37

UKRAINEC

преди 10 години

До Атанас Еврокогато уважението прекрачи разумните граници и се видоизмени в ирационално боготворене и възхваляване, поставяйки любовта към Русия пред всичко родно и свято, дори пред националните интереси, то се превръща в русофилство последната, най-висша (или най-нисша) степен на национално предателство.

36

UKRAINEC

преди 10 години

До АнонименБез съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми? когато уважението прекрачи разумните гра

35

Атанас Евро

преди 10 години

До 50 Так держать! По морду надо дать!***, ты молодец!!!

34

Атанас

преди 10 години

Колкото и да провокират Путин, няма да успеят да го накарат да изпрати военни подразделения в Бивша Украина. Не, не е грешка - Украина няма да я има - ще се разпарчалоса, горката. Целта на подлите евродришльовци, здраво впримчени от Обонго, Русия да удари или най-малкото да направи въздушн бараж, за да опищят света и да изолират РФ отвсякъде. Е няма да стане. Путин е играч от класа, а и държи кент флош ройял в ръка. само да не кихне, че картите ще се разлетят! Язък за нас, ние сме на първа линия

33

Алекси

преди 10 години

До ТотачТова свободно съчинение ли е или тема, определена от чичкото с портфейла? 16 години съм бил профсъюзен активист и такива събрания никога не е имало. Занимавахме се с глупости като тези как да разпределим картите за почивка, на кого да се помогне със скромна сума, с какво да помогнем на млада майка, ски , тенисни ракети или палатки да купим с парите по СБКМ-то, а веднаж дори успяхме да дадем квартира на нуждаещо се семейство. Питай татко и мамка си с какво се занимаваха профсъюзите!

32

Русолюб

преди 10 години

Ако бях работодател на ***, на часа гоня 2/3 - то такава липса на въображение, липса на обща култура, повтаряне до втръсване на едно и също през 5 поста - с две думи,повече вреда докарват.

31

Adam1966

преди 10 години

До ТОтач >>> Ми кой мислиш , че пише точковите заварки/пенсионери бивши Щатни Агитпромчици/! И е лесно ,защото по рано пишеха и говореха същото , само трябва да сменят СССР с РФ и го пускат по предназначение на долу към Младежката Южнопатокова Организация...

30

Аляская Народная Рес

преди 10 години

От Аляская Народная Республика - днес белите мечки в Аляска обявяват "независимата" Аляская Народная Республика, като се избавят от американско империалистическо робство. Скоро в Аляска ще пристигнат маскирани сибирски кафяви мечки, без обозначителни знаци, които ще организират референдум за присъединяване на Аляская Народная Республика към състава на Великая Российская Федерация. Слава на Аляская Народная Республика!!! След това окончателно ще се присъедини и Северния полюс към Россия. Урааа!

29

Тотач

преди 10 години

Като чета постовете и все едно с машина на времето се пренасям на профсъюзно събрание,където двама професионални агитатори пламенно громят САЩ и западните им помагачи.Добре че е интернет, та пенсионираните *** да си чешат езиците.

28

Анонимен

преди 10 години

SVOBODA ZA NOVORUSIQ!TODORE DE GI KRAVARSKITE FENOVE BRE LUDA KRAVA LI GI XVANA ILI SHAP TIQ GOVEDA XAXA

27

Анонимен

преди 10 години

Русия - от Ванкувър до Владивосток. Белия дом - задокеанска резиденция на Путин.

26

Леле че народ

преди 10 години

Да се доуточня В Славянск са пристигнали 20 човека от баталъон "Алия",който си е от бившия СССР на служба в Израел Айде очакваме още повече унижтожена техника на хунтата

25

Adam1966

преди 10 години

До Тодор Христов >>> Материалчето за границата е много професионално направено ! В студиото на Мосфилм ли е снимано , защото е много правдиво и агитиращо....?

24

Леле че народ

преди 10 години

Е казаха че 20 човека от израелския баталъон "Алия" Да им е честито на хунтата

23

Я русских

преди 10 години

Рассея, моя Рассея от Волги до Енисея!!!

22

Loshko

преди 10 години

До Какво?Напълно съм съгласен с теб 25. Нищо не показват от геноцида прилаган над народа Разрушени къщи, дворове, детски градини, болници и училища. Трупове на деца, жени мъже и старци. Нищо такова не се пише и показва, ами се копира пропагандата от чужди сайтове и се слага тук. Относно статията част от информацията е грешна.

21

Какво?

преди 10 години

Г-жо Шекерлетова, знаете ли, омръзна ми да чета глупости! В края на краищата си плащаме интернета за да четем АКТУАЛНИ НОВИНИ, а не някаква недоносена пропаганда. Ами че проверявайте си инфото, само моля ви не ни цитирайте фейсбукито на палачи. Я напишете за геноцида, как изтребват жени и деца, а не пишете за терористи които не сте виждали.

20

Леле че народ

преди 10 години

Абе ,таман говореха по россия 24 около 60 укр. граничари,са отишли в Русия и са зарязали всякаква техника. Дори показаха,как още им работят компютрите ,но няма граничари Някои са отишли на почивка в Сочи

19

bg

преди 10 години

A masonskite svine koito napadat Siria otkum Turcia?

18

Анонимен

преди 10 години

Екстра, тъкмо да влязат още подкрепления