17

Вирджиния

преди 10 години

Русия спря да продава газ на Украйна на преференциални цени, сега ми е интересно дали например Германия ще продава на Украйна мерцедес на преференциални цени?! Нали вече подписаха договор за асоциация.

16

Анонимен

преди 10 години

В крайна сметка всеки трябва да си плаща, това което потребява.Стига с тия ***-еврейски номера.

15

Анонимен

преди 10 години

Съвременната Руска държава е наследник на пияния и чугунен СССР. Всичко е по старому - несъгласните с правителството се обявяват за фашисти и се тикват в затвора по скалъпени обвинения. Решенията в руската държава се взимат емоционално и спиртосано без да се мисли за дългосрочните проблеми които се пораждат с необмислени решения. Доказателство за горното е смешния парад който се провежда ежегодно на 9 май в москва - парад на омразата между хората.

14

!

преди 10 години

Аз като гражданин на ЕС не искам да плащам Украинския газ. Според мен в България си имаме достатъчно финансови проблеми че да отделяме средства за страни които не са членки на ЕС!

13

Бънди

преди 10 години

Какъв фашизъм? Ако спреш плащанията на доставчика той ще ти спре доставките. Все едно да спреш да си плащаш тока, да ти дадат отсрочка и ти пак да не платиш. Спират ти тока и ти го наричаш фашизъм? (*** не ги броим) Защо някой не се възмути от Украйна, че не плащат за стоката която потребяват. Безплатен обяд няма.

12

Безпристрастен

преди 10 години

Съвременната Руска държава няма нищо общо със пияния и чугунен СССР. Това е държава, с която можеш да имаш търговски, бизнес, икономически взаимоотношения. Съвсем нормално е при един търговски договор двете страни да спазват нещата, които са договорили. Ако едната страна прекрати предсрочно или неоснователно плащанията към другата-доставчик, съвсем нормално е доставчика да прекрати доставките в съответния законов ред. Така, че не се учудвайте ако Русия им врътне кранчето.

11

Анонимен

преди 10 години

786 милиона от 2 милиарда? Браво бе. Аз ако бях на мястото на Газпром отдавна да са им врътнал кранчето. Къде дянаха кинтите от заема от ЕС? С тези пари Пораженко плаща на наемниците да воюват с жени и деца в Донбас. То бандеровците в такива военни действия са смели. Срещу невъоръжени жени и деца. Една руска девизия се размърда в тяхната си територия и бандеровците се *** от страх.

10

до 11

преди 10 години

С тази ,,тактика'' накрая хората от Донецк и Луганск ще искат да станат самостоятелна държава.Дори няма да е чудно, ако влязат в НАТО преди Украйна.Така едно време нашите македонци, като видели, че България няма да ги прибере, станали автономисти и федералисти.И не са само социалистите.Проф. Ал. Цанков и той е изказвал подобни тези.Но България не е и могла, а Русия уж е много яка.Хората гинат, те си гледат сметките.

9

Анонимен

преди 10 години

Удължили до 9 юни - само агония за киевските фашисти!Да се пекат на бавен огън!

8

Анонимен

преди 10 години

:) за кой пореден ден извозват парите :)Егати и дългата транзакция :)

7

Анонимен

преди 10 години

Как така, платили! Уж нямаше да плащат, пък.....! И не искали Янукович, изгониха го, а искат да плащат по договорените от него цени. *** ти наглите мусури, но и Путин не става ниакав *** от него.Хайде, нагло е към запада да включи Луганск към Русия, но поне можеше да ги направи асоциирани членове на Евразия.След това умиротворителен корпус, наритване по задните части на хулиганчетата от Бесен сектор и мирно и тихо.Иначе - газ! ,,Циклон B''!

6

Анонимен

преди 10 години

Ти не си демократ, а ***. България има полза от руски газопроводи и руски газ. ЕС също. Без значение на гръмките коментари по телевизията. Спри с филмите, объркан *** такъв.

5

Лоша работа

преди 10 години

В руската преса имаше предположения, че тези преведени пари са "военна хитрост" на Украйна. С тях плащат доставките, които са преценили, че не могат да оспорват, а за останалите щели да водят арбитражни дела... Може би в Париж или където е предвидено по договор.

4

демократ

преди 10 години

Проблемът на Газпром е, че има девет находища, които хранят газопровода през Украйна за Европа и при "врътване на кранчето" няма къде да пренасочи добития природен газ Добивът не може да се спре и трябва газът да се пуска в атмосферата. Ами да затапят тръбата и *** не само ще клекне но ще почне и да ака.

3

Suisse

преди 10 години

Ia kak mojelo i da se plashta.

2

TerminatorOfTrolls

преди 10 години

Руски фашизъм в действие-Газпром!

1

Анонимен

преди 10 години

Е, Путин ще може да плати на чеченските главорези.