214

Анонимен

преди 10 години

tezi pomiari niamat li si dryga rabota ta pishat za balove , tova e tradicia kakto mnogo drygi neshta za koito evropicite shte se 4ydiat ; a zashto ne se o4ytvat kogato po evropeiskite ylici se celyvat maze ..? i da pishat za tiax kakvisa.

213

Анонимен

преди 10 години

Франсетата ги видяхмеНацисти!Как само прогониха циганитеЛиберте,егалите,...Вятър и мъглаЗа тия нацисти не е свършила Студената войнаСега баловете на децата им пречатЖал им е ,че ни е останал някой лев за празнуване

212

Анонимен

преди 10 години

Сега и тая радост да не дадем на децатаКато сме,бедни не е задължително да сме тъжни

211

Анонимен

преди 10 години

До с.Съгласна съм с по голяма част от написаното, но смятам, че един ден не е изживяване на младостта. Не може да теглят родителите заеми и да се чудят после как да ги връщат и какво да ядат за да може примерно дъщеря им да си сложи изкуствена коса и да си купи рокля която никога повече няма да облече и освен това с тая коса и рокля изглежда като карикатура. Това не е изживяна младост. Това е простотия, селяния, байганьовщина и още много подобни.

210

Анонимен

преди 10 години

До koceИ те душа носят, поне за един ден да се почувстват велики хорицата! хахахахаххаха Голяма трагедия сме в тая България! УЖАС!!!!!!

209

koce

преди 10 години

Mechtata na selqnite (ne stava duma za horata ot selo, a za selqndurite po dusha)

208

с.

преди 10 години

Бантускотовете са мухлясали и оскотели съвсем!Не мога да разбера каква е тая злоба към абитуриентите!?Да,има селяния!Да,има и парвенющина!И няма как да няма!Тези деца и техните разбирания са резултат от цялата свинщина в държавата ни като цяло!И са продукт и продължение на изтрещелите си родители!Но все пак в по-голямата си част абитуриентите се веселят без да прекаляват!И нека!Защото за повечето от тях от следващият ден започва голямото дърво!Всеки има право да изживее добре младостта си!

207

ана

преди 10 години

Като знам нивото на знанията придобити в Българските училища. Тези балове ми изглеждат като парад на простотията.

206

Анонимен

преди 10 години

Все пак абитуриентският бал е празник нека споделим радостта им и всеки се облича и празнува както иска.

205

Пълен снобар си 239

преди 10 години

До до 239Кой по какъв начин си изкарва прехраната няма никакво значение и няма нищо срамно. Да миеш чинии в Европейска страна е много по добре от колкото да си с престижна работа в милата ни България. Ти с каква професия си управител на фирма с капитал от 2 лева?

204

12

преди 10 години

То от само се бе си няма да се решат проблемите, лесно е да се коментира очевидното. Ами стегнете тези училища и учениците малко. Да се въведат задължителни униформи, от които ползата ще голяма със сигурност. Директора на всяко училище да се изправи пред възпитаниците си и произнесе една хубава реч, да посъветва децата да не прекаляват на бала, да представят с гордост училището, което завършват и година след година да се създаде някаква традиция и начин на празнуване. Стига желание да има!

203

стефчо

преди 10 години

нека се радват децата ,какво толкова? то и със тоя бал радостта от живота приключва и започва влизането на големия четвъртит член...

202

Прост народ

преди 10 години

Никога няма да има оправия в България. От тези балове само виждаме, че 80% от подрастващите момичета са к...и, а 85% от момчетата са г.й..е. Това е бъдещето на страната ни. Просто трагедия. Да ти е кеф да живееш в такава страна.

201

Прост народ

преди 10 години

Аз така и не мога да разбера, защо е всичката тая показна селения с тея балове. ОК, нека да има отпразнуване на завършването ама тези коли, тези обикалянки из центровете на градовете, да ги видят всички как са си сложили изкуствената коса, как са си нарисували веждите, с какъв лак са на изкуствените си нокти, да покажат дали тати или дядо й любовник са й сложили силикон и сега идват фаворитите ми изрязаните рокли с които си показват големината на паласките. Ела в България!!!!!!

200

хе

преди 10 години

По принцип е така - колкото по-*** е човек, толкова повече иска да го забелязват околните.

199

Увата

преди 10 години

Скоро бях на една сватба,на която само на фотографите и тези с камерите бяха броени 1800 лв.Попитах неделикатно тъщата за другите разходи-12000 лв.А са хора с обикновени доходи!?Не желая да ставам "чорбаджия на кесиите на хората",но тук изобщо не може да се говори за ЦЕННОСТИ.Аналогична е ситуацията и с баловете.Абитуриентите заслужават тържества,но не такива,които отъждествяват облеклото с личността.Може би някой ден ще започнем да разграничаваме двете неща!? "Ха дано,но надали!"

198

Анонимен

преди 10 години

do 245 полезен за кого, пич? За тебе, за държавата, за родата си, за себе си? Големи *** има тука ;)

197

ази

преди 10 години

Трагикомедията на един народ. Като няма хляб, ядем пасти.Истината е, че целите ни са посредствени и се опитваме да компенсираме с моментни изпълнения - балове и др.

196

до 239

преди 10 години

Няма що , много си прогресирал,голям напредък от инженер в миещ чинии в Германия ха-ха....да ги миеше тук, по-полезен щеше да си.

195

Анонимен

преди 10 години

Панаир на простотията