15

vsniper

преди 9 години

В петото измерение няма етнически групи , за там се е запътила Гая и тези от нас които успеят . За да се роди новото трябва да се разруши старото , и понеже сма най-напред в рзрушаването , ще бъдем първи в НОВОТО .

14

българин

преди 10 години

До славянин: По ника ти си личи, че не просто си "славянин", но и си анти-българин.

13

параграф 22

преди 10 години

Ако се има предвид моя личен опит,всичко вече е свършило.Началото на краят на нашата страна и народ вече са в необратим процес.Много се надявам да се лъжа,но...Колкото и опити да съм правил да подема разговор в тази посока с мои близки,приятели и даже собствените ми деца и резултатът беше.че ме гледаха като *** и веднага избягваха разговора.Изпитвах същото чувство на безпомощност,както мнозина са изпитвали насън,когато са искали да бягат при опасност и не са в състояние,да мръднат крака си.

12

BG

преди 10 години

Абсолютно вярно! Причината за това е една-тъпотията и слабоумието на политиците в България! За да останат на власт то узакониха етническата пария ДПС и сега сърбаме попарата от това!

11

Някой

преди 10 години

До R.I.P. BgАз пък мисля, че дълбоко се лъжеш.

10

R.I.P. Bg

преди 10 години

Всичко това е вярно и съм съгласен с изводите на автора, но мисля, че нямаме никакъв шанс.

9

Някой

преди 10 години

Всичко е вярно и какво от това. "Не думи, а дела нам трябват..." Който не знае кой го е казал, не е по-добър от ***. "Спасението на давещите се е проблем на самите давещи се.."

8

Анонимен

преди 10 години

Проблемът с *** на България е очевиден и не толкова прикрит. Като по-горе опиваните факти и доводи виждаме навсякъде почти всеки ден. И какво от това? Хиляда път да се повторят на всеки българин отделно, няма да се постигне нищо. Не ми излагайте някакви глупави факти, а намерете решение на проблема. Начин за прекратяване или спечелване на тази война, това ни трябва, а не описаните от автора глупости!!!

7

Шаран -БГ

преди 10 години

"Гордостта е начало на всеки грях" ! Така е написано... От там произтичат алчността и безродието на тези, които искат да "лапнат целия свят за пари ". Така пък го е написал Хр. Ботев, но де да имахме само един кир Михалаки !

6

pensioner

преди 10 години

Вярно е,но твърде сложно и многословно.Преди почти 100 години една шайка от чужди наемници обяви "курс на въоръжена борба"срещу собственият си народ.След 25 години,същата шайка вече набрала сили,в условия на чужда окупация,извърши свирепо клане на българския етнос.Това зверство и до ден днешен се оценява положително,а потомците на убииците ползват привилегии.Следват "мероприятията на народната власт"които прогониха 60% от етническите българи от родните им места и ги "освободиха" от поминъка им.

5

8989

преди 10 години

Браво на автора-само истини е написал.Доста от нещата се знаят,но народът ни е толкова беден,че се бори само за парчето хляб.Няма национално единство,чест и гордост от това че сме Българи.Много жалко,но нещата писани във статията са факт....БОГ да пази БЪЛГАРИЯ и НАРОДЪТ НИ.

4

14/88

преди 10 години

Само една критика - все ОЩЕ вярва автора на комунистическата пропаганда за КАКВО АДОЛФ е УЖКИМ БИЛ КАЗАЛ за СЛАВЯНИТЕ. *** ХАНС , ГЛЕДАЙ Adolf *** - The GREATEST STORY NEVER TOLD ИМА ГО НА ТОРЕНТ ВЪВ Пиратския Залив - тогава ЕЛА И МИ КАЖИ КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ . Национал-Социализма - ЕДИНСТВЕНИЯ РЕЖИМ СПРЯН С ВОЙНА - ЗАМИСЛИ СЕ ЗАЩО

3

Анонимен

преди 10 години

ABE AZ KATO ISKAM DA NAPRAVQ EDNA ME6ANA SKARA I DA GI PEKNA NA 6I6 DOGAN , PARVAN S AGENTURNO IME GOCE , PA DA TURQ DO NEGO DON CECI I CAR KIRO I ZA GARNITURA EVREINA PASI KAV SAM , NACIONALIST , PATRIOT , REVOLUCIONER , BOREC ZA GRAJDANSKI PRAVA , SEPARATIST , PARTIZANIN , OPAL4ENEC ILI MODERNOTO EVREISKO NAIMENOVANIE NA TOZI VID STOKA TERORIST . KAV SAM AZ I VODQ LI ETNI4ESKA VOINA ILI TARSQ PRAVDA I SVOBODA

2

Св. Ястреб Родопски

преди 10 години

Много хубава новина - злобните балкански *** с нищожен капацитет и грандиозни претенции изчезват! И още по-хубавото е, че истински *** ще ви мачкат! За разлика от лигавите дни на "турското робство", чака ви сериозно дебело и чепато *** робство! Всеки народ си заслужава съдбата, и вие наистина се престарахте да си я заслужите вашата! Хайде да ви е честито!

1

коиии

преди 10 години

в Р БЪЛГАРИЯ НЯМА ДРУГ ЕТНОС...ОСВЕН И САМО ЕДИН БЪЛГАРИН другото е само съставка за приготвяне на почистващ препарат к а з а х