15

Анонимен

преди 9 години

Гледайте док. филм "Духовен Апокалипсис" - автомобилните катастрофи са Световен Проблем и там ще видите какво е РЕШЕНИЕТО на проблема с убийствата по пътищата https://youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A&feature=youtu.be

14

Анонимен

преди 9 години

Повече от 8 години ниско летящи самолети ви пръскат с биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС - наночастици алуминий, мукоплазма, барий, диетилен бромид, гъбни испори, моргелонс, канцерогенни вируси. За този геноцид над вас кога ще се осъзнаете и събудите? Кога?

13

алкап

преди 9 години

и за какво или срещу какво протестираме можеме ли да се обединиме и да има поне двама на едно и също мнениеспоред мене проблема са колите има ли друг на това мнение

12

Анонимен

преди 9 години

Вместо протести по-добре е да е кой където види голям мръсен мутренски джип спрял неправилно да му пука някоя гума. Желателно е да се прави по тъмно и при липса на свидетели. Така ще се води партизанска война щото иначе не мисля че ще се постигне нещо.

11

jam

преди 9 години

До ФИНАНСОВ ПЪНКАРтози протест се организира от група обикновени български майки с деца. Протестираме, именно за да не стават повече ТАКИВА нещастия.

10

Алабала

преди 9 години

alkap,Именно с протести ще накараме властта да вземе мерки! Ако си траем, на кой му пука?!Не разбирате ли това?По цял свят хората протестират, когато са недоволни, ние тук пишем коментари в интернет...

9

alkap

преди 9 години

Паоло нема стане от гроба ако ще не шествия ами агнета да пекат.Трябва да се вземат мерки против шумните и мръсни големи коли- джипове бусове, фадроми, камиони, комбайни, и други видове аграрни средства в центъра на градовете. Да се мисли за обширни пешеходни зони и велоалей, алей за ролери скейтове и квото искате ANTI FAT model. Няма да има инциденти и всички доволни. Дет се казва Изкарайте търбусите от колите им.

8

xxx

преди 9 години

Мутрите и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за това е виновна просташката ни държавица пък и всички ние!!! Тоя трябва да го тикнат доживот на топло, но сигурно вече е уредил невинноста си. Другите *** са бакшишите, за които също трябва да се вземат драконовски мерки!!!

7

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До Соня 6АКО ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЛИБЕРАСТИ ИСКАТ ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ТЯХ ДА ЗАПОЧНАТ РИТУАЛНО ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ТАКА КАКТО ПАДНА БОЙКО СЛЕД СЪБИТИЯТА ВЪВ ВАРНА!

6

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

защо медиите и *** трябва да яхат всяко нещастие и да искат реформи !?

5

зарата

преди 9 години

Нищо няма да се промени.Българина просто не спазва закона а никой не съблюдава за неговото спазване.само преди половин час пътувайки с колата на едно от големите кръстовища в града свети червено и джипа който беше пред мене си направи обратен завой като в същото време и пешеходците си пресичаха даже му и правеха път и в момента в който си извърши маневрата с *** газ се изнесе.ама така като няма здрави закони и най вече полиция(а те се срещет само когато стане някое ПТП).

4

jam

преди 9 години

Там съм! Бъдете и вие!

3

Анонимен

преди 9 години

Коли не трябва да се допускат в Морската градина в Варна, Борисовата градина в София, Морската градина в Бургас, пешеходните зони във всички градове. Местата където има нужда от доставки, би могло да се използва нощно зареждане от 22ч до 00ч.

2

Тончев

преди 9 години

До Анонимен(2)Всичко се политизира... Аман от ***!

1

KOSTOV

преди 9 години

ТАМ СЪМ. Пълна подкрепа