148

Анонимен

преди 9 години

Горчи ли кафето? Горчи! Сами си го сварихте, сами си го сърбайте! ДПС ви напускат след като ви използваха и унизиха. Както правеха с всички досега. Не че не сте знаели, но все се надявахте и вие край тях да заграбите колкото може повече - и власт, и пари. Да, ама не познахте. Те искат всичко за себе си. И ще го имат съвсем скоро, защото нямат равностойни противници в нито една българска партия. Уви!

147

Доигрались наконец?

преди 9 години

След като не сте изпълнили ролята си на мандатоносители, както сами отчитате, какво още правите, а не си давате оставката? "Отговорността" трябва да се понесе, ако е останала почтеност у вас, не само да се говори за нея. А кафето, с когото и когато си иска, ще пие ДПС, защото му дадохте тази възможност. Толкова години заигравахте с тях, сега си носете последствията. Като ракови клетки овладяват организма на вашата партия, всъщност, не е ясно как още дишате.

146

Анонимен

преди 9 години

Скрий се, Янаки! Имаше време, когато можеше да направиш нещо за партията, но не посмя. Много привърженици ти вярваха. Сега си върви заедно с тези, с които избра да бъдеш!

145

Анонимен

преди 9 години

"Да не предозираме кюфетата" към гръб дюмбелите който бързат докато не се сменил ЕС политкомисириата. А на ДПС "Да не предозираме баклавата", че много сладко (с кафенце) горчи.Бързата *** слепи ги ражда , това лято е важно във външно-политически план дано тоя път да не сме на страната на губештите.

144

Анонимен

преди 9 години

Янаки Стоилов бе ебaн в устата... Нормално е да реагира така. *** бе, ***! Умрете всинца, продажници!

143

Jack Sparrow

преди 9 години

Кой???Ко? Не!На ви сега Пеевски, Местан, Доган, Цветан Василев, Волен, Путин, Дупин и прочие про-руска пасмина!А Шефа, СтаниШефа дерзае за катарзис в Брюксел!!!Срам бе, Българоубийци!!! И още нещо преди Абордажа - Оставка!!!Да живее България и Българщината! За другите - терминал 2, ама не на запад ами към Москва...Странно, че няма полети натам? ;-)Йо-хо, Йо-хо!

142

бг

преди 9 години

ТИЯ двамата са наи- големите виновници за краха на милата ми партиика и ако Станишев не го е срам накрая ще си остане само с Моника. Жалко за младите като мен социалисти и безличното ни бъдеще в партията. Така е БСП не е на Станишев ,но него маи го е много стах че БОЙКО за пореден път му натри носа а тоя си направо ХАРАКИРИ.......отивам при БОЙКО ,,КРАЙ''

141

Анонимен

преди 9 години

ДПС пак изиграха БСП, като изиграха всички правителстла на прехода и дори ги принудиха да се извиняват за така нареченият " възродителен процес" Иван Костов се извини, Ангел Марин също уж генерал, Станишев също . За какво се извиняват и те не знаят. Някой да се е извинил на баба ми която е бягала от ятагана през 1913 год. За какво е било Априлското въстание . Левски , Ботев и хилядите други дали живота си за България.Продажници са всички които ни управляват.

140

222

преди 9 години

До АнонименМерси от мечешкото подаване на *** от русия! Техните услуги са винаги мечешки ! Сега ще ви освободим за да ви поробим!

139

Анонимен

преди 9 години

Оставка,беееее,стига сте дрънкали,писна ни от вас !!

138

Samo minavam

преди 9 години

Двама комунопитека на снимката.Безродното ко..ле и потомствения крадец на кокошки.Каква пародия.Боже пази България от напъплилата я комунистическа чума.

137

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДОЗИРАХТЕ НАГЛОСТТА СИ, ПРЕДОЗИРАХТЕ СИ МИЛИОНИТЕ И СИРОМАШИЯТА НА НАРОДА. ВСИЧКО ТОВА ПРЕДОЗИРАХТЕ.

136

Шморц Шмид

преди 9 години

Изпускат кокала червените апаши. Съвсем скоро няма да могат повече да крадат, и се усеща смразяваща паника в редиците им. Най-вероятно ще измислят пак някоя мега-далавера както заменките преди избори.

135

Анонимен

преди 9 години

Отдавна БСП за провалите си обвиняваше ДПС. Сега тоталната загуба пак на ДПС ли ще припишат. Оставка и БСП не трябва да се допуска до управлението също така и ГЕРБ. Страната трябва да се управлява от СДС и ДПС.

134

Анонимен

преди 9 години

ДПС и техните кръгове владеят цялата държава и ГЕРБ включително, това е най-вредната партия. Навремето изсмукаха СДС, после НДСВ, сега БСП. На ред е ГЕРБ.

133

Анонимен

преди 9 години

Преди много,много години Янаки Стоилов беше най-младия депутат в парламента.Вече е на преклонна възраст,но си е все там.Какво е направил в социалната политика полезно за хората.Интересно как такива имат нахалството да обвиняват за всичко ГЕРБ и Борисов.Такава безочливост безпаметна само БСП и вечните им коалиции могат да имат.Предозираха си милионите,но не забравиха и помагачите си,а те разбираемо си мълчат.Затова сме на този хал.Затова има Барековци.Не подценявайте ДС.Те си ни оплитат с ДПС.Прочети цялата статия тук: dnes.bg/politika/2014/06/05/da-ne-predozirame-kafetata-zove-b

132

не син

преди 9 години

Ако предозирате кафето не е страшно , но като ви гледам вече сте предозирали коката !

131

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ СИ МИСЛЯТ ,,ЧЕ МОГАТ ДА УПЛАШАТ НЯКОГО В БЪЛГАРИЯ ....БЪЛГАРИТЕ СА ГОТОВИ НА САМОУБИЙСТВЕНИ АТЕНТАТИ ....

130

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ ДВАМАТА ПРИЛИЧАТ НА ***

129

Анонимен

преди 9 години

Въртене и сучене с всякакви манипулации,за да се отлага разумното, което отдавна трябваше да е факт.Взеха заеми,хвалиха се,лъгаха и крадоха,но за себе си,не за хората,които гласуваха за тях.Номерата им са едни и същи през целия фасаден преход.Пенсионерите още чакат прословутите 3-4 лв.,за които се говори цяла година,а те си увеличиха "малките" заплати яко.Алчност голяма,макар че парите им далеч не са само от там.Затова 25 години предозират кафетата.За да не спират облагите и съдът да ги пази.