19

в

преди 9 години

Груба муцуна, въпреки пластиките. Грубо държание - постоянно я подиграват за това. Родата й са пълни калтаци. А братовчед й издаде книга, според която е за психиатър. На кого точно е любимка? Симеоновите снахи са много по-достойни.

18

Урааа!!!!

преди 9 години

Китин - президент! Китин - президент!Ааа, не бил Китин, а на Китин сина му!

17

Анонимен

преди 9 години

Освен това разправят, че Летисия била толкова слаба, понеже била *** дилатирана т.е. има оперативна интервенциа на м.*** ани екстернус с известна на всички ни цел. Затова не можела да задържа нищо освен варен ориз по древна японска рецепта:))) избягвала да се храни и от слаба, се превърнала в почти скелет. Дори и фотошопът не скрива прекалено слабата й, дребна фигура, която удивително напомня Сара-Джесика Паркър и други мои познати еврейки, като напр. Юлия Атанасова, на Мирчев сестра му.

16

Адам Смит

преди 9 години

Не знам Фелипе 6-ти се е прецакал да вземе тая *** - спала с половин ТВЕ, аборти и пиянски изпълнения. Срам за кралската фамилия и за Испания като цяло.

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименDashteria mu Leonor - veroiatno shte se promeni konstituziata na stranata.

14

momo

преди 9 години

NOVITE PARIZITI NA ESPANA.

13

Сметката

преди 9 години

Да се уточни, че тя не е била журналистка в Овиедо , в канал 1 на испанската телевизия. Да, родена е в Овиедо. И още - тя бе избрана от кралското семейство! Нали се сещате ,че в тези фамилии нещата не стават както ние си знаем. Така че сметката е от страна на кралското семейство- на Испания е нужна образована , общителна и хубава кралица. Не може всеки от нас да бъде крал или кралица- така си е! Но Хуан Карлос спаси страната от фашистки преврат. Испанците помнят това . По-добре са от нас !!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Интересно е ако и Фелипе абдикира кой ще стане крал.

11

KORONA

преди 9 години

VREME E I V BULGARAI DA POSTAVIM VUPROSA ZA VUZSTANOVQVANE NA MONARHIQTA!!!

10

брак по сметка

преди 9 години

Взела го е само заради дворците и парите му.

9

Анонимен

преди 9 години

Имаше и филм, как краля и кралицата са против Летисия, защото я считат за разведена неморална жена спала с много мъже.

8

Сахаров

преди 9 години

Сгодна е! Взимам я за кралица на моето кралство, двустаен апартамент в полите на Витоша!

7

VERA

преди 9 години

STIL,KRASOTA,INTELIGENTNOST I POLITICHESKA ORIENTACIQ.USPEH

6

neli

преди 9 години

monarhiqta v ispaniq shte vyztyrjestvuva otnovo.sinyt mu filipe e osnovniqt posledovatel na trona.odobrqvqn e ot naroda 100 %.uspeh im pojelavam.

5

Анонимен

преди 9 години

Въпросната Летисия е от еврейски произход. Мисля, че имаме прецедент - за пръв път кралска фамилия се сродява с евреи. На всичкото отгоре, се твърди, че децата й, които уж са от принца, всъщност са от голямото семейство на Йерохам - Мирчев. Т.е. чака ги някаква форма на епилепсия. Е, на епилепсията отдавна й викат ,,божествена болест,, значи всичко е наред.))) А как Фелипе се е подлъгал да вземе разведена? ***, граждани, ***...добрите, стари френски ***...)))

4

Анонимен

преди 9 години

Аууу... Приказката за Пепеляшка ли ще ни разказвате? Мечтайте си момиченца от макдоналсите и моловете как ще се омъжите за принц!

3

Мадридски крадец

преди 9 години

За нас българите по важен е родния ни монарх - цар Симеончо. Дето не си иска горите, ама по принцип си ги взема. Ей така, за да не остане по-назад от другите политици и да гепи нещо.Всъшност може и да има нещо общо с тези на снимката - и той в Мадрид и въпросните монарси са от Испания.

2

Анонимен

преди 9 години

Бива

1

!@#$

преди 9 години

Красива е!