136

Анонимен

преди 9 години

Ako Anglia napusne EC, dali angliiskia ezik ste ostane ofizialnia ezik v EC.Pod natiska na Amerika, angliiskia ezik be izbran za ofizialnia ezik v EC, obache poveche darjawi goworqt nemski {Germania, Austria, Schwizerland).No Anglia ako napusne EC, to ofizialniat ezik trqbva da stane nemski ili frenski!

135

Анонимен

преди 9 години

Па хайде излизайте - всички това чакаме. И Шотландия да ви бие шута, да ви натряскат всички такси за внос, щото цялото ви селско стопанство е в Шотландия, и Гери Адамс да върне Северна Ирландия обратно в Ирландия. Ииии чуждите инвеститори да си бият камшика, че нямат далавера да плащат данъци извън ЕС, та да ви видим. Хайде излизайте - чакаме с нетърпение.

134

144

преди 9 години

2015 ще бъде най критичната за единството на Евросъюза.Бас държа че Англия ще е първата дето ще се отцепи.Може би ЕС след 2015 ще си остане в първоначалната си форма но без юга и новите членки-без гърците,италианците,испанците,португалците.Настроенията на унгарците,чехите са същите-те си бяха дори по добре преди тприсъединяването им.

133

Анонимен

преди 9 години

Ами тогава защо се правят избори щом този решава кой да бъде избран? Лъсна "демокрацията" на ЕС. Мисля, че предстоят сблъсъци между държавите-членки на ЕС

132

Pesho

преди 9 години

Ами ако скоро не напуснат евросъюзът, ще започна да си мисля,че само приказват. Казват го така, все едо ни плашат. Ами да напускат да ги видим. Звучат ми като малкото дете което все казва "ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ КАТО ПОРАСНА КАКВО ЩЕ СТАНЕ". Ами какво ще акаш по големи лайнца това мога да му кажа на детето.

131

Анонимен

преди 9 години

Няма да има РЕФЕРЕНДУМ за да не ни превземе РУСИЯ като в КРИМ !!!Тука никой не иска ЕС *** не ни питат нас а СОЛОМОН ПАСИ !!!

130

Анонимен

преди 9 години

МОГА ДА СИ ЗАЛОЖА ХОЙА че АНГЛИЯ след пет години ще е вън от ЕС-по ред причини тезиса АМЕРИКАНЦИ по СКОРО!!!

129

до 130

преди 9 години

А с чии артефакти са им пълни музеите?

128

(НМ) Народна Милиция

преди 9 години

До мразичервенотиквеник Браво.

127

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Честно казано не ми дреме дали британците ще останат в ЕС , най вече ме интересува ще има ли референдум за членството ни в евросъюза , в Англия може тука не. Тогава ще се разбере един път завинаги доколко желаем да сме в безсмисления ЕС.

126

Анонимен

преди 9 години

МАЛИИИИИИ ЕГАТИ КОМЕНТАРИТЕ ЩОМ СТЕ РАЗБИРАЧИ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЕДНАТА В СВЕТА,,СВЕТА,, СВЕТА АБЕ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО ....ОБРАТНО ВЪРТИТЕ ГЛАВА ЗА ДА И НЕ ...ШИЗОФРЕНИЦИ ***....

125

Анонимен

преди 9 години

Много е просто!Едни масони не искат другите които в момента държат кокала в Европарламента.Барозу е масон и ще бъде сменен от друг масон-Юнкер.В UK други масони държат кокала от векове и не искат другите да им се месят,а Камерън казва каквото са му казали че трябва да каже,че не ги искат.Това не е никаква тайна.Поравете се и ще се убедите сами че е така.Зад фасадата на Евро изборите прозира борбата за надмощие не между партии,а между стари фамилии и тайни масонски ложи.

124

до122-жабата

преди 9 години

И какво ще спечелим ако се разпадне ЕС?!?!?как една рухнала икономика и бедна държава може да се справи сама?!?Англия - колониялна държава от столетия - може да си разиграва коня ,както й отърва .....

123

Сашо

преди 9 години

На вниманието на ТРОЛЧЕТАТА: След излизане от Евросъюза Великобритания няма да кандидатства за членство в Евроазиатския съюз.

122

до 139

преди 9 години

Хич не ми е проблем да снимам гледката през прозореца за да видиш знамената на отсрещната сграда, но няма да си правя труда за *** като тебе.

121

от 130 до 132

преди 9 години

Заплатите на повечето чужденци тук са по-ниски от средните защото голяма част от идващите тук идват без конкретни умения и се надяват с неквалифициран труд да си оправят живота. Но не смятам, че хора, които не са инвестирали в образованието или стажа си трябва да получават същите заплати като тези, които са се потрудили. Относно университетите, само този в Болоня е по-стар от Оксбридж (от все още функциониращите), но той пък далеч не се води престижен. Тоалетни не мия, програмист съм.

120

Айн цу Цвайн цу Дрън

преди 9 години

Представям си ти *** дето "вече повече от година" живееш "във UK" какъв го говориш без чужд акцент ингилизкия!

119

от 130 до 136

преди 9 години

Живея във UK вече повече от година като познавам поне около 30-ина българи, които живеят също тук. Нито веднъж не съм чул някой от тях да се оплаква от расизъм/нетолерантност специално към българи. Да, наистина, наскоро стана известен случай на расизъм от страна на двама местни към чернокож музикант, но тези двамата бяха веднага арестувани. Но иначе, рядко някой въобще се интересува от къде си, ако говориш без чужд акцент.

118

Анонимен

преди 9 години

До американецоКакъв кон сме? Не се излагай Англичанина веднага скочи и плаши EC, а нашите като бити дзадници стоят каквото и да им кажат...

117

Анонимен

преди 9 години

130 - за това с толерантността се надявам да се шегуваш :) Такъв расизъм към българи и румънци света не беше виждал. Призиви да ги отблъскват с водни оръдия още от Доувър, листовки показващи ги като чудовища от филма Пришълецът, открити призиви да бъдат третирани като втора или трета класа европейци... Расизъм е имало и срещу чветнокожи в миналото, и срещу ирландци... Трябвало е да опознаеш британците по-добре, просто си купувай народния вестник daily express и ще видиш.