12

Димана

преди 9 години

Прекрасно шоу! Забавлявахме се от сърце! Много силни участници, много красиви танци и много старание от страна на непрофесионалистите! Само че....не бих причислила Албена Денкова към нивото на хора като Михаела и Дарин... Не са равнопоставени, Тя не тръгва в състезанието от нищото като тях....Като се има пред вид това, тя не би трябвало да участва... И все пак Михаела е равностойна съперница за приза, което означава, че нейният успех е по-голям. Да подкрепим талантливата Михаела!

11

Жоро

преди 9 години

до 8 - има - като две капик вода

10

Жоро

преди 9 години

албена денкова - вън. как смее да се показав пред хората, след като спи с един УБИЕЦ.

9

бях за Дарин

преди 9 години

Все едно цялото шоу работи за Денкова. Цялата тази скалъпена реабилитация на горката жена няма да поправи грешката й. Незнам как е възможно някой да продължи да живее и поддържа убиец.Колкото и да е готина, тя е една заблудена влюбена овца. Така вината става и найна(да не говорим, как и този "мъж" не пое никаква отговорност). Как пък не намери любов другаде?

8

diavolcheto

преди 9 години

Има ли шоу с развлекателен характер, където участват българи, което да Ви хареса?И поне веднъж да не плюете и " предсказвате " разултати?Аз, пък, ще кажа: красиво шоу, красиви танци, много талантливи българи и българки - професионалистите и техните партньори.Браво за желанието и любовта, браво за борбата, браво за красотата, която ми подарихте!Успешен и справедлив финал пожелавам!

7

Анонимен

преди 9 години

ама има ли кой изобщо да ги гледа тези простотии а и отгоре на това да пуска СМС?????

6

Белята

преди 9 години

Всичко е манипулация: 1. Никакви СМС не се броят! 2.Принципът е на полуфинала да отпада по един силен, а на финала да остава един явно/по-слаб/ и един добър/който и избират/. Така беше на Гласът на България, така е и сега !

5

Анонимен

преди 9 години

За другия сезон да поканят Фидоса да танцува цоптроп или там каквото беше. Може Мони Дянков да я поддържа!

4

Анонимен

преди 9 години

Кое й се получава лесно на Албена? Поддръжките ли? Дори и поддръжките не ги правят толкова леко и танцувално, колкото Михаела и партньора й. А по отношение на останалото Албена е пълна скръб - все едно са пуснали някой катър на сцената.

3

pam

преди 9 години

Албена и партньора и са професионалисти. Лесно се получават нещата. Другите две двойки, едната от които отпадна, едниния е професионалист, а другия не е. Редно беше тези двойки да стигнат до финала, при цялото ми уважение към световната шампионка.................... Не й е мястото тук за се доказва

2

Анонимен

преди 9 години

Албена принципно впечатлява журито, каквото и да изтропа или прелети върху ръцете на бедния си партньор.

1

СЕМ-ко

преди 9 години

На кой му дреме и за нея и за него а още по-малко за жалката телевизия, по която върви тази боза! Не знам коя е, но вероятно сте с един собственик, другари "Днес.бг"?