82

xxx

преди 9 години

Мутрите и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за това е виновна просташката ни държавица пък и всички ние!!! Тоя трябва да го тикнат доживот на топло, но сигурно вече е уредил невинноста си. Другите *** са бакшишите, за които също трябва да се вземат драконовски мерки!!! и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за

81

Анонимен

преди 9 години

Няма Бог, има безкраен студен космос

80

гражданин

преди 9 години

Искрени съболезнования към близките.Трагедията е ужасяваща.

79

todorb2000

преди 9 години

Плащаме скъпо, и ще продължаваме да плащаме скъпо, ако не станем общество от граждани. Винаги се вайкаме по случил се инцидент, и после бързо забравяме, докато се случи следващия инцидент.Болката за родителите на детето е непрежалима, светла му памет на детето, а за нас поуките. Дано станем по-критични граждани, първо към себе си, а после към другите.Държавата ни е "разпасана". Държавата трябва да се приведе съгласно закона.

78

Аз

преди 9 години

Прокуратурата и съдът - в отпуск. Освободете човека, дайте го на близките на детето. Точка.

77

Анонимен

преди 9 години

До 85 и 86Така е там, у нас са евразийските стандарти... :(((

76

до 85

преди 9 години

И в Испания полицаи въвеждат ред пред училищата, но у нас полицията пази дУпетатите и министрите и митингите.

75

Анонимен

преди 9 години

Във Франция по време на вземане на деца от училище полицаите от Общиннска полиция са задължително пред училището.Колите се отклоняват така че да не представляват опасност за родителите и децата.Какво пречи да вземем полжителните практики от страните в ЕС.Надявам се някой Общинар да прочете това и се приложи във всяка Община.Не само да се правят много важни с Паяците .Половин час преди училище и още толкова след училище.

74

mannheim germania

преди 9 години

TOVAE BALGARCKA MAFIOTDCKA DQRJAVA I NISCHTO OBJTO NQMA CC *** BOG DA PASI VCI4kI

73

Тройната коалиция

преди 9 години

НашитеПолицияСъдебна системаса най добрите в света.

72

Анонимен

преди 9 години

До Това имам предвидВсички тези не би трябвало и колело да карат....

71

Анонимен

преди 9 години

Спи ангелче, сънувайлюбимите играчки от цветя.Спи ангелче, будувайна небето през нощта.Спи ангелче, и ни се усмихвайотгоре всеки ден.Помни - не си самотноще дойдем всички пак при тебенякой ден...

70

Анонимен

преди 9 години

ko my pyka nali kara djip.

69

Цар Киро

преди 9 години

Пуснете човека бе. Той просто е маневрирал.

68

Предлагам

преди 9 години

Предлагам да се организира контра група!Да спасим Нашия човек!Няма начин този богат човек, да не дава храна на много хора, какво ще стане с тях ако го затворят.Има джип, значи вероятно е наш човек! Да не се закача!

67

алкап

преди 9 години

правилата - кой реши че може безнаказано да гори литри кислород за да си вози дебелия *** в ЖИБ. Еми който го е решил да му кажа не не е така. Кислорода се плаща и то x5 cenata na gorivoto.

66

До № 66

преди 9 години

Токо, като начало просто спазвам правилата за движението по пътищата вече 20 и кусур години. И ако всеки правеше това- нямаше да има случаи, като този. Сигнали подавам, когато считам, че има нарушения. Ти какво предлагаш още да направя?А ти какво направи?

65

Анонимен

преди 9 години

Мария, пише се "в пешеходна зона", не може да да те сгазят "на зоната", както не ходиш "на центъра".

64

alkap

преди 9 години

над 1,5 cc скоро даже над 1,2cc няма нужда от такива коли в града.Това тряя се набие в глвътъ на всеки

63

Анонимен

преди 9 години

Джиповете вън от населените места.При огромните задръствания и липса на места за паркиране малката компактна кола е много по-полезна.Но за комплексаря да се изфука с мощно возило е А-то и Я-то в неговия живот.Затова и пет пари не дава за чуждите животи.Трябва допълнително обучение за тези специални коли.