129

Анонимен

преди 10 години

Сигурен съм че ако има нови евроизбори ще гласуват повече хора и то предимно за ГЕРБ.И това е ясно на червените.Затова и не обявиха че искат касиране директно от Позитано 20.

128

bride

преди 10 години

bg da izliza ot eu i ot nato. stop parite za bg mafiotski partii.

127

...

преди 10 години

ujasno e koeto se slu4va...

126

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката е един от малкото политици на който му пука , какво се случва в тая държава!

125

Анонимен

преди 10 години

Комунист на власт е като педофил в детската градина .Нетрябва да се допуска!

124

Анонимен

преди 10 години

2008 год тройната коалиция / с финансист орешарски/, похарчи 3 млд за 2 месеца.Техен министър/Николай Василев/, на заседание на мин съвет беше казал ,че ако продължават така да харчат, догодина ще оставят българина на "...хляб и вода".Опоскаха държавата до кокал и оставих ГЕРБ да им бърше Л...ната.Същия сценарий се повтаря.

123

мдаааааа

преди 10 години

Тоя ревльо ли ще изберете пак?Забравихте за милиардите ,които профука?Забравихте ,че помля десницата и насади всякакви "калинки" включително с опит и за ЕС.Забравихте за рекета ,който упражняваше върху цялята страна.Забравихте за "светлото" му минало? Пенсионерите си хапеха пръстите дали ще има поне лев увеличение .Да, за Вас може би е нормално.Той е приятен ,простоват, "***"-това е негов цитат и работи като "рекетьорче".Трябва Ви за да утвърди пред ЕС ,че тук живеят само катуни от ***

122

Анонимен

преди 10 години

До Ниаи има защо. СерГей ли да си вярва повече, ААААААААААААА?

121

Ниа

преди 10 години

Този колко си е повярвал,не е истина...

120

Анонимен

преди 10 години

Руските лакеи съвсем изперкаха - предсрочни избори не искат, а тези искат да ги касират. От много касиране ще стане ...сиране.

119

Анонимен

преди 10 години

Троловете големи бързаци,бе.Още не са дошли опорните точки от Моника Хохегер и те готови с плювалника.Явно тук отново ДС е в действие "превантивно".Спинаджията Кутев снощи дори се направи,че не знае за подписката на Атака и негови другари от БСП.Най-големите покупатели на гласове искат касация на изборите.:)Целта е скандали до дупка,че да се задържи управлението на тройната коалиция.Фикусът е стресиран и беснее в негов стил.Нищо ново.ДПС се измъква по терлици,а БСП остава с Волен.Ай,какъв резил.

118

аог

преди 10 години

До ВинетуБих гласувал за тях...но без Цветанов,Борисов и още дузина,изборни "спомоществователи" изсмукващи животоспособноста на тази партия...сбора от процентите им ще е по-малък от "сините комсомолци" на РБ.

117

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров с подкрепа на "някои"социалисти искат касиране на изборите.Голям майтап, Уйли.:)Фикусът и твърдите социалисти/комунисти не могат да се примирят със загубата и търсят начини да правят скандали.С тях ни залъгват вече 25 години /да не се връщаме по-назад/.Целта е такава каша да се забърка,че никой чист да не излезе.Само че има грешили и греховни в дълъг период от време, когато са крали без мярка - нагло и уверено,че никой няма да ги спре.Нали корумпираният съд е с тях.Тънки сметки.:)

116

123

преди 10 години

Ахмед, не обяснявай за червените, защото заради такива като теб и другаря ти Местан и др. българите бягат от България! Вървете си в Турция продажници!

115

4

преди 10 години

Ша биеш - баба си на федербал!

114

До 123

преди 10 години

Туй са Тролчета драги, изпаднали са в паника, зер след изборите няма кои да им плаща за да пишат глупости."Боко Тиквата" ще им свие сърмите и ще ги прати на трудовата борса тези тролчета.А, те като всяка продажна душа, друго не знаят освен да лижат ззаадника на някого. А, З----ка на БСП няма да плаща вече.

113

Ахмед

преди 10 години

Мале що е червен *** в тоз феизбук .

112

тя

преди 10 години

Който и да дойде на власт първо за което трябва да се захване е да подобри живота на българите , в противен случай - всички на улицата и да ги пометем и в никакъв случай да не се оправдават с предишните , защото този "филм" сме го гледали многократно.

111

Анонимен

преди 10 години

Заради тоя на снимката хората се самозапалваха от безизходица от мизерия...Та ГЕРБ ли!?!? Я пак!?!?!? Ако искате да живеете като помиари и да умрете като такива,гласувайте за БОКО *** !!!

110

тя

преди 10 години

аман от самочувствие.Като бие питам какво ще направи за хората или пак за себе си и за протежетата си , а на народа пак " постна пица ".