160

Анонимен

преди 9 години

С чалмата и хайде в анадола- там няма да те "краде" русия, а ислямистите.

159

Анонимен

преди 9 години

Просто тройно правило.Украйна транзитира руски газ за Европа - Русия нахлува в Украйна, анексира Крим и предизвиква гражданска войнаБългария иска да транзитира руски газ и да замести Украйна.Следователно искаме Русия да ни нападне и да анексира Южна Добруджа и да ни въвлече в гражданска война.

158

Анонимен

преди 9 години

Правилата май важат само за нас, по-бедните и малките. Иначе другите дали ги спазват- да припомним ограниченията з аработа, движение. И днес стдуентите ни в Англия попълват камара документи заради измислените английски наредби, които Брюксел подминава. И не само те.

157

Анонимен

преди 9 години

Още преди две години казвай, че южен поток няма да има, ама кой да слуша

156

Анонимен

преди 9 години

Браво на ЕК

155

украинец

преди 9 години

Русия не може вече да краде от Украйна зато ще краде от България. БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ДАВАЙТЕ НА РУСИЯ ДА ВИ ОГРАБВА БОРЕТЕ СЕ!

154

Анонимен

преди 9 години

България: Позицията ни е ясна - ЕК да го **** относно "Южен поток"

153

Божо

преди 9 години

другарю станишев, кажи си защо си шеф на ПЕС, като явно Европейската комисия е незаконна, следователно и ти си незаконен !!! Излез с гърди напред и кажи , че се отказваш от незаконния си пост !!! Жалки сте , червени пеликани!!! Използвате привилегиите на Европейския съюз, а настройвате *** си срещу него !!! ПОВТАРЯМ, ако договорът е законен - другарю орешарски съдете Европейския съюз !!! ГНУСНИ СТЕ, другари !!!

152

Анонимен

преди 9 години

В Евразийския съюз май ще ни е по-добре. Ще се разкарат всички сороски неправителствени организации, защитаващи *** и обратните и никой няма да ни задължава да приемаме "бежанци". Ще получаваме и по-евтини суровини. Ще се съхраним като държава и ще се възстановим като нация. Е, вярно, че няма до ходим свободно по Европа, ама какво от това?! Какво да й гледаш на Европата - "третия пол" и щастливите кокошки ли? С ЕС ни чака пълно обезличаване и затриване за сметка на други етноси.

151

Анонимен

преди 9 години

Иска ми се да вярвам в ЕС, в едно по-добро бъдеще. Обаче за съжаление виждам едно все повече задълбочаващо се вараварско поведение у хората, говоря в световен мащаб. И именно тук на 100% важи "интереса клати феса". Човечеството се превръща във все по модерна ***. Създава модерни джаджи и технилогии за захранването на които обаче не е открило нищо освен да рови земята.

150

Анонимен

преди 9 години

ЕК: Позицията ни е ясна - хванали сме се за палците и чакаме чичо Сам .

149

Анонимен

преди 9 години

Моля всички които не са съгласни с решението на ЕК да излезат на къра, да ги видим колко са.Ако никой не излезе, то вероятно путин и медведев ни заливат с антиевропейски коментари.

148

Анонимен

преди 9 години

ЮЖЕН ПОТОК,казват управляващите бил "диверсификация"на газовите доставки.Как ,като източникът на газ е един и същ?Това българинът не го ли разбира?Газът не идва от Марс , а пак от Русия и тя ,а не Марс определя цената.И защо заради руската експанзия за Европа БГ трябва да плаща 3,6 мрд евро?Освен това защо 1 км тръба в БГ е 2 пъти по скъпа от тази в Сърбия и ТРИ ПЪТИ ПО СКЪПА от тази в планинска Словения?Защо Стойнев не казва това?

147

Анонимен

преди 9 години

По ми е мила България отколкото бандеровците от западна Украйна!

146

555

преди 9 години

Абе тия гейове кой ги пита в каква позиция са

145

до 198

преди 9 години

"Помолихме България да спре проекта, поне докато разговорите между ЕК и българските власти са в ход."Ти на това ли викаш "твърдо" изказване бе? АХАХХАХАХ

144

Анонимен

преди 9 години

ЕС никога не се изказвала толкова твърдо! Скапаняците от БСП се опитват по всякакъв начин да го натресат този проект и искат да ни обвържат преди да бъдат свалени от власт. България плаща най-скъпия газ в Европа. Най-бедната страна плаща най-много!!! Гласувайте още за БСП и ДПС само и само да изедете по едно кебабче. Б**ти и простия народ е българският. По-просто и оскотял народ може само в Африка да се намери! Нормални за това напускат!

143

Анонимен

преди 9 години

До БожоТо всичко, което не харесва на ЕС е незаконно. След като не искат ЮП да спрат СП. Тогава да видим швабите без газ как ще я карат. А тръбата ще мине за ЕС. Ако ние продължаваме да се правим на много големи гейропци, тръбата ще мине през Гърция. Гърците обаче си знаят интереса, не са дупедавци, като нас българите.

142

krascozahariev

преди 9 години

моля пишете Уважаеми имената си -ако наистина мненията Ви са Ваши защо си криете ИМЕНАТА ???? Не приемам нищо от АНОНИМНИЦИ !!!

141

до 192

преди 9 години

"Я по кротко червени *** да не ви спретнат някой "Майдан"!"Майдани мой човек, само в Украйна, също така можеш да плашиш и малките деца с такива истории. :)