5

до 8ми

преди 10 години

Ами предадена от майката инфекция с хепатит В не е ли възможна?! Въпроса ми е риторичен.И при новородените и кърмачетата може са има и кръвопреливане и др .интервенции

4

И само още нещо

преди 10 години

да попитам здравните власти, че ми е много интересно как ще го обяснят пред обществото. Трети пореден и последен по темата, коментар пускам. Защо се поставя на новородени, ваксина срещу хепатит Б - болест предавана САМО по кръвен път и по полов път. На колко години се очаква, че бебето ще прави секс или ще стане наркоман? Дори според американската CDC ваксината трае 20 години. Значи, точно, когато ти потрябва да си защитен (да водиш полов живот), защитата от ваксината, вече я няма.

3

Ако желаете

преди 10 години

да си инжектирате абортирани човешки тъкани в тялото, ваксинирайте се срещу Хепатит А. Напишете в Гугъл "Vaccine Excipient & Media Summary", клик на първия линк, после ctrl+f да търсите в текста и като напишете "Vaqta", откривате това: "MRC-5 (human diploid) cells". Друга ваксина, срещу хепатит А, която се прилага у нас. "Напишете пак в Чичо Гугъл: "Havrix diploid cells" и вижте и там какво излиза.

2

До номер 1

преди 10 години

Пълни глупости говорите. Ходил съм до Турция 3 пъти и никога и през ум не ми е минавало да слагам ваксини. Много против ваксините съм, но навремето не се шумеше толкова по темата и не се чуваше много, нито за страничните им ефекти, нито за официалните препоръки, които сега се дават.

1

Анонимен

преди 10 години

Поради тази причина не посещавам развиващите се страни като дивашка турция.