38

MC

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълАми обади му се и го питай!Може и да ти вдигне знае ли човек....

37

Анонимен

преди 9 години

По данни на Южна Корея , КНДР разполага с 2 000 т. злато. В САЩ назрява скандал, защото водещи фирми в електрониката са купували северно-корейско злато чрез Китай. За справка резервите злато на България са 39 т.

36

Анонимен

преди 9 години

В световната борба за ресурси няма непозволени средства.

35

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГрешиш-демократичният САЩ присъедини Хавай ,държи противозаконно Гуантанамо,и присъединява Пуерто Рико.

34

Анонимен

преди 9 години

И поддерживала сохранение агрессивных и деспотических режимов-изгоев (Иран, Сирия, Ливия, КНДР, Куба) и продолжает это делать. И это при том, что из России уходит капитал, иностранный и отечественный, и что важнее всего, уходит "капитал человеческий": вымирает страна с рекордной скоростью.Хорошо было бы, если бы люди в России все это осознали и задумались. Если еще не поздно.

33

Анонимен

преди 9 години

Итак, ни одна развитая и демократическая страна в мире за 69 лет прошедших после окончания Второй Мировой Войны не присоединила к своей территории "ни пяди чужой земли". Россия же присоединила к 1989 году целый архипелаг (по объему). В 89-ом не удержала, "архипелаг" рассыпался. Но уже с 94-го начала собирать растерянное добро с помощью оружия. Да еще пыталась помогать Слободану Милошевичу (Сербии) тем же заниматься. И поддерживала сохранение агрессивных и деспотических режимов-изгоев (Иран, Сир

32

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не могат собствените си находища да разработват без западни компании, пък тръгнали на чужди. Сътрудничество с комунистическа Северна Корея разкрива истинската същност на Путин. Луд диктатор, готов на всичко в името на имперските амбиции. Този *** ще запали света.Бот да пази България !

31

Анонимен

преди 9 години

Да се присмиваме на руснаците е все едно "Присмял се хърбел на щърбел" Руснаците ще ни задминат във всяко едно отношение вижте ни само 7 млн = 2млн пенсионери +2млн *** турци и други + 1 млн деца +0,5млн безработни + Х .

30

Do 43

преди 9 години

До ДокатоВсички комунисти сънувате райския живот, който джуджето ще ви предложи.Ако може и да ни анексира към Русия ще ви е най-добре. Продажници.Отидете първо в Русия и вижте как живеят обикновените хора и тогава го превъзнасяйте това джудже.А милиардите от газ и петрол са ви във фирмите на Путин и обкръжението му.Все едно Пеевски и Ц.Василев да са ни премиер и президент.Но, какво ви обяснявам...на вас гласите ви не могат да уврят цял живот.

29

Докато

преди 9 години

Докато се присмивате на Русия и Азия, докато се базирате на Факти от преди 80 -150 години, Евразийският влак ще продължи пътя си нагоре, към световното икономическо господство, и ще се приближи видимо до АТЛАНТИциТЕ. А ние ще стоим и ще си цъкаме като стар стенем часовник. C;est la vie.

28

Анонимен

преди 9 години

До дядоДядо, ти да не си руски възпитанник?

27

Анонимен

преди 9 години

Руснаците имат опит с окупацията,половин Европа беше налапала, днес ще им вземат мините, а утре цялата територия.С Украйна обаче май се получи като в документалният филм, където питона налапа козата, ама нещо и се запречиха рогата и я повърна!

26

дядо

преди 9 години

@Нагорен тъпоклекъл обясних ти го в предишния си пост-само пиндосите се бият,а умните знаят как да действат и печелят без жертви ;)

25

дядо

преди 9 години

Така се прави по демократичен начин,а не като джумериканските пиндоси с война :) далеч напред е Кремъл пред бялото домче с черната маймунка вътре!!

24

Червеният флаг

преди 9 години

Това ще е новият член от евразийският съюз.

Доколкото съм чел, Ким Чен Ум е учил в западен университет и предпочита американски стоки. Пуши американски пури, яде американски храни. Гледа американски филми и американски баскетбол. Денис Родман му е първи приятел. Колата му е американска, сателитната телевизия също. Всичко американско. Русия не присъства във вкусовете му по никакъв начин. Остава въпросът, защо Путин не нападне КНДР? Да не би да го е страх, че малките корейчета ще му отнесат цялата западна територия?

22

До 22

преди 9 години

Виж какво, малко си се объркал! Не че запада е враг на Русия, сега те биха си работили с тях и да рахатуват, ама пусто тия "приятели" оттатък голямата локва само ги подръчкват. Разбери, нищо няма да направят, защото да не ти изброявам в колко финансови и банкови институции, промишлени концерни руснаците имат дялове. Някъде даже повече от 51%. Европа е нацвъкана с руски финанси.Това е петата икотомическа сила в света.И то сама!Няма какво да се лъжем,Америка защо така вие - казват"вие на умряло"!

21

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До МАСОНИТЕ НА *** 24АБЕ Я КАЖИ ЗАПАДНИТЕ ФИНАНСОВИ АНАРХИСТИ КОЛКО ДЪЛГ ОПРОСТИХА НА АФРИКА И ЛАТИНСКА АМЕРИКА???

20

Белята

преди 9 години

До Анонимен 23 : И от къде и как го внасят ?!

19

Анонимен

преди 9 години

Япония си иска курилските острови, а не да строи руски газопровод там. Как може така нагло да се лъже?