133

милиардерчо

преди 9 години

с новите милиарди които ще вземат като заемБСП+ДПС+АТАКА ще правят парична реформа...1 ЕВРО = 3000 леваЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!

132

милиардерчо

преди 9 години

БСП+ДПС+АТАКА умуват да вземат нов заем 3 или 4 милиарда ....да му мисли народа (разбирай работоспособното население) как ще го връща, а пък пенсионерите, ще има да чакат увеличение на пенсиите.....

131

Богомил Трайков

преди 9 години

***, прочети какво казва ЕС. 1.Да се спре цялата дейност докато не се подчинина Европейското законодателство! Не умувай, защото *** нямат ум. 2.Да се изберат други фирми при открит търг а не Вашите мръсни червени буклуци. Нов търг ти казват хората, а заекващият *** да не умува!РАЗБРА ли?

130

колко ти платиха

преди 9 години

До АнонименКолко ти платиха,господин,а вероятно и бивш другар Еврогеец и *** на Обамомаймунски ***,за такива *** статии?Бивш ***,днешна фурн.лопата евроГеец:-) такива сте вие.Отговорите ти няма да чета,в огледалото ще видиш това,дето ще наплюеш към мене:-)

129

Анонимен

преди 9 години

OT DETSTVOTO MI DO SEGA VSICHKO RUSKO ME E DRAZNELO- IZPITVAH SILNA ALERGIA OT FILMITE IM, OT ZADALJITELNATA RUSKA TELEVIZIA V PETUK I PREZ CELIA MRACHEN NOEMVRI, OTVRASHTAVAHA ME PROSTITE RUSKI TURISTI S TIAHNATA NEVEJA AROGANTNOST, RUSKITE BULAMACHI KOITO NASHI RUSOFILI GI HVALEHA, RUSKITE PROSTASHKI MARSHOVE, PIANITE IM MAJE, RAZVALENITE IM JENI I NAI VECHE NATRAPENIA IM RUSKI EZIK.

128

Алилиии

преди 9 години

Що е Южен Паток и има ли почва у нас?Това е нещо като комшията ви Сергей да си прекара тръби за парно през вашия апартамент като:1. Вие му учредите право на преминаване ( ~ = собственост).2. Сергей да ви даде 700 000 000 евро на заем с 4.75% лихва за 20 години, а вие да му върнете накрая (на него и на Борат) 980 000 000 евро. 3. Сергей (комшията ви, не оня на Моника) да избере фирмата и ЦЕНАТА на която тя ще работи, без дори да ви пита, и ВИЕ ПЛАЩАТЕ от заема който ви е дал.4. Тръбопровода със сервитута ще си е на Серж (щото вие сте му отстъпили право на строеж) и той вече когато п

127

Анонимен

преди 9 години

IUjen patok shte ima za ujas na typite fenove na USA a da vidite,

126

Изрезней

преди 9 години

До АнонименАло, червеният ***- и Белен, и Южен поток от тези изпълнители, ще видиш на 30 февруари :) И като се събуди, ще видиш че паричките които ти плащат, за да пишеш руските глупости тук, не стигат да си платиш кафето за изтрезняване!

125

Анонимен

преди 9 години

"Южен поток"- едно недоносче родено от ЗЛОБАТА към непослушна Украйна !

124

Анонимен

преди 9 години

До БратушкатаКой си ти, че разбираш толкова много от газопроводи и кой ти каза, че проектът е 2 пъти по скъп от "нормалното", кое е нормалното? Много обичам безхаберници и хора които нищо не разбират от технологии да дават акъл. Мога да ти кажа само едно този проект е заложник не на цени, не на това дали е от полза, той е заложник на политика, на геополитика. САЩ дават мило и драго да не се състои никога. Този проект е лост за натиск срещу Русия и Европа едновременно.

123

Unufri

преди 9 години

Интересно как Стойнев казва, че проектът бил европейски, но не намира за редно да го ръководи спрямо европейските правила и закони.

122

#оставка

преди 9 години

Аре оставка, бе!

121

Анонимен

преди 9 години

Какво се плашите от санкциите на Европа? Те и без нас скоро ще се разпаднат! В ЕС само дебелогъзи чиновници, които за 5 пари работа не вършат.

120

Братушката

преди 9 години

Българските русофили пак работят в наша полза. Е ние си плащаме за това. Ще натоварим най-бедния и застаряващ народ на Европа с един проект, който е неколкократно по-скъп от нормалното. Същата схема като с АЕЦ Белене. На всичкото отгоре ще вбием клин е ЕС. Ако изхвърлят България от ЕС ще стане чудесно, ще разклатим ЕС и ще можем да си работим спокойно в Украйна и Източна Европа ... пък българите ако вземат да изчезнат като народ ще е супер, тъкмо сме почнали да създаваме анклави по Черноморието.

119

Анонимен

преди 9 години

Ако БСП пуснат тръбата ще гласувам за тях за първи път, а ако пуснат и Белене, грешка нямат!

118

EU

преди 9 години

Некадърно влечугооооо, марш да лижеш ***, това което правиш най-добре!!!Кой си мислиш , че те знае или слуша в Европа бе червей, тези хора са умни там и няма да се вържат на изпелтечените и продиктувани от друг стъкмистики и лъжи!!!

117

saraleks79

преди 9 години

ЕК ЩЕ НАЛОЖАТ САНКЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ТОЯ СТОЙНЕВ Е СПОКОЕН

116

УУУ!

преди 9 години

Оставка бе некадърник!

115

Белята

преди 9 години

1.Трябва ни газ! Кой ще ни го продаде? 2.Засега ние нямаме в необходимите количества газ. 3.Имаме ли пари за газопровода -- не. 4. Ще го построят ли без пари руснаците--да. А после от таксите ще се изплаща. 5.Някой друг предлага ли ни подобни условия --не. Тогава какво му мислим?! Иначе ще ни заобиколят гадните руснаци, ще доставят на Словения, Унгария/през Румъния или Сърбия, въпреки, че е европейски проект/, Австрия и Италия !!! А ние ще се сме горди бедняци, послушали ЕС и САЩ.

114

Анонимен

преди 9 години

Няма драма с "Южен поток"...Вярно е няма драма има трагедия.И като е толкова значим този проект не трябваше ли да направим референдум по въпроса така и така имаше избори и без да се харчат повече пари можеше народа да си каже думата.