6

Анонимен

преди 9 години

До МироМного си зле!По точка едно - ако си достатъчно кадърен да подготвиш жената, няма нужда от лубриканти, по точка две - мачка се прането, гърдите трябва да се галят. По останалите нямам какво да кажа - не съм засичала минутите, щото са ми били достатъчни и нямам сънливец до себе си.

5

Миро

преди 9 години

До Анонименпо точка едно... има лубриканти като боли!по точка две нямам коментар, но пък е готино да се мачкат гърдите :)по точка три не знам с какъв си била че да свършва за 3 минути :))) а по точка четири заспиването си е нормална химична реакция на тестостерона значи не го привличаш достатъчно че да те "повтори" замисли се, може да е в теб причината! ;)

4

анонимен

преди 10 години

изводът е, че гледането на порно пречи на контактите, намалете го

3

до 1

преди 10 години

Да, ама обичайните колежки са писали в коментар 2 :))

2

Анонимен

преди 10 години

А сега аз да ти върна топката и да ти кажа какви грешки допускат мъжете.1.Още не сте я съблякъл и вече сте готов да и го вкарате.Алооо, а да сте чували за това, че ни трябва подготовка? Другото не само не носи удоволствие, но и боли. 2.Грубо отношение към гърдите. Ами не всяка харесва да я мачкате с все сила, освен това хапането и дращенето по чувствителни гърди е леко болезнено, да не кажа доста.3.Свършвате за 3 мин. Трябват ли обяснения защо не ни харесва? 4.Заспивате веднага след купона.

1

11

преди 10 години

Точно и смислено. Личи си, че не е писано от обичайната колежка ;)