36

Анонимен

преди 9 години

На мен страшно ми харесва предложението с чадърите. Не е честно!

35

Тамара Кирилова

преди 9 години

Вечра минах по Витошка и фонтана е спрян стана ми много тъжно, защо заради няколко *** го спряхте? Пуснете хубавото съоръжение да работи и да му се радват хората. Приличало на спа център. Ми фонтан е на какво да прилича? На сплесканите мозъци ли на тези, които искат да го демонтират?

34

Ризова

преди 9 години

Не подкрепям демонтирането на фонтана. Той е в унисон с целия вид на Витошка. Пуснете още малко гласуването да видите колко хора ще подкрепят фонтана. Аман от ***. Това, че някой минал през фонтана значи, че е ***. Защо не решихте така, ами решихте, че заради мнението на някакви *** трябва да го демонтирате. Нека фонтана си стои аз ви гарамнтирам, че болшинството го искат фонтана. Тези, които не го искат са шепа извратеняци ***. Жалко е, че се кляка заради мнението на няколко нехрн

33

Анонимен

преди 9 години

Днес правим нещо с държавин пари, утре няма проблем, разваляме го...

32

Анонимен

преди 9 години

АМА ТОЧНО БЪЛГАРСКА РАБОТА.

31

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Е БРАВО СЕТИХА СЕ !БОЙКО НАПРАВИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ НА АНАДОЛСКА ПРОВИНЦИЯ С МАЛОУМНОТО ГРАДОУСТРОЙСТВО С ЕВТИНИ МАТЕРИАЛИ !

30

Анонимен

преди 9 години

Откакто Диков е главен архитект, София напълно я ус***аха. Строи се безогледно, безперспективно и навсякъде, без въобще да се мисли за бъдещето. Извинявайте, ама може ли да се строи на гола поляна и по план тротоарът да е 40 см - аз едва вървя по този тротоар, а когато срещна друг човек единият от двамата трябва да слезе на улицата. Това си е чисто малоумие.Диков, пичага, разкарай се доброволно, че малко време остана и ние ще дойдем да те изритаме. Ама яко ще те ритаме, да знаеш.

29

13

преди 9 години

Дали сте пари за грозното нещо, наречено фонтан. Да му сложат нещо отгоре и да стои там - все някаква идея ще реализират. Стига са прахосвали пари за глупости и нови грозни фонтани. Има съоръжение, липсва му джувка някаква. Да слагат. Изнесоха капиталите в държавата, само до фонтаните сме опрели...чак обществен дебат...

28

предлагам

преди 9 години

Диков,като отговорен за фонтанчето да плати от джоба си незначителната за него сума от 17000 лв.Така ще внимава какво ще се прави с обществените пари,да плати всички харчове и по злоекщия фонтан-убиец на пл.Славейков,за който също носи главната вина.да пусне спряната чешмичка да Халите откъм Пиротска заради алчността на ресторантьори и общинари и да ни освободи от вековното си присъствие.Как успя да смаже партийните каси на всички правителства до сега,а той вечен и несменяем !

27

rument

преди 9 години

***, прави се нещо красиво и после няколко *** решават че са много "умни" и взимат *** решения мислейки се за богове, *** долни.

26

17 пъти

преди 9 години

Реалната стойност на този фонтан е около 1000 лева! 500 лв. за материали и 500 за работа и проектиране.

25

Пеликана

преди 9 години

Диков, кой го е одобрил и направил, след като не ти харесва? Време е да си ходиш, пеликан такъв!

24

Анонимен

преди 9 години

Ще махат пъпката. Браво! А какво првим със самата улица? Ужасно грозна и некачествено изпълнена ....

23

Анонимен

преди 9 години

17 000 за този *** не било съществено. А това, че цяла София прилича на катун, без да има работещ закон за санирането и оцветяването на и без това грозно проектираните сгради, съществено ли е? Изобщо кое е съществено за тия хора?

22

Tanq

преди 9 години

аз пък си го харесвам,не го пипайте!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

В сравнение с другите кражби наистина 17 бона в джоба не са кой знае какво, но все пак е голяма идиотщина. Малко като с паметника пред НДК.

20

Пешко

преди 9 години

"...17 хил. лв., което според него не е нещо съществено"няма такава наглост

19

до 23

преди 9 години

Да не си изтрещял нещо? Какви комунисти те гонят? Не знаеш ли кой управлява общината?

18

Анонимен

преди 9 години

ПЛАЩАМЕ ДА ГО НАПРАВЯТ ,,,ПЛАЩАМЕ ДА ГО МАХНАТ,,, ТЕЗИ КОМУНИСТИ ХАРАБИЯ НЕ СА ДОБРЕ,,,,,,КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ..............

17

100 години калъфки

преди 9 години

Дикофф е един от най-големите измамници. Когато и да го махнат ще е късно.