156

ROM.bg

преди 9 години

diankov my xaresa evraziska pica ;pretpolagam 4e ne e taka posna i malka kato nashata?aaaaaaaaaaaaa

155

нощен страж

преди 9 години

ТОЗИ Е ОБЪРНИ - ПЛАЩ !

154

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа, може преди да е казвал друго, но било, защото са му нареждали. Ако на някой от вас шефа му нареди, ще изпълнява ли?

153

Анонимен

преди 9 години

Я ПИЦАРЯ СЕ ПОЯВИ. ОТ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ХАМЕРИКАНЕЦ СТАНА НАЙ ГОЛЕМИЯТ РУСНАК. Е ТОВА Е ДА МОЖЕШ ДА СИ ВЪРТИШ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ КАТО ФУРНАЖИИСКА ЛОПАТА.

152

Анонимен

преди 9 години

Мони цункай Пуффи !

151

Анонимен

преди 9 години

Браво на г-н Дянков!!! Рано или късно ще се озовем в този съюз с РУСИЯ .Много европейски страни го виждат но все още нямат смелоста да го кажат защото все "по добре живеем когато НАТО ни пази ЕС ДАВА и от нас се иска да викаме У-Р -А-А "

150

Victimized

преди 9 години

Контрол в/у медиите , контрол в/у храните , контрол в/у енергетиката , контрол в/у горивата . Филми , телевизия , промиване на мозъци , да ти казват какво да искаш какво да мечтаеш , пошли и ненужни лъскави дрънкулки , неестествени жени , бляскъв живот . Да искайте точно това което нашия модел може да ви предложи , да купувате постоянно новия модел , да пазарувате да въртите пари . Няма държава в която това нещо да го няма . Замислете се най на края ......

149

Victimized

преди 9 години

Расизма , културното разделение , стиловете музика , футболните агитки , различните партии , различните секти , различните движения , колкото повече са толкова по разиденени са хората , и не могат да погледнат всъщност в посоката която е важна . Колкото повече хората са ангажирани с такива повърхностни глупости толкова по лесно ще е на тези отгоре да манипулират и да изцеждат всяка капка живот в нормалните хора .

148

Victimized

преди 9 години

Всичките териториални разделения , религиозни разделения , сеператизъм и така на татък са финансирани нарочно за да носят разделение на народите , което е просто етностно разделение , не икономическо , икономически се обвързват с корпорациите , и няма политик който да не е свързан с това нещо . Тези държави които са независими , не влизат в медииния обсег . По този начин капиталистите , държат хората разделени заради елементарни предубеждения за да могат те да си действат спокойно и да лапат ..

147

Victimized

преди 9 години

Много от хората пишещи тук не осъзнават , че Русия и САЩ са две страни на една монета , от много години насам след това което направиха Тачър и Горбачов (масовата приватизация в целия бивш съветски блок ) вкара всички в прегръдката на капитализма . Световната банка е както обвързана с всички милиардери евреи от САЩ , така и със всички милиардери от Русия . Капитализма е световно наложен модел и корпорациите казват какво да става , политическото влияние е свързано с спонсорите на политиците .....

146

Анонимен

преди 9 години

я още ли шава...

145

Анонимен

преди 9 години

Няма как този "гениален"финансист да на хвали Евразийския съюз,та той е рожба на компанията на Рокфлер,Морган и пр.мултимилиардери.

144

Финансист

преди 9 години

Винаги съм знаел че Дянков е прав и много добре знае какво прави, особено в криза! Ама окончателно го заобичах, когато комунистите в България започнаха яко да го плюе! От този момент съвсем се убедих в правилността му!

143

Анонимен

преди 9 години

MALCI BE

142

Анонимен

преди 9 години

"Ние сме показали, че не се плашим от руснаците, нито от определени компании, нито от енергийни гиганти. Ако трябва пак ще ги пляскаме."Това коментира вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков по повод исканата от "Атомстройекспорт" наустойка от 1 млрд. евро заради отказа ни да строим АЕЦ"Белене"Копирано от standartnewsСептември 2012г.

141

Вунд

преди 9 години

Уникална чифутска гад, за разстрел

140

хвърлям боб

преди 9 години

Щом това недоразумение хвали евразийския съюз - бягайте далече от него. Няма страна или проблем, с който се занимавал очилаткото и да не е свършило по най-трагичния и съкрушителен начин. От бая държави са го гонили с камъни - види се има опит и сам си стегна багажа веднага след капитулацията на гербавите.

139

stoyan.hlebarov

преди 9 години

Кога успя да се продаде това ***!Добре използва това,че всички се нуждаят от продажници!Явно руснаците не са се излъгали в него,като го назначиха за шеф в тяхна банка!?Само че,трябва да се сети за онази поговорка,че който се опитва да седне на два стола,накрая се озовава на ....пода!Ако има толкова акъл,де!

138

Анонимен

преди 9 години

До трафоПОСТТова което говориш са глупости и лъжи. Лично гледах интервю с Путин за Украйна, ЕСто са тези които поствят ултиматум пред Украйна, ако сте с нас не може да сте и с Русия. Това им е тактиката и спрямо Бг, затова Русия отговаря по съответният начин, а не че иска да ни накаже. В крайна сметка и ти знаеш като не искаш мира идва какво?

137

трафоПОСТ

преди 9 години

До Мнение 153Говорите наизуст, търговията ни с Русия, се спъва съвсем умишлено от самата Русия с високи мита, които *** въведе за всички източно европейски държави влезли в ЕС, нещо като наказателна мярка, с която и в момента плашат Молдова и Украйна.Истинска търговия ще има с Русия, когато там има истинско демократично управление а не диктатурата на двете Кремълски джуджета.