23

Тома Неверни

преди 1 година

Човечеството....,а не се ли сещаш,че това човечество не е единно от столетия,че 1нация се опитва да доминира над друга,използвайки технологиите,с които разполага?А те сега са мнооого напреднали и мнооого човекоубийствени!!!И нациите,които кръстосват шпаги,са основно 2-Русия и САЩ...,но оръжията им са вече убийствено силни,предизвикващи страшни трусове и урагани...Даже вече няма нужда от Ковид и СПИН,те са силата на ел.магнит.вълни.....,накъдето ги насочат...

22

П.К. инк.

преди 2 години

Ако всички писания тук са верни, как така Човечеството до моментане би си решило страхотната, належаща нужда от енергия???

21

П.К. инк.

преди 2 години

Това са чисто конспиративни теории.

20

фифи

преди 2 години

До анонимен Децентрализираната криптовалута ще ги спре, анонимен, след като заобиколи държавните институции и банките и стане основен финансов инструмент!

19

фифи

преди 2 години

До dpКви алуминиеви шапки те гонят бе dp?? За да се защитиш от електромагнитно излъчване ти трябва бивачно фолио за да се увиеш целия! Увиваш се във фолиото заедно със смартфона си. След което се опитваш да звъниш на някого. Или пък някой отвън се опитва да се свърже с теб. Ако не успеете да се свържете значи си защитен!

18

фифи

преди 2 години

До unify За Хаарпа не знам, unify, но химическите следи определено ме задушават като слезнат на земята...

17

unify

преди 9 години

''Като умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите. Същата работа е и като си ***! ''Хора, никой не ви кара да вярвате в неща като хаарп или химически следи, те са си факт. По този начин си е заминала и предната цивилизация, алчност за каквото се сетиш, повечко сила и докато се усетиш, започват да изгряват други ''слънца'' и вече цивилизацията става мит.

16

Анонимен

преди 9 години

"д-р Боян Митракиев бивш научен сътрудник"Ако беше настоящ нямаше да пише такива небивалици. Ама нали е бивш треа да си вдига рейтинга като пише всякви от никой не доказани глупости за конспирации. Ше кажете, че преди ХААРП е нямало катаклизми. Земята през ТОЛКОВА го**на е преминала, че тва дето сега става е "слаба ракия" Те сигурно и на динозаврите са им пратили един ХААРП :) :) а според мене този бивш научен сътрудник е бил на ХААП (халюциногенна антистресова антимозъчна програма)

15

Земята се променя

преди 9 години

Айде стега глупости. То ако бе Харпа, Щатите нямаше толкова да страдат. Земята, Земятанавлезе в нов етап на циклично изменение. Намаляването на Магнитния интензитет, промяната на Климата е предупреждение за скорошната географска, релефна промяна на планетата. Човечеството се предупреждава, за да бъде готово за тази промяна, да оцелеят повечко хора, които да бъдат новите жители на бъдещата Земя. Що се отнася за Жириновски - обича да се изхвърля малко повечко. В Русия много не му обръщат внимание

14

God

преди 9 години

И ние имаме строго секретна служба за контрол на климата - "Борба с градушките" се казва. На подчинение е на още по-строго секретното ни Министерство на земеделието. Сигурно HAARP е базирана на нея. Хубаво е освен руски "учени" да се чете и малко научна литература за климатични цикли на Земята и как се редуват те.

13

Робокоп 3

преди 9 години

Шефе , буташ масло като за последно !

12

Анонимен

преди 9 години

Като гледам списъка на големите бедствия, повечето май са в САЩ.Тия се самоубиват.

11

dp

преди 9 години

Ей чудя се що все няма алуминиево фолио по магазините а те масово шапки си правятот него напоследък.

10

ОМГ

преди 9 години

Освен всичките тъпотии, авторът на статията е пропуснал да отбележи, че ХААРП отдавна не е в експлоатация. :)

9

николатесла

преди 9 години

слаби им са системите'''''''''''''ядем *** салам от соя стари яйца ,вместо да идем на избори си настъргахме ряпа и нагъвахме зрял стар американски боб.последствията са унищожителни атмосферни явления над балканите съпроводени с градушки и мълнииа пък пожари в щатите

8

диалектика

преди 9 години

До 5:Напротив,много малко хора го "знаят",а още по-малко го проумяват,в смисъл,каква опасност представлява.А щом не знаеш за едно нещо,ти си спокоен и ей така спокойно един ден те халосва по главата.Още по-лошо от незнанието,обаче е нежеланието за знание.А това е болест,с която са заразени множество съвременни ***,които като чуят само две думи в тази насока,изсумтяват презрително "стига с тия конспирации" и бягат да гледат сериали,или да обсъждат някои силиконови цици.

7

антиЕС

преди 9 години

руснаците си имат ДИОР от времето на КГБ,вероятно са я усъвършенствали

6

ТИКВУН

преди 9 години

В смисъл, да нападаме Русия, щото дъжда на удави .Американеца си търси повод за война .

5

Realist

преди 9 години

Vyzrasten RUSOFIL i AMERIKANOFOB. Za6to ne napi6e6, 4e Russia u4astva v pyrvite razrabotki na tazi programa. Bydi obektiven. Tova mi miri6e na proruska propaganda.

4

Анонимен

преди 9 години

Ами то със "Копи"/"Пейст" и аз мога ве господин Маринееее.... напиши нещо от твоята глава.То това за Харп го знаят и най-малките в 7 клас.Защо го пишеш сега след земетресения и наводнения на наша територия?За да всяваш смут и хаос ли??