11

Анонимен

преди 10 години

Видях какво стана в Бобов дол и се сетих ----КЪДЕ СЕ ДЯНАХА ДОКТОР ТРЕНЧЕВ И ПЛАМЕН ДИМИТРОВ милите.Знае ли някой къде са.Да ги питам аз как защитават тия дето ги хрантутят вече 25години.

10

Анонимен

преди 10 години

България има неработеща икономика. Вървим по по наклонена крива от 90-та година насам. Това е целенасочено и съзнателно прилагано от всички правителства. Нито ЕС нито Русия са ни виновни, че сме крадливо племе. Елементарен пример за кражби от еврофондове - проект студентски евростипендии. В други страни от ЕС стипендията на месец възлиза на 182 евро, а тук е 61 евро. Нали сме в един съюз, къде потъват останалите 120 евро месечно? Кой ги краде?

9

икономист

преди 10 години

Както и троловете на мутреса Моника да плюят по Б. Борисов няма да успеят да му повлияят на авторитета. Искат или не в момента той е най добрия Държавник. Говори откровено и отговорно какво да се прави. Другите мекерета като Станишев, Местан , Сидеров и най-вече Бареков обещават реки от мед и масло безплатно. Да ама няма как да стане, защото няма безплатен обяд.

8

Консерватор 2

преди 10 години

.... Отделно от това - и в "Книгата на книгите" - БИБЛИЯТА - има текст за мощния разпад на този "Франкенщайн" , наречен Европейски съюз............. Или по скоро Еврейски съюз!!!!.

7

Консерватор

преди 10 години

Какъв "Евровот"?!?! Какъв "Европейски съюз" , бе , хора? :) Тоя пясъчен "гигант" с глинени крака , наречен ЕС , рано или късно ще се сгромоляса с невиждана сила! Това ви го гарантирам! Максимум - 10 - 15 години и дотам е! Високомерни страни като Англия , Франция , Германия просто няма как по никакъв начин да имат нещо общо с Абсурдни Държави като нас... Румъния... Албания... :) ;) :) Освен това - Какъв ЕС е това , след като , постоянни изпълнява "ЗАПОВЕДИТЕ" на ХАмерикано - еврейската клика ?!?

6

българин

преди 10 години

Спящи сънародници, Държавният комитет за енергийна и водна регулация - ДКЕВР преди 3 дни НА ТАЙНО ЗАСЕДАНИЕ ВЗЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО с 12 - 19%. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО ЗА ВСИЧКИ, ПЛАЩАЩИ за ПАРНО - около 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ЗА СЕЗОНА.НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ! ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО И ДА НЕ СПИРАМЕ, ДОКАТО НЕ ГО ОТМЕНЯТ. ПРОТЕСТ СЕГА, ПРЕДИ ДА СА ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! Правителството ДА ЗАБРАНИ НА ДКЕВР ДА ПРИЕМЕ ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ! ОЩЕ СЕГА!

5

Анонимен

преди 10 години

Този бариеков щял да се продава в ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ И НЕГОВИТЕ ДВА ГЛАСА СТРУВАЛИ МНОГО ЕГАТИ ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ......

4

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

3

Ванче

преди 10 години

Добрият комунист е мъртвия комунист! Лошото е че само от бой и тоя разбират!

2

Нищо няма ...

преди 10 години

... да повлияе.Борисов я вкара в рецесия.Евровотът премина при смешна избирателна активност от 28%, която показа, че на никого не му пука. Беше ясно, че от нея се възползват ГЕРБ и новите малки партии като Реформаторският Блок и ББЦ.

1

Анонимен

преди 10 години

Станишев се изнизва за Брюксел, нали разбрахте?