19

terminator

преди 9 години

kato ne stavat tia daite sledvashtite belkim te sa podgotveni !

18

ronaldo

преди 9 години

*** i baiganovshtinata vlezat v A grypa pak neizriadni za dazi liga tova e BALGARIA I GIAYRITE ina4e sa mnogo prikazlivi i obi4at da obizdat i se opravdavat e koi e *** v tazi sityacia aaaaaa pomiari mrasni ste vie giayrite da znaete i da ne zapravate?????

17

Анонимен

преди 9 години

До муспиВсички подуенци са като Б Мих и син. И ти не си по-различен.

16

Анонимен

преди 9 години

BG.RABOTA LEVSKI I CSKA DA NE IGRAQT PO DOBAR FUTBOL OT MAREK I HASKOVO PALNI GLUPOSTIIIII

15

ГОГО

преди 9 години

ДОЛУ марек ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА

14

Анонимен

преди 9 години

Муспи, плашат те следващите четири мача между ЦСКА и Лесни, ли?

13

муспи

преди 9 години

Тука е герой, а да спре лайсенса на Цесека не смее и да го помисли.

12

трибун

преди 9 години

Отборите на Марек и Хасково заслужиха участието си като спечелиха първите две места в Б група,а Боби Перуката иска да ги лиши от това право,за какво играха тези момчета,какъв е смисълът на Б група и на всички останали групи,ами да оставим само А група и БФС да си играят черното тото.

11

чупакабра

преди 9 години

Българското футболно първенство , ще стане най-интересното на света , скоро ще въведат правилото от 10 - отбора във "А" - група да изпадат 6 ,за да няма някоя непредвидена изненада.

10

Манолски

преди 9 години

че Перуци е простоват и *** - така е, но тези дето искат А група с 16 отбора биха ли ми казали закво са им Ботев Вр, Монтана, Локо Мездра, Каварна и другите говежди ***? Да си гледат Б група със същите отбори и толкова.

9

Анонимен

преди 9 години

ЗА СЕГАШНОТО ДЕРЕДЖЕ НА ФУТБОЛА В БГ НАЙ ГОЛЯМА ВИНА НОСИ ХРИСТО СТОИЧКОВ,СТОИЧКОВ НИ ГО НАТРЕСЕ ТОЗИ ПЕРУКАН,СТОИЧКОВ МУ БЕШЕ ЛИЦЕ,УДАРИ МУ СИЛНО РАМА,СТОИЧКОВ МУ ПОДАРИ ПОСТА,СЕГА ВДИГНА РЪЦЕ И ИЗБЯГА

8

Анонимен

преди 9 години

Този *** перукан,който се крепи благодарение на еничарите от ДПС унищожи напълно футбола заедно с лекетата костадинов,наско ***...о и какадуто.Последното нещо,което ги интересува е първенството,всичко в клоаката БФС е корупция и щуробаджанащина.Този *** е най-голямото зло за футбола в България!

7

Анонимен

преди 9 години

Перучката трябва да се маха,прави си неговите схеми и нищо друго не го интересуваДнес излесна статистика,в която сме една от първите държави по купени мачовеПо-голямата част от отборите в "А' група са в окаяно финансово и материално състояниеСтадионите на ЦСКА, Славия Локо са руини, Лефски нямаше стадион,и пак не им правят пречки за лицензитеОбщината в Хасково и правителството са отделили над 1 милион за ремонт на стадионаНа Мaрек също са отпуснати пари за ремонт

6

Анонимен

преди 9 години

ДА ВЛИЗАТ ТИГРИТЕ НА МУТРУФОНА

5

Диана Миркова

преди 9 години

Диана Иванова Миркова---от град Монтана--бивш член на БЗНСБоби е хубав мъж

4

Анонимен

преди 9 години

Присадената коса на шефа на БФС Борислав Михайлов, с която бившият капитан на националния отбор се кипри от 1995-а, е застрашена от упорит средиземноморски ***!Боби пипнал рядката гъгрица при последното си гостуване на своя син Николай във Верона, който търка скамейката на местния отбор. Михайлов-старши е луднал в опити да опази драгоценните си кичури, за които навремето брои над 30 000 долара и периодично подновява на части!

3

ИВАН

преди 9 години

този шеф на футбола се вживява на африкански вожд , как може такива изявления срещу собствената си дейност. предлагам вместо марек и хасково да изгоним михайлов..

2

Анонимен

преди 9 години

Първенството е пред провал. Даже и останалите 10 отбора не са сигурни и може да фалират и тогава първенството ще остане с 2-3 отбора и 3-4 кръга.

1

Анонимен

преди 9 години

Кво да гледам едни и същи мачове по 4 пъти !!!! То така тотото се прави най-лесно Що Англия не си направят топ 6 !!! *** - тоя боби и саш 94 хич ги няма - добри футболисти , но слаби ръководители аааааа и вземете повече от 3 чужденеца да няма иначе БГ на световно никога *** продажни