71

Анонимен

преди 9 години

Купувача на гласове, убиеца на вмро и човека на дс и сараите иска.

70

Анонимен

преди 9 години

20 mikrofona naso4eni kum Barekov .Dali nqkoga e me4tal za takava fotografiq. Do kude stignahme.

69

КОКО

преди 9 години

К* СЕ СЛАГА В ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИА Е КЕБАПЧИЯ

68

Денислав

преди 9 години

Сидер ага зарази и тоя с неговата болест. Да минава на детектора на лъжата - Кой и защо го финансира и чии *** целува?Тоя трябва да е заместител на Сидер ага, а последният заминава за Куба на доживотна почивка с парите, за който се продаде.

67

USA

преди 9 години

Samo glupavite shte vjarvat na toja lizach..

66

Анонимен

преди 9 години

a be oshte li my slyshat glypostite na tozi lazlo ;za pari ivlast shte prodade i maikasi i zenasi.kato vsi4ki giayri.

65

Анонимен

преди 9 години

Бареков е гей а Пеевски е неговия ***

64

Анонимен

преди 9 години

ози дали има някой,който да го слуша какво говори.Четеш заглавието и ти е ясно,че лъже отвсякъде.Той това го прави,откакто се е появил на хоризонта.Заложник на милионерите,които му поръчаха преврата.Такива големи ги хвърля във всички посоки,включително и това,че ще получава важно място в европарламента.Не се ли свършиха чудите и наивните,бе.Този властоман-търгаш не му пука от нищо.Всичко търгува с бюреци и кюфтета при бедните,а при богатите само големите пари играят.Не слушайте ***,а мислете.

63

Анонимен

преди 9 години

Бареков изпадна е в амок.Вижте само с кого се е заобиколил-част от лъжещите алчни вълчета са около него.Левите му и десните му обещания така се разминават,че човек се чуди дали изобщо някога е в кондиция.Освен популизъм и плюене,само министерския пост му е в главата.Същински гласовит фикус.:)))Ако има още пари и влезе в парламента,ще се оправдава като Сидеров,че не може да вдигне заплати и пенсии,щото няма мнозинство.Няма здрава мисъл в думите му,но олигарсите го крепят,че им служи вярно.Отврат

62

ksarax

преди 9 години

Болен човек

61

Анонимен

преди 9 години

Волните съчетания са "проверена" импровизация.Бареков си е Пеевски-КТБ.Затова си говори каквото му дойде "отвътре" и зависи на какъв дамар ще го намери новината.Това че си говори срещу всички и се коалира с всички е знак за хамелеонщината му.Той е всеяден,каквито са олигарсите,които му дърпат конците.Егото му буди смях,но той е търгаш и затова не препоръчвам на никого да му се смее.Мислехме го за луд,а той какви покупки само направи,за да обърка хората,а той у Европата беш.Видиотен напълно.Аут

60

РАД

преди 9 години

Егати нахалството и безочието!Една от рожбите на задкулисието говори за задкулисие!Нямам думи!

59

Анонимен

преди 9 години

Тоя Бареков тотално изтрещя, какви предсрочни избори, какво ще управлява ББЦ и какъв Бюджет. Тоя още не е влязъл в парламента, но смело раздава министерски постове, безплатни лекарства и т.н. Чакай бе човек, рибата още в морето ти вече си сложил тигана.

58

не син

преди 9 години

Ужас , фекалия оградена с микрофони ! Да сте виждали говорещо л@-но ?!

57

Чужд наблюдател

преди 9 години

Разбирам,че в България има проблем със спешната медицинска помощ, но нима няма психиатрии за да приберат хора със шизоидно или манио-депресивно състояние?!

56

Анонимен

преди 9 години

Бареков президентна плод и зеленчук

55

Анонимен

преди 9 години

Това трябва да си голям ***, да виждаш реакциите на маса народ и да продължаваш да си вярваш. Това за мен е освен *** и малоумщина. Явно си е болен човека!

54

Анонимен

преди 9 години

Имам чуството, че Господ не ни харесва и иска да ни изтрие от лицето на земята!Постоянно се появяват накакви измислени герои, кой от кой по-***, крадлив и мазен, а отгоре на всичко и управляват.Такава гавра с хората, ужас!

53

Иво

преди 9 години

Имало е слънчево изригване явно. И *** го е ударило яко.

52

Радка Пиратка

преди 9 години

"Вървят задкулисни разговори..." До кога ще лъжете народа, до кога ще драпате за власт и за столове? Докога? Обирайте си розите, и герберите, и лъвчетата, и фесовете, и палячовците... и дим да ви НЯМА!!! Писна ни от вас! И народът е в бойна готовност, и народът правилно разчита знаците, господа брилянтни некадърници!