44

Анонимен

преди 9 години

Даааа ,няма вече герои като кап.Димитър Доврев,а има доларови банкоматаджии военни.

43

Анонимен

преди 9 години

До ЦОНКОако бяхме република на Русия Ердоган щеше да мълчи и да идва на крака в София и щяхме да сме 2 пъти по големи за сметка на съседите.а със цар немец предател виждате как сме.

42

аман

преди 9 години

Тоя умора няма !

41

С

преди 9 години

До тяВиновни американците, че заради тях гинат хора, а руснаци и чеченци дето се трепят невинни горките..

40

С

преди 9 години

Звучи интересно, но и доста лекомислено.Що не стегнете багажа и към рая на земята Масква..

39

Даола

преди 9 години

Статията на г-н Колев е много интересна и наситена с доказателства. Добре че той има блог и тук може да я предложи. Има нещо абсурдно в това, че "официалните" български печатни медии и он-лайн издания не публикуват такива статии.

38

Даола

преди 9 години

Италия има добри медии и журналисти-анализатори. Аз пиша повече от 7 години в най-доброто италианско он-лайн издание girodivite.it Там авторите са напълно свободни и никой не " редактира" техните статии, както това се върши в България от неособено грамотни редактори.Естествено първо човек трябва да се докаже. У нас, ако покажеш ниво като външен автор, ставаш още по-нежелан, ти си конкуренция.Печатните ни медии се пълнят от Интернет и затова са пълни с грешки и глупости.

37

Nox

преди 9 години

"тури един, два параграфа за разнообразие бе, Мартине!Заболчха ме очите от тая стена от текст..."За това пък статията си струваше.

36

Анонимен

преди 9 години

Да живее съветския съюз. След такава статия няма как да не си пусна руския химн и да си ударя една злобарка, както впрочем доста хора са го направили, съдейки по коментарите по-долу!

35

Серго

преди 9 години

Ясное че това е била целта. Знае се и колко са платили САЩ. Да обаче не стана. Русия си има свои разузнавателни служби които не се афишират както прави ЦРУ, но си гледат работата. Путин просто ги е пасял отдавна и е чакал удобния момент за да удари пръв. Направи го. Нека сега Украйна да оплаква съдбата си. Между впрочем и уна с ситуацията е подобна. Ние сме разграден двор и са нужни малко пари и продажници с висок политически рейтинг като Бойко , за да ни управляват.

34

тя

преди 9 години

Как може край бреговете на Русия да плуват американски кораби? По време на Хрушчов това беше немислимо.

33

тя

преди 9 години

Големи кроежи са правили американците под носа на Русия , но котка им мина път. За съжаление по тяхна вина в Украйна гинат невинни хора.

32

тя

преди 9 години

Алчни американци ,къде са техните брегове , къде са дошли при руската граница Те ще допуснат ли руски кораби край бреговете си и руска военна база?

31

Nox

преди 9 години

тури един, два параграфа за разнообразие бе, Мартине!Заболчха ме очите от тая стена от текст...

30

ЦОНКО

преди 9 години

До Анонимен: МНОГО МИ Е ДРАГО ,ЧЕ ПИКАЕШ КРЪВ ЗАРАДИ КРИМ ,НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ - СПРАВЕДЛИВОСТА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА ! ЯСНО , ГОСПОДИН СЕДЕСАРО-ГЕРБЕР ? ПОБЪРЗАХТЕ И ДА ЗАПЛАШИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,ЧЕ МОЖЕ "ПАК " ДА СТАНЕ РЕПУБЛИКА НА РУСИЯ ! ГАДНЯРИ !

29

Анонимен

преди 9 години

Ние това го знаем. Добре разбираме, защо един женствен генерал на поредния американски кораб във варненското пристанище, лее глупости от екрана.Американците също като кумира ви Боко смятат българите за матриал.Американците нямат работа в Черно море!Украйна я бъзикат още от преди години, когато направиха оранжева революция, подобно на нашата "успешна" синя такава.Тези, пишещи отрицателно *** ли, слепи ли, зомбирани ли са?Или силно платени и наивни, да вярват, че няма по-разбиращи от тях?

28

Dublin

преди 9 години

Два самолета Су-24МР единайсет пъти облетяха американския кораб на максимално ниска височина и използваха бордовата си блокираща система в честотите 12-18 Херца и неутрализираха радара на американския крайцер...samoletut be edin,no sus sistema Hibini-koiato blokira elektronikata na koraba napulno.Prehvalenata Idzis be izkliucena, kakto se izkliucva televizor...Sled tova samoletut predprie 12 zahoda za priako napadenie na koraba.A dolu-kod kafiavo...iako se smeniaha pampersi...

27

Bubbles

преди 9 години

До украинецТи маломен ли си бе?Каква мизерия те гони, какъв комунизъм, путинизъм и дъра-бъра...Я бегай да си пиеш лекарствата молА ти се!какво изкарват на запад украинците?Изкарват колко и наш'те гурбетчии един по дебел!Русия колкото и да не ви харесва на някои е била, е и ще бъде винаги по-добрия избор пред префарцунения запад, където освен Германия и Италия всички други гледат на нас като на *** и 4-та ръка хора!

26

Bubbles

преди 9 години

Обаче жалките американци го издухаха и Крим вече е на мястото си при майка Русия!

25

22

преди 9 години

До ШопШопе, не на италианеца той има мангизи, на теб са платили брато -