85

Анонимен

преди 9 години

До Анонименабе *** ходи се скрии, мишок

84

емо

преди 9 години

светът трябва да вземе мерки срещу този злокачествен тумор наречен сащ.това е сатанинска държава *** която лежи на гърба на света,държава вампир а вампирите се унищожават

83

promqna

преди 9 години

е двуличници сте днес бг,само като гледам кой коментари оставате и кой махате,ми става ясно към кой хамерикански насоки вървите,иначе всяка гледна точка се гледа ама не.........май сте повече като тия дето "бяха" комунисти та после демократи!!!!!!!!сега пак може да ме изтриете тупани

82

Анонимен

преди 9 години

До 150 Това не е бизнес по български и не е като при вас на село (да му дадеш мляко, а да искаш днес сол, утре захар). Има договор има цена и т.н. Какво означава да поискат рубли или юаниАбе вас учат ли ви да мсилите днешно време в училище?

81

Вагнер

преди 9 години

Цялата администрация около Обама е само от евреи...а той е техен прислуга!Президентът им винаги е бил такъв с изключение на великият Кенеди,които го убиха същите,тези изперкали ***!Слава на Путин!Слава на Асад!

80

Танас

преди 9 години

Много тъжно че чичко Шикългрубер не е имал време да се справи с ***! Които носят само злини!

79

до 146

преди 9 години

***,като не вярват на долара,що не поискаха от Украйна да плати в юани или рубли???А,*** червен?

78

!!!!!!!!!

преди 9 години

До Анонимен147 Пич, ти сигурно си се объркал.Такива хора които разбират че САЩ са мошеници и се възмущават от това трябва да се толерират .А САЩ ,просто трябва бъдат заличени

77

Анонимен

преди 9 години

A tezi koito pluqt po USA koga shte budat globeni ?

76

Бамбо

преди 9 години

до 142Жив и здрав да си приятел!!!ТАКА Е!АМИН!В момента това което се случва е точно,че Бог осуетява кроежите на дявола и слугите му А хората има да се чудят

75

Анонимен

преди 9 години

До Основния фaкторПрав сте. Сега децата имат за облъчване чалга, наркотици, силикон, мутри, ***, псувни по ТВ и радио от някакви псевдо-рапари и новини на турски.

74

Adam1966

преди 9 години

Не пипайте $ в никакав случай/ имат втъкани Нано Чипове/ за да не ви шпионират от Щатското Финансово Разузнаване ! Носете само рубли/ нямат Нано Чипове/ и харчете на воля по света и у нас спокойно...Юаните/ нямат Нано Чипове/ също са подходящи за ежедневно пазаруване !

73

Анонимен

преди 9 години

Da ne se oblychvat ot ruska propaganda,no sa robi na evreite i sa obrecheni zavinagi v bednost i nishteta

72

Анонимен

преди 9 години

До прокоба 140Покажете ми къде точно става въпрос за агитация от моя страна? Напишете си пощата Само и само да спите спокойно...:))

71

Основния фaктор

преди 9 години

рaделящ нaродa ни е русофилиятa, товa трябвa дa се изкорени, слaвa Богу децaтa ни сегa не се облъчвaт от рускa пропaгaндa, кaкто нaс някогa!

70

Йово

преди 9 години

Когато правителство антиамериканско което дори не изстрелва един куршум против собствения си народ е диктатура, а когато про-американско правителство избива собствения си народ е Демокрация. Ето затова е нужно на САЩ да поддържа безсмислено огромна армия и да има шпионски отдели дори и в детските градини. Така САЩ показва какво е демокрация.

69

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 123аха ..я ми покажи една страна която не е вършила подобни творения...Турция ...с арменцитеСАЩ с *** и индианците, Ирак, Сирия, Либия, Панама , Виетнам и даже помежду сиНемците с ЕвреитеАнглия с ирландците Израел с Палестинците...абе ти в кой свят живееш...нали за това бе създадено ООН за да се премахнат подобни Геноциди ....да не говорим за

68

С.С.С.Р

преди 9 години

И нету сомнений услышав приказ,Трепещет противник, зная про нас.Мы парни в штиблетах, но в наших ракетах,Мы грозные силы Великой России!И нет больше в мире таких молодцов,Как бравые дети наших отцов.Во всех точках света знают об этом,Мы грозные силы Великой России!И нет нам завета вернее, чем этот,Мы верные силы любимой России!

67

Анонимен

преди 9 години

До прокобаТака и не разбрах на Вас точно за какво да ви се кълна? Ако ви се закълна по-богат ли ще станете, по умен или по-здрав? Напишете писмо до Dnes.bg да ви кажат с какво IP се пише коментара.

66

Румбо

преди 9 години

То хубаво,ама като вземат парите на руските политици,да не вземат да станат патриоти,че тогава ефектът ще е обратен!В Русия има много за крадене и пак ще наваксат,ама ако долара падне-свършено е със САЩ.