23

И.Костов:

преди 10 години

"Какво е да си син мафиот"

22

Анонимен

преди 10 години

Да бе да тоя ресторант всички знаят на кой е дори днес бг!А МАФИЯТА не знае къде бил дрън дрън прахчета...КАМОРА ва ГЛЕДА !

21

wtf

преди 10 години

Тоя Луиджи щеше да пее друга песен, ако беше отрастнал без пукната пара. То така е много лесно да имаш избор - отгледан в охолство, без лишения и с хора които да ти дадат начален старт. Да го видим какъв щеше да е ако фамилията го беше изритала още като беше на 15 и не е искал да се намесва в "семейния бизнес".

20

дядо

преди 10 години

За син не знам,но ако е за дъщеря,питаите щерката на Буда!!!

19

Дедо Шишарко

преди 10 години

Ам чи кво да е, въртиш си ланеца и папаш на тати паричките и никой не смее с пръст да те пипне - блажен живот бих казал!

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонименедин се опита да гръмне един ама с газов пистолет... сложи боен бе човек. Че нищо не постигна, на некой пука ли му?

17

Анонимен

преди 10 години

ако и при нас ги гърмяхме мафиотите, трябваше по често да има партийни конгреси за избори на нови лидери. Но в тия пед*ерастки партии най-много с някой компромат да те замерят, флака нещо или некво измислено безрезултатно дело.

16

111

преди 10 години

При нас мафиотите са почти цялата държавна власт и магистратите.

15

стефчо

преди 10 години

при нас мафията е държавно и национално ниво,италианци ряпа да ядат.....

14

Анонимен

преди 10 години

Джузепе е едно нищо сравнение със Станишев !!!

13

до 1

преди 10 години

Слава на Негова Святост Иван Костов во веки веков! Амин! Амин! Амин!

12

rayata

преди 10 години

В Италия сериозна работата, гърмят се хладнокръвно.Тук в БГ е по-лесно и безопасно да влезеш в мафията т.е. да забогатееш.Само трябва да влезеш в парламента.

11

Глупости

преди 10 години

Глупости говорите! 80-те в Европа беше рай! Златни улици, тоблерони и портокали - навсякъде! Освен в гнъсната комунистическа сфера!

10

asd

преди 10 години

Ей червенотиквеничковчета, разберете, строя в който така удобно си живуркахте преди 89-та е неестествен. Той може да бъде поддържан за определен период, в който държавата изостава все повече и повече, до момента в който балона се спука и не се случи трагедията. Това което вие сте си изконсумирали тогава на кредит от СССР, сега ние децата ви, го плащаме. Завещахте ни нефункционираща икономика, пълна с лентяи, свикнали братушките да им дават на готово. Резултата е виден, надявам се да ви харесва.

9

Анонимен

преди 10 години

До :)))11.Какво "изобилие" при социализма, бе? НИЩО нямаше - магазините винаги полупразни, опашки за всичко, едно винтче да ти потрябва няма откъде да си го купиш (единствено ако някой познат ти го донесе откраднато от някой цех)! И така десетилетия! А каквото намериш да си купиш - соцбоклуци, които се развалят на втория ден! А да не говорим, че бяхме като стадо в кошара - лагер, всъщност. Е, имаше, естествено, и хубави неща!

8

Анонимен

преди 10 години

Който и да питате в БСП няма да сбъркате.

7

АНТИМУТРА

преди 10 години

ДЕЦАТА НА БУДА СЪЩО НЕ ПРАВЯТ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

МОЖЕ ДА ПИТАТЕ СИНА НА ВАСИЛ БОЖКОВ СЪЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

до 1

преди 10 години

Искаш да кажеш: ВСЕКИ КОЙТО Е БИЛ ДЕТЕ НА ОБИКНОВЕНИ ХОРА ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ИМА СЪЩО УЖАСНИ СПОМЕНИ. МИЗЕРИЯ, БЕДНОСТ, БЕЗПРАВИЕ, КОРУПЦИЯ.А в България Любен Гоцев може да каже как от обикновени момчета правеше първокласни мафиози ... т.е. повечето оставаха прости охраничелчета (един се издигна и до премиер), но някой станаха известни мафиози.

4

Анонимен

преди 10 години

Е сигурно така ще каже.Дъртия му padre дето кисне в пандиза сигурно му е оставил някой и друг долар за черни дни.Така де на човек малко му трябва- 2-3 милиона и да не го занимава полицията с глупости.Годишният оборот на камората е около 30 милиарда евро.Тия парички после някой ги харчи с пълни обороти.Не ги хвърлят в морето.