16

конспиратор

преди 9 години

Като гледах парите, които ЕС наля в Украйна за да направи преврат само и само за да сложат правителство, което да обслужва корпоративните интереси на ЕС и САЩ, ми става ясно, защо сега се опитват да свалят правителството ни като спрат парите нужни за развитие на българските фирми. Уж сме най-бедни, а получаваме най-малко.Странно нали?Искат да спрат парите заради Южен поток, а ЮП искат да го спрат за да не зависят от Русия...т.е ние сме бушонче като Украйна. Сега да чакаме ли демокрация и ние?

15

ahah

преди 9 години

Лилито,знае каквви са ги ос*али и знае че ще спрат още програми,АМИ одита е за 2009-2013,от ноември 2013 почнали процедури,*** гробари да не мислят че гроб не са виновни,ахахахх ЩО не ги спираха след 2009г фондовете ААА???Одита е бил 2004-2009 и няма един спрян,значи МУТРИТЕ са бъркали здравом в кацата,ама овцете блеяяяяят ли блеяяяят,айде да идва пак Винету,да дига тока,падни-стан и,и да го гоним с павета ПАК,явно кръвното МУ е добре,,,ахахах,пенсиите много се олабиха-4г фризер за всички

14

Анонимен

преди 9 години

Според мен правителство което си позволява да загуби пари от еврофондовете независимо от коя партия е за затвора.

13

tt2

преди 9 години

Управляват ни *** - 2 години не могат (не искат) да пуснат няколко мерки за земеделие - 2013 беше нулева, 2014 ще е нулева. Или са наистина *** или нарочно нищо не правят защото са платени

12

Анонимен

преди 9 години

На какво се радва,що за политици,който ходят и ни топят пред Брюксел -излагат се За какво ги спират ,че не са продажници, като ГЕРБ за пред подписаните договор на златните концесии за още 30г.и намаляване с 1.5%,за договора за прием на бежанци за да останат българите малцинство във собствената си родина ,построените джамииНикога повече ГЕРБ -те ще продадат и родната си земя за пари

11

Ужас

преди 9 години

Нечувана наглост.Свинята, заради която се спират еврофондове, вместо да си посипе главата с пепел , набеждава другите.Бичеглавия дончев,свинята,будата и всички герберастки кметове са за затвора.

10

Анонимен

преди 9 години

Лиле мацко , само си за порно драга, равна няма да имаш в bbw .

9

Tina

преди 9 години

До АнонименОбади се в американското посолство...

8

Анонимен

преди 9 години

Някой знае ли как да стана *** ?

7

SPA

преди 9 години

Лиле, по-добре *** на фитнес, стига с тия глупави приказки.

6

Tina

преди 9 години

Защо не казвате, че тези "замразени фондове" са следствие от борбата между "големите" евро-партии, чиито клонове са "нашите"?...В отвратителна гео-политическа и икономическа игра ни вкара ЕС. Където партиите-клонове защитават интересите на големите евро/американски/-икономически сили и никой не се бори за националния интерес. А "национален интерес" стана *** дума.Малко по малко започват да се усещат хората и това ще е края на ЕС в изкривения му корумпиран образ.

5

браво

преди 9 години

Това е женският образ на Герб-бивша комунистическа порода, арогантен и нагъл нрав ,доволно *** и тлъста,верна на вожда ,докато й плаща.Кое не е вярно? А после?

4

Анонимен

преди 9 години

"Тя не скри, че нередности има във всеки един проект, във всяка една държава и всяка програма. Нередности имало и по време на нейното управление като министър."Тоест, да очакваме още спрени средства, заради гафове по герберско време? Какво друго крие дебелото Лиле?

3

до 3

преди 9 години

За същото. Нефелните проекти, обществени поръчки и сделки, заради които са спрени средствата са на ГЕРБ и от гербаво време. Просто гербавите са толкова нахални, че ако за нахалство се даваха присъди, тия щяха да лежат до живот... няколко пъти.

2

НАТО

преди 9 години

Интересно за какво ли щяха да бъдат дадени парите, ако аверчетата на Роската бяха на власт?

1

Иван

преди 9 години

За почти четири години управление ГЕРБ НЕосъди нито един ***, пардон "социалист" от Тройната Ламя!!! Значи действат заедно и са от едно котило!