186

Nox

преди 10 години

Нищо хубаво не сме видели ни от ЕС, ни от САЩ и НАТО! Ето поредното доказателство, че от ЕС (който отявлено се доказва като маша на САЩ) ни най-малко не се интересуват от нашите национални интереси, а само ни командорят чрез директиви и заплахи за санкции.Ако сегашното правителство се поддаде на натиска и разпореди спирането на Юшния Поток, призовавам хората масово да излезнат на улицата и да си ходят и сегашното правителство, и европейския съюз, и каквото и да е било влияние на САЩ у нас!!!

185

Шоп

преди 10 години

До БобиБизнес договорка не може да бъде осъдена по следващ я закон-------------Голем адвокат на *** се извъди, бе... Ти и майка си ше продадеш ако е Путиноугодно. А да си чувал за форсмажор. А да си чувал за "ultima ratio" т.е. дебелата тояга? Когато е да браните Матушката сте големи прависти.

184

Наблюдаващ

преди 10 години

Хер Йотингер, два въпроса:1. Международното право включва ли бомбардиране на жилищни квартали, сиропиталища, болници, училища, транспорт на ранени и стрелба по противника из засада, докато опитва да прибере телата на загиналите си бойци? А защита на нелегитимно правителство и кървав преврат включва ли?2. А какво правим със "Северен поток"? Къткаме си го, за да ви е топло на лицемерните задничета?

183

Анонимен

преди 10 години

ДО 231: "Южен поток" е функция на "позицията на Русия за Украйна". Основния спор в е най-вече ЦЕНАТА и редовното ПЛАЩАНЕ на украинската част от трансвера на газ. В случай, че се направи споразумение за това /с гаранциите на ЕС/ съществуването на втора руска тръба става не само излишно, но и безмислено. Подвикванията на Милер, че "тръбата" е едва ли не вече при Варна са част от димките за ПРЕГОВОРИТЕ които се водят в момента.

182

Анонимен

преди 10 години

до 229: "Боби", хвърли най-сетне "бурката" и запомни: ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО !

181

Анонимен

преди 10 години

От неистовия вой на "Газпром"/ респективно Кремъл / по темата "Южен поток"се рабира, че "бумеранга" на Путин не е в спирането на доставките на газ за ЕС /както си го обяснява путинофилията с първосигналнните си реакции/ , а точно обратното. Не случайно боса на руския газов коцерн Милер е готов почти насила да наниже на "Патока" няколко УКРАЙНИни, като България, Сърбия, Унгария, Словакия, Словения....все "бивши" и най-бедни настоящи, но в ЕС, което гарантира плащането на г***зовите сметки.

180

Инж:)

преди 10 години

Нали трябва "европейските" чиновници да се изявят!Пак сътвориха поредния "миш-маш"!

179

не син

преди 10 години

САЩ и ЕС са типичните рекетьори !

178

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

***, браво за обективната журналистика! Най-сетне изплюха камъчето! Националните предатели, Реформаторите, ГЕРБ и Вигенин (БСП се криеха зад него) се мъчеха по-всякакъв начин да услужат на хамериканците и европейските чиновници но се провалиха! Затова Йотингер реши да си признае, с какво България нарушава законодателството на ЕС! С Украйна! Е на това му се вика логика! Ало, президента, спешно доставяй газ от Катар и най-вече от САЩ! Ех Русия, защо не слушаш какво ти се говори от разни малоумниц

177

анонимен

преди 10 години

Докато сме в ЕС всичко ще се вдига,разберете го!Ние не сме за там!Ще ни закрият и АЕЦ и ВЕЦ и горивата ще ги вдигнат!И след 2 или 3 години няма да има живот тук!Трябва по-скоро да излезем от тази престъпна организация наречена ЕС!

176

МРАЗЯ КУРВЕНСКИТЕ НО

преди 10 години

МАМИЦАТА ИМ ЕВРОПЕДАЛСКА, ЗНАЧИ ЗА ГЕРМАНИЯ МОЖЕ И ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е ЯВНО НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ВСИЧКО Е НАРЕД, НО ЗА НАС НЕ МОЖЕ, ЗАЩОТО ... НЕ СТАВА ЯСНО! НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА СЪЩИТЕ ДОЛНИ ПЕДЕЛИ, БЕЗГРЪБНАЧНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ***-МЪЖА НА ПЪРВАТА НИ ДАМА, ОНЗИ УКРАИНСКИ , ДЪРТИЯ *** И ПСИХОТРИЛЪРА С ПИЩОВА! Е ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ? АМАН ОТ ГНУСНИ АМЕРИКАНОФИЛИ И *** НА САЩ, ЗАЩОТО ЕВРОПЕНДЕЛИТЕ ЗАЩИТАВАТ ИЗЦЯЛО ИНТЕРЕСИТЕ НА ГНУСНИТЕ АМЕРИК

175

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 220"България няма проблем.." - Какъв, ти проблем, просто ще прокарат тръбите през наша територия; 20-30 години няма да получаваме нищо за транзита (за да покрием стойността на нашата част от тръбата);А след 30 г. нито газът ще е актуален, нито ще го има, така че останалата амортизирана , но "наша" тръба ще си я врете в ..., нали знаете къде!До тогава дената на газа, ще е разбира се каквато каже Путин и Милер!

174

Анонимен

преди 10 години

До Българка-истинска 217Eдинственото сигурно е, че каквито и приходи да има в България, те задължително трябва да бъдат засмукани в ненаситната руска тръба, за да пребъде малоумникът Путин, и да бъде окончателно ликвидирана България !

173

Анонимен

преди 10 години

България няма проблем с Южен Поток, има проблем със себе си. Нито една газова връзка със съседите, нито един източник на газ освен Русия, никакви пари за инвестиции в сектора. Чакат се пари от ЕС, но те дават само за интер-конектори с ЕС съседните ни държави и Турция. Как, от кого и откъде ще си внасяме газ и как ще го плащаме е ИЗЦЯЛО български проблем. Няма защо да се карате - същото е и с ядреното гориво и петрола ни - те са руски. Ние само плащаме сметката накрая.

172

Анонимен

преди 10 години

Не сравнявайте Северен и Южен поток, защото освен имената и руския газ, проектите нямат почти нищо общо! Северен поток е СЪВМЕСТЕН немско-руски проект и газта тече директно от Русия до Германия, не минава през други държави и немците са тези, които изкупуват крайното количество или го преразпределят за Европа, като си делят печалбата с Русия. В Южен поток тръбата минава през няколко индиански държави, които нямат и една стотинка да си платят даже строежа му и свършва в Италия и Австрия. Капито?

171

Анонимен

преди 10 години

Сега пак ще бият зайчето че то не може да се защитава, нали?!Да ви и обратните с обратната политика!

170

българин

преди 10 години

Спящи сънародници, Държавният комитет за енергийна и водна регулация - ДКЕВР преди 3 дни НА ТАЙНО ЗАСЕДАНИЕ ВЗЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО с 12 - 19%. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО ЗА ВСИЧКИ, ПЛАЩАЩИ за ПАРНО - около 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ЗА СЕЗОНА.НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ! ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО И ДА НЕ СПИРАМЕ, ДОКАТО НЕ ГО ОТМЕНЯТ. ПРОТЕСТ СЕГА, ПРЕДИ ДА СА ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! Правителството ДА ЗАБРАНИ НА ДКЕВР ДА ПРИЕМЕ ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ! ОЩЕ СЕГА!

169

ДОДО

преди 10 години

Врътвай Путине,язе минавам на ***. Ама не ме стой с чеченска бухалка и *** сопа над главата.

168

Анонимен

преди 10 години

Изплюха камъчето най-после. Жертват България за американските геопилитически интереси. Прилагат двиен стандарт за да не пострадат германските със Северен поток. Жалко, че нашите политици не са готови да прояват характер и поне да им кажат да не ни правят на ***. И Бойко и особено Станишев, който е председател на ПЕС. Защото Южен поток е изключително изгоден. Превръща България в държава-разпределител на мястото на Украйна. Да кажат че не искаме майданската авантюра да е за наша сметка.

167

Анонимен

преди 10 години

Като са толкова отворени, Брюксел да спре да ползва руска газ. Така и не разбрах какъв им е проблема на европейските ***...