastercard ли беше трябва да имат 3 милиярда и повече внесени пари като гарант за да оперират на територията на Русия!

139

Анонимен

преди 9 години

Клекнал Путин, грънци.Путин може да евтаназира долара, да спре газта наЕвропа...нищо такова не прави, явно изчаква.Има нещо друго,което е намислил.Само крайно голям *** може да подценява най - великия и комбинативен политик на нашето съвремие - Путин.Поменете, накрая Путин ще си вземе цяла Украйна.А крясъците на американската *** и *** в Гейропа са последните издихания на умиращата змия.

138

Roskata

преди 9 години

До Анонимен za 4ervenata liniq 4uval li si ? Iskat da zadushat Rusiq . USA da mogat da si deistvat v celiq svqt , a Rusiq samo do granicite i .

137

Анонимен

преди 9 години

Каква по дяволите работа имат сащисаните кръволоци в Украйна?Да не би там да живеят американци..Позор за Гейропа,която подкрепя геноцоида в Украйна.Но иде Видовден, и за брюкселския слугинаж и за фашизоидната *** зад океана.

136

Roskata

преди 9 години

До Ясно е toq puk toq puk!! Putin kleknal . ti lud li si be . putin ako iska shte srine ikonomikata na amerikancite samo s 2 burzi hoda... haha

135

Roskata

преди 9 години

До vot42 A nashte medii sa pod kontrola na USA . ti mislish li 4e neshto ot tova koeto davat po televizii i drugi medii e vqrno? Mislish li 4e ti predstavqt neshtata takiva kakvito sa?

134

vot42

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Там е работата,че руснаците контролират едва 1/3 от Донецка област.През границата Русия вкарва оръжие,чеченски терористи и разни други наемници.Стотиците хиляди,които през зимата излязоха по улиците и площадите на Киев,не можем да наречем фашисти!? Най-големия митинг в Донецк,едва събра пет хиляди души.Никой не казва,каква част от населението на Донецка и Луганска област са взели участие в референдумите.Медиите в Русия са под тотален контрол на Путин!

133

Ясно е

преди 9 години

Ясно е че Путин клекна, а руснаците от т.нар. "новарусия" са прецакани....ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА В КРАЯ НА КРАИЩАТА ЩЕ ИМА ПО - ГОЛЯМА САМОСТОЯТЕЛНОСТ НА РУСНАЦИТЕ В РАМКИТЕ НА УКРАЙНА.....ИМИДЖА НА ПУТИН В РУСИЯ ЩЕ ПАДНЕ....ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА СЪЩО.....ТОВА БЕШЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ПУТИН.

132

#$%

преди 9 години

Намирисва на югославския сценарий.. но този път ще има повече жертви:(

131

Анонимен

преди 9 години

През *** ми е за цялата ***... КаКво печели редовия БГ гражданин?!

130

Анонимен

преди 9 години

Американски сенатори идват в България, за да уверят в подкрепата на САЩ.ААА екипа на DnesBG ще работи ли докато имат гости?