5

Анонимен

преди 9 години

Българският "работодател" и неговото "интервю" няма думи с които да се опише. Пожелавам им като ги задължат да интегрират ***, когато ни един българин не остане тука да ги "интервюират" по този начин сега и такъв бой ще ядат, всяко наказание за тия *** е малко.

4

Нерез

преди 9 години

Това на снимката горе няма да има проблем с наемането на работа. Колко такива съм виждал през годините ... не можете да си представите. Кариерата разбира се тръгва като PBA-ка на някой директор, защото сладкишчето има две основни качества - говори английски и изглежда добре. След това започваме да се обличаме в стил - "Девствена офис ***", разбирайте - бели плътни блузки с небрежно разкопчани копчета, тясна пола до коляното и леко отгоре, палави чорапи, токчетата няма да ги споменаваме. Следва задържане в кабинета на шефа след работно време, после им измислят някаква безумна длъжност, пос

3

Анонимен

преди 9 години

Мария, теб бих те описал с една единствена дума, ама ще ми изтрият коментара.

2

Амасайба Катлуда

преди 9 години

На мен само като ми чуят името и ме назначават.

1

Унас не е така

преди 9 години

Явно критериите ни са по-други и мисленето ни е по-различно от това на западния човек. Четири от гореизброените думи е желателно човек да каже за себе си: скромен, дисциплиниран, съпричастен, адаптивен - те няма да направят лошо впечатление на нашенският работодател.Особено първите две думи - скромен и дисциплиниран, наистина се харесват много.Е,ако лицето смята да използва физическите си прелести при своите контакти с шефа и с деловите му партньори, може да си спести думата "скромен/скромна".