67

Анонимен

преди 9 години

Гьон-суратлък!

66

Анонимен

преди 9 години

На дневен ред е оставката на бсп

65

нана

преди 9 години

Извънземно чудовище . Наглост безочие .Това сакадрите на ***.

64

безхаберие

преди 9 години

Станишева е виновнаТолкова ли държи на тая скублаКато й е личен гинеколог,да не й е любовница,та не смее да я изтеглиВижда се че е некадърнаПърво обвиняваше лекарите без да си провери случая,сега финансовия доклад недоразбрала

63

до 45 анонимния

преди 9 години

Каква реформа е подхванала се вижда ясноХората мрът без да стигнат до тях линейки,каквито нямалоАма да дават газ до дупка с тия бараки,пък тя ,,платила застраховките на колите,,?!Мутра червена

62

до 62 духовников

преди 9 години

Вижда се почерка на коменистаДа мре народът,но правителството на бсп да си стоиСталинисти

61

Анонимен

преди 9 години

Министърката нарече спешните медици истеричниТая кой знае какви зверства върши в родилна зала с родилките-***?

60

крадци

преди 9 години

Големите Пари са похарчени в министерствотоЩом няма линейки,сомото министерство преди повече от мисец е започнало съкращения на щатни бройки в СофияСега в истерия ходи да ги търси по телевизиитеКъде са новите линейки госпожо министърке?

59

баба ви

преди 9 години

ОСТАВКА!Принципалът не ви иска. Тази сутрин слушах, че принципалът не иска Д-р Гелев, а вас дали ви иска народа?

58

Анонимен

преди 9 години

до 52 а ти какво би предложил - в Парламенат взяхоа 4 партии. Каквоот и да се прави не трябан никога герб да ни управляав повече. най-добирят вариянт бе БСп и атака заедно но един депутат не стигна. затова се отиде на резервинят вариант. БСП атака и ДПС.

57

жоро

преди 9 години

до 53 - Бойко не се е бъркал в делата на дянков? - хайде бе! сутринта - не се рапщаме с бизнеса - вечерта - не, разплащаме се с бизнеса, на другия ден - няма пари, не можем да се зразпатим с бизенас. Познато ли ви звучи! подсказвам това не са думи на дянков, а на БОЙКО.Или излиза дянокв - казав нещо - след един ден излиза Бойко - казва обратното. бизнеса у нас се шегуваше - какквоот и да каже Дянков докато ББ не го потвърди ние не сме спокойни. и Също - "ние не слушаме финан. министър,а ББ"

56

Умерения

преди 9 години

Хайде да видим какво се случи в Бърза помощ. Стана ясно, че вземат не 650 лв, а най-малко двойно, че са причинили смърт, защото лекарката "забравила" дефибрилатор, че са фалшифицирали данните за повикването, за да не лъсне докторската грешка, че администрацията получава 40 % повече от лекарите, че пари са вземани от лица, които не работят ОТДАВНА там и т.н. Дали трябва да се уволни шефа? Аз мисля, че ДА!

55

Анонимен

преди 9 години

Още един човек умрял в Девин,линейката била на друг адрес!!!Крайно време е да хвърчат глави на експерти в МЗ и министри!Нека се вдигне цялата спешна в България и народа да излезе да ги подкрепи до като не им изпълнят исканията за заплати,кат.труд,специализация,всеки завършил лекар и сестра да мине по 1 год.в спешната - за тези заплати те сами ще дойдат.Така ще има лекари и сестри в линейките

54

Варна

преди 9 години

Глупав народ сме и това си е... Оставихме отново комунистическите олигарси да ни оправляват с турците... до какъв извод може да се достигне в така създалата се ситуация.. НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 600 ГОДИНИ , но едните са ни Е...И 500 години другите 50 ... , а сега им дадохме право да го правят групово , това се нарича групово изнасилване , но понеже сме в България ще им се размине безнаказано. Масово се сменят хора на отговорни постове в държавните институции с турци..

53

Духовников

преди 9 години

Не зная какво се бави още министърката! Да им приеме оставките и кой откъде е! Това тяхното си е чиста проба изнудване!

52

ДИДИ

преди 9 години

Поне за последните 10 години, ако не и повече, д-р Андреева е най-точното попадение за здравен министър! Следя работата й от началото на мандата и съм впечатлена от спокойствието и професионализма на тази жена.

51

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да накарат ГЕРБ да върнат откраднатите пари от здравната каса и да ги използват в спешната помощ!

50

Анонимен

преди 9 години

Едно е ясно със сигурност. В Бърза помощ са се въртяли далавери! Дано министър Андреева удържи на напъна, защото е много, ама много права!

49

catenaccio

преди 9 години

И какво направи ТИ за една година???Трябваше да има трагичен случай, за да си мръднеш пръста, нали?И докато в едни други държави, но на запад от Въртоп, при подобни случаи МИНИСТРИТЕ МОМЕНТАЛНО подават оставка, тук всеки си измива ръцете и СОЧИ виновника.

48

Пешко

преди 9 години

До тропявно съм прав и нямаш аргументи